קובי פרחי בתפוז

LightbuIb sun

New member
קובי פרחי בתפוז

היום ב-19:00 קובי פרחי מתארח בפורום מטאל בתפוז, כיידוע סטיבן ווילסון יפיק את אלבומה הבא של להקת אורפנד לנד שבראשה קובי פרחי. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם לשרשור השאלות לקובי...כמובן לא לחזור על שאלות ולהתנסח בצורה הולמת וכו' וכו'... שרשור האירוח של קובי

LightbuIb sun

New member
ותשובתו של קובי לשאלתי:

השאלה: "התרגשתי מאוד לשמוע על שיתוף הפעולה בינכם לבין סטיבן ווילסון (אגב נודע לי על זה רק לאחר שיחה עם סטיבן במפגש המעריצים בחנות "קצת אחרת" בדיזינגוף, בקיץ שעבר). רציתי לדעת מהי הרגשתך לגבי העבודה עם סטיבן- והאם צפוי גם שיתוף פעולה שלכם באלבומים של פורקיופיין, או אולי אירוח של סטיבן עצמו בתור נגן\ זמר באלבום שלכם? (כידוע כך נעשה באלבומים שסטיבן הפיק לאופת') תודה על האירוח, תמיד תענוג לשמוע מכם." התשובה: סטיבן הוא מוזיקאי גאון וחבר יקר. אנחנו ממש מעריצים את הבןו אדם ואת כל מה שהוא עשה, אופת' יגידו לכם את אותו הדבר אגב :) פשוט אדם נדיר. סטיבן, מלבד העובדה שהוא יפיק את האלבום וימקסס אותו, הוא גם כנראה יעשה את תפקידי הקלידים באלבום ותהיה לו גישה חופשית להכנס ולדפוק סולו גיטרה או להרמן אותי בשירה, אני בטוח שכל רעיון שלו יהיה זהב! לגבי להופיע/להתארח עם פורקיופיין טרי, אין לי מושג בשלב זה.

singlestroke

New member
אין מה להכחיש.

קרה מה שקרה. עדיף שהשיתוף פעולה שלהם ייפסק (או יידחה לכרגע, אני לא יודע).

singlestroke

New member
יש מתופפים ברוך השם.. אבי מתופף נהדר !

מה שאומר שהיבוא אחריו יצטרך לעבוד קשה, הא ? ודרמטיות לעולם לא הרגה מישהו ! (תמיד יש פעם ראשונה....)

למעלה