קובי עכשיו ברשת ג'

טיפקסית

New member
קובי עכשיו ברשת ג'

איזה כיף,אחחח קלאסיקה לעבור צהריים עם קובי. אגב קובי סחתיין על הבחירה של אני מתמודד

טיפקסית

New member
קובי היה מקסים

אגב הבחירה של השירים נורא מיוחדת,ונורא התרשמתי מדרור סימן עם "עורבים שחורים". ואני מאוד התרגשתי מעצם הפרויקט הזה של העזרה לשדרות,זה מקסים והם באמת צריכים אותנו,כמו שהם עזרו לנו,תושבי הגליל במלחמת לבנון השנייה ככה אנחנו רוצים לעזור להם,הם שש שנים סופגים את מה שאנחנו פה ספגנו בחודש וחצי. הקיבוץ שלנו התנדב להביא את תושבי שדרות ליום כיף בקאנטרי שלנו,לאכול אצלינו בחדר האוכל וליהנות מטיולים באיזור.. שדרות זו עיר מקסימה וכל כך מיוחדת,וכיף לראות שתושבים שעזבו את שדרות משאירים את העיר אצלם בלב עמוק,הגיע הזמן שהתוסבים של שדרות יפסיקו לסבול,ושהממשלה שלנו תמשיך לשתוק ולהבליג. שדרות היא לא מעלה אבק,זו עיר ברוכה בפינות חמד,אין ספק שהגיע הזמן שנתחיל להיתרם לטובתם של התושבים שעוד חיים שם. קובי-השעה הזו הייתה מקסימה וריגשה אותי ואני בטוחה שאת כל מי ששמע אותה,תודה גדולה. אגב,סחתיין על העדכון של האתר ועל ההופעות הקרבות ובאות עלינו לטובה,בית קשת ומעבדה ירושלים. אתה וגל מתכוונים להפגין נוכחות היום בבכורה של הדגים? חסר לכם שלא!למרות שאני לא אהיה שם [אני חולה כבר כמה ימים] היה כיף,מקסים ומרגש

למעלה