קובי + נגה = א-ה-ב-ה

kobi love

New member
קובי + נגה = א-ה-ב-ה

היי נגה,תוכן ההודעה לא נחוץ כרגע,הרי אנו כאן בשביל משהו אחר,אבל אם כבר,אז מותר למסור דשים? אני מוסר דש למשפחתי האהובה,שהביאה אותי מחונך חכם ומצחיק. לכל שחקי מכבי חיפה,אתם גדולים, (אבל יש לכם קטן(ראיתי במקלחות אחרי שהתאמנו יחדיו) דש לאביב גפן,שהולך לאונן על תמונתי בקובץ ההודעה הזו. ודש להדס,שניפרדה ממני באכזריות בלי שום סיבה מספיק מוצדקת,אני סולח לך,אבל טוב שכך (עכשיו היא שמנה ממש,טוב שנפרדה אחרת אני היתי נפרד כי כי אני לא אוהב שמנות) דש לאלוהים,תבוא לפעמים לבקר קצת,קשה פה טיפה דש אחרון לאישתי לעתיד,נגה,הילדה עם עיניים איילה...יהיה לנו קשה,אך גם מזה נצא שונא אותכם פורום מפגר,תמצאו חיים מאשר כל היום לנתח את האישיות "אביב גפן". ובגדול,תהיו חופשיים,שימו זין ענק,כמו שיש לי,על כל העולם,כי חיים פעם אחת,מתים לנצח,תבלו לזיינו(מה שאני לא) תקרעו את העולם,תאהבו הרבה,תתנשקו,תחבקו תטיילו ותשחקו כדורגל בשכונה עם קאווקזים לילה טוב ושבת שלום

kobi love

New member
טבעתי בין כל האנשים שהצטרפו לפורום

יותר מידי אנשים חדשים...יצר פורום של אלף איש,אני לא אוהב את זה,קשה ,ההודעות כאן רצות מהר מידי,יותר מידי בלאגן... ואני אוהב אותך גם,אתה שר מדהים,כל שמירה שלי בצבא אני שומע את הביצוע שלך ללילות לבנים

ביצוע ללילות לבנים? O:

גם אני רוצה לשמוע... וקובי, היה שלום שיהיו לך חיים מרתקים

למעלה