קובי יש לי שאלה מעניינת

טיפקסית

New member
קובי יש לי שאלה מעניינת

בשיר "ארץ נהדרת" איך הגעתם לקטע באמצע השיר של "היי נדמה לי שראיתי כאן פועל,לא זה סתם זקן שמתעמל" יחסית לזה שהשיר הזה הוא די רציני [מזכיר את יהורם גאון עם הארץ הנהדרת שלו] הקטע עם הזקן הוא די הומוריסטי וכאילו קצת תלוש מהשיר זה בכוונה?

hilali1

New member
../images/Emo62.gif גם לי יש שאלה לקובי

לא יודעת מה נזכרתי בזה פתאום כי ההופעה של גלי עטרי האחרונה שהייתי בה היתה לפני שנתיים. בכל מקרה בהופעה היא מספרת שאת השיר "אני נשארת כאן" שאתה כתבת אז התקשרת והקראת לה את המילים בטלפון. באמת ככה זה היה
באופן הזה מתנהלת העבודה מול אמנים אחרים שאתה כותב להם
הילה

כן,

כשנולד שיר שמתאים לזמר אחר שאני אוהב, אני מתקשר ליד המדפסת או הפסנתר ומשמיע/מקריא להם. לפעמים אני רק שולח להם דיסק מוקלט עם סקיצה. אני לא כותב הרבה החוצה, רק מעט שירים זכיתי לכתוב לאחרים.

hilali1

New member
../images/Emo51.gif על התשובה

איזה מהשירים שכתבת לאחרים הוא הכי מוצלח לדעתך

עולים לי לראש ארבעה שירים

1 לחן: סימני סערה - חיים אוליאל 2 מילים: שיר אהבה מסובך - גלי עטרי 3 פזמון: לא מוותר - הדג נחש 4 מילים ולחן: אשליות מתוקות - שרית חדד

Funky Giraffe

New member
די, הלחנת את הפזמון של לא מוותר?

והלחן בסימני סערה באמת ענק...

Funky Giraffe

New member
עזוב את זה

אין לך שמץ כמה שאנן עשה עצם הזרימה שלו שם.. זה אולי ישמע הגזמה - אבל במבט לאחור עם השיר הזה וההגשה הזו הוא פתח דלת חדשה לגמרי בהיפ הופ הישראלי של היפ הופ יותר COOL ופחות "מתלהב" כמו שאורי שוחט הגדיר את זה. והתפקיד של הפזמון כל כך תפור על מזי.. שאפשר להשתגע מזה. היא פשוט נולדה לשיר את הפזמון הזה.

hilali1

New member
קצת חידשת לי כאן.

חוץ מהשיר של אוליאל אני מכירה את כולם והם באמת מיוחדים. לא ידעתי שהיה לך חלק בהם.
רבה

slallum

New member
זה תמיד היה הקסם שבכם.

וגם ה-ק' שבשם שלך, תמיד הרס אותי.

למעלה