קובי פרץ

adminovadmin

New member
הורדות שירים קובי פרץ

תורידי את כול השירים של קובי פרץ חינם כנסי ותהני

אין מצב!

אוהבת אותו יותר מדי, מעריכה יותר מדי... אותו אני לא צורבת. אני מלווה אותו יותר מ 10 שנים... נראה לך שחסר לי איזה שיר? :)

טוב לא צריך להיסחף..

זה כולה קובי פרץ..זה לא איזה זמר גדול עם שירים שהפכו לאגדה במוזיקה הישראלית..

סטאר 26

New member
הכולה הזה זה הזמר הכי מצליח היום במדינה.

הוא אייל גולן ומשה פרץ ן מספר 1 בארץ הן מבחינת הופעות והן מבחינת פופולאריות,נכון אני גם לא אוהב את הטיפוס השחצן הזה קובי אבל אין מה לעשות שורה תחתונה כולם רוצים אותו והוא ממזמן בליגה של הגדולים.

בליגה של הגדולים?

קצת קשה לקבוע דבר כזה..אף אלבום שלו לא הגיע למכירות של 100 אלף.. הוא עוד לא מילא אפילו את היכל התרבות שלא לדבר על קיסריה.. אין לו שירים שיזכרו לנצח כשירים גדולים..הוא פשוט זמר להיטים.. ואי אפשר להשוות את ההופעות שכונה שלו ושל משה פרץ להופעות המפוארות של אייל גולן.. אייל גולן זה מזמן קונצזוס שנאהב ע"י כל פלח בעם..קובי לעומתו לא ממש נערץ ע"י חבר'ס מסביון ורמת אביב.. בקיצור..קובי זמר להיטים..היה כזה וישאר כזה..וזה נחמד כי צריך גם כאלה אבל אי אפשר לקרוא לו זמר גדול..

נו באמת.. זהו איכויות..

הוא גדול כי הוא בא מהפחת של הפחת.. כי הוא בנה את עצמו בשני ידיו, הוא לא התפתה לכל מה שהולך בשכונה העלובה שלנו. ובעיני זה מה שעושה אותו, לארות בן אדם שהתחיל בקטן והולך וצומח. את קיסריה הוא ימלא. ובע"ה, את היכל התרבות ה 08/01/09!!! לטעמי הוא כן זמר גדול. אני מתחברת מאוד לטונים שלו, למה שהוא מעביר - לי זה מרגיש כנה ואמיתי הרבה יותר מאייל גולן [בחלק מהשירים] תשמע לדוגמא את "עד קצה הגבול" - שיר מקסים לטעמי, או את "אין לי עוד אביב" שזה אמנם נשמע דיכאוני אבל מרגישים כל מילה ומילה. הטונציה נכונה.. וזה קולע. לא כל זמר יודע לעשות זאת.

סטאר 26

New member
אל תשווה אותו לאייל גולן זה לא חוכמה.

אייל גולן יש רק 1 אבל קובי פרץ הוא תופעה והוא עקף הרבה זמרים בסיבוב מבחינת פופולאריות וזה מה שכרגע קובע.הבן אדם הגיע מכלום מז'אנר בכייני,כיום הוא גובה 6 אלף דולר להופעה ומקבל את זה מה גם שאין תאריכים פנוים גם לעוד חצי שנה. אח שלי תאמין לי שאני לא סובל אותו מבחינת אישיות הוא שחצן מגעיל ומיתנשא ואני הראשון שישמח שהוא יעלם כי כל ריאיון שלו הוא משתחצן ומספר על החיים הטובים שלו אבל עם עובדות קשה להתווכח הבן אדם פשוט סטאר ברמות שקשה לתאר.

אני יסביר לך

למה לדעתי קובי עוד לא בליגה של הגדולים... אייל גולן הוציא 2 אלבומים חלשים ברצף (חלומות שהיה סתם אלבום מחרוזות ואת מציאות אחרת שהיה נפילה) ולמעשה ירד חזק למשך 4 שנים בערך..ועדיין נשאר בטופ,כולם שמעו אותו ואהבו אותו והמשיכו להזמין אותו להופעות.. אייל גולן כבר הגיע לרמה שבחיים לא ישכחו אותו והוא תמיד ישאר למעלה.. לעומת זאת..ליאור נרקיס,מושיק עפיה,קובי פרץ,שר-אל..זמרים שאם עכשיו הם לא יוציאו 3 שנים אלבום או יוציאו אלבום כושל אז ישכחו מהם..כבר אף אחד לא ידבר עליהם ויעברו להתעסק בזמרי להיטים אחרים...(משה פרץ,דודו אהרון למשל..) ליאור נרקיס יצא עם 2 אלבומים גרועים שכשלו חזק במכירות (האלבום שאחרי הפסטיגל והאלבום חתול רחוב) ונעלם לאיזה 4-5 שנים מהרדאר..ואנשים פשוט שכחו שהוא קיים! לא השמיעו אותו בשום מקום והוא לא היה רלבנטי כבר..עד שהוא חזר עם האלבום הקודם שהיה נחמד והאחרון שהוא פצצה! קובי ימלא את הכיל התרבות? כל הכבוד זה התקדמות אבל אי אפשר להתעלם מזה ששירים כמו "אמא" (לחן גנוב אגב..),"אף אחד" ו"אני אוהב אותך" הם נדירים אצלו..הרוב הם להיטי רדיו ומועדונים שנמאסים אחרי חודש-חודשיים..סטייל "אני לא בן של מלך" או "כמה אהבה" או "כל הכוח" ועוד כמה כאלה..אז קובי עוד לא הוציא מספיק שירים גדולים בשביל שיספרו אותו כאחד הגדולים... רקדי,תלתלים שחורים,איפה את היום,אחת ויחידה,זה לא חלום זה לא שקר,רעייה..ועוד הרבה אחרים הם שירי נכס צאן ברזל שישי לוי הוציא,שירים ענקיים עם איכות מוזיקלית וקולית ואלו שירים שמכירים גם מבוגרים וגם צעירים..וכל העם שומע ישי לוי.. אבא שלי שומע ישי לוי ונהנה מהקול שלו והמוזיקה האיכותית שלו..(עזבו ריקוד רומנטי שהוא סתם להיט).. בלעדייך,צאי אל החלון,לב של גבר,מלך המגרש,לקנות לך יהלום,חייל של אהבה,ואני קורא לך,אלוהיי,הסתכלי אליי,דמעות,בשבילך נוצרתי,לוחמת,מצטער,למה נשמה,הוזה אותך מולי,אוהב אותך לנצח,חלומות (קאבר ענק!) ועוד המון אחרים הם שירי נכס צאן ברזל של אייל גולן,שירים של כל המדינה מכירה את המילים מהתחלה ועד הסוף ואלו שירים שלנצח ישמעו... הפרח בגני,בדד,כבר עברו השנים,סוד המזלות,מה לך ילדה,יש דברים נסתרים,אלינור,ילדתי,עד מתי אלוהי ועוד רבים וטובים אחרים הם שירי נכס צאן ברזל של זוהר ארגוב..ואלו שירים שכל המדינה שמעה ואהבה וזוהר תמיד יהיה מוערך..והשירים שלו זה שירים שגם אבא שלי ושלך יכולים לשמוע ויהנו מזה..זה איכותי,זה רמה,זה מילים גדולות,זה רגש,זה הכל! אבל אתה מדמיין בן אדם בן 50 שומע קובי פרץ? או מושיק עפיה? או סרנגה? או ליאור נרקיס? בחיים לא! מבוגרים לא מתחברים לזה..זה לא מדבר אליהם בכלל..וזאת הסיבה שהם לא יהיו זמרים של העם ולא יהיו באמת ענקיים..כי הם לא מוערכים ע"י כל שכבות העם..ולעומתם אצל ישי לוי,אייל גולן וזוהר ארגוב היו באים להופעות (ועדיין באים במקרה של 2 הראשונים) גם מבוגרים וגם צעירים...כי השירים דיברו ומדברים לכולם! זה מה שניסיתי להסביר..וקובי פרץ היום סטאר ועוד שנתיים אף אחד לא יחרבן לכיוון שלו ויהיה זמר אחר שיהיה להיט ענק ויכבוש את הרדיו והמועדונים..אבל בסופו של דבר לא בזה נמדד זמר ענק..כי זמר ענק לא צריך מועדון מסריח כדי לקבל הוכחה שהשירים שלו גדולים..מועדון לא מחפש איכות,אלא פשוט קצב..זה הכל..אז אם ההצלחה של קובי היא במועדונים ובזה שהוא מושמע בכל מיני מכוניות של אנשים שנהנים מלהיטים של רגע אז זה לא מדד לגדולה..זה מדד להצלחה כרגע..אבל העתיד שלו לא מובטח בכלל.. ואלבום אחד רע יעלים אותו מהרדאר לכמה זמן..וזה בניגוד לאייל גולן,ישי לוי,זוהר ארגוב,שרית חדד ועמיר בניון שתמיד הצליחו ותמיד יצליחו להגיע לאוזניים של כל שכבות האוכלוסיה וזה בסופו של דבר מה שמגדיר זמר ענק.. כמובן שהכל מתבטא גם במכירות..כל אחד מאלו שציינתי כענקיים עבר את ה-100 אלף עותקים בכמה אלבומים בעוד שכל זמרי הלהיטים למיניהם (קובי,דודו,משה,מושיק,ליאור,שראל) מוכרים במקרה הטוב איזה 50 אלף או 60 אלף וזה הישג בשבילם... כי משה פרץ לדעתי עוד לא הגיע ל-40 אלף.. מקווה שהבנת..

גם אנשים בני 50 שומעים קובי פרץ תאמין לי

על מה אתה מדבר הוא הכי חזק היום במוסיקה איפה אתה חי.בלבלי אותו זה נכס צאן ברזל שיר שתמיד ישירו בקריוקי ובערבי בידור בבתי מלון.גם מבוגרים אוהבים קובי פרץ תאמין לי.הישראלים לצערנו אוהבים להיטים מה לעשות זמר שאין לו להיטים שיילך למכור גואיבות או מנגו בשוק.רואים איפה שהקריירה של שגיב כהן ואיפה של קובי פרץ.שגיב היה מת להיתחלף איתו ביומני ההופעות תאמין לי וגם בחשבון בנק.כאן בארץ אצלנו היהודים זמר שלא מייצר להיט הוא לא זמר ולא מוכר,ככה זה ישראלים טמבלים אוהבים להיטי רדיו עיין ערך גלגל''צ ערוץ 24,אבא שלי שומע קובי פרץ ונהנה מאוד,גם שהוא הוציא את בלבלי אותו רשמו שהוא תופעה חולפת גם כאן בפורום תעשה חיפוש אבל מסתבר שלא 6 שנים הוא בטופ של הטופ.בסופו של דבר קובי מוביל היום גם במכירות גם בלהיטים במעריצים בהשמעות וגם יואב יצחק חיים משה היו מוכנים להיתחלף איתו תאמין לי.קובי ממזמן בליגה של הגדולים.

בלבלי אותו זה נכס??

אתה רציני? קראת ת'מילים? לא כל שיר שנחפר דק דק בחתונות הוא נכס... זה כמו שתגיד ש"איך את מסובבת אותי" או "יאללה לך הביתה מוטי" או "את אותי שופטת" אלו נכסי ברזל... בחייך..קובי פרץ עוד לא בליגה של הגדולים..ואבא שלך מיוחד במינו כי אני לא מכיר אף אדם מבוגר ששומע קובי ובטח שבטח שאני לא מכיר אף מבוגר שהולך להופעות של קובי פרץ ואני לא מכיר באופן כללי אף בן אדם שמכיר את כל המילים של השירים שלו בעל פה.. אז איך קובי בליגה של הגדולים? מה האלבום הכי נמכר שלו וכמה הוא מכר? בטוח שלא הגיע ל60 אלף... קובי בובת להיטים..ככה הוא היה תמיד וככה הוא יהיה תמיד..אין לו את השיר הזה שאתה יכול להגיד שהוא נכס.. כי להיטים כמו בלבלי אותו יוצאים כל שנה.."חלום מתוק","איך את מסובבת אותי","גבר משתגע",ריקוד רומנטי","כבר לא יכול" וכו'.. להיטים כאלה של חתונות יש כמו זבל..אבל שירים שבאמת עוד 10 שנים עוד ישמעו? אין לקובי משהו כזה..אולי "אמא","אף אחד" או "אני אוהב אותך"..מלבד זה אין לו מה למכור בליגה של הגדולים..ובכלל..אין לו מספיק שירים מוכרים וגדולים בשביל להרים הופעה של שעתיים כמו שאייל גולן או שרית חדד עשו.. ולא דיברתי על סגיב כהן (שאני מעריך מאוד וקניתי את 2 האלבומים שלו והוא אחד התותחים) אבל כן דיברתי על מישהו שכן שומר על איכות כמו סגיב ועדיין מכר כבר 150 אלף מ-2 אלבומים שונים..וזה עמיר בניון..קובי אפילו לא מתקרב אליו במכירות,עם כל זה שלקובי יש מיליון להיטים ולעמיר אין אפילו להיט מסיבות אחד..ועם כל זה שקובי מושמע בחתונות פי כמה מעמיר (שיש חתונות שהוא לא מושמע בכלל) ועם כל זה שקובי עושה פי 100 הופעות מעמיר בשנה ועם זה שקובי מוביל על עמיר בהורדות טרוטון/רינגטון ועם כל זה שמכל מכונית שנייה אתה שומע קובי לעומת כל מכונית מס' 200 אתה שומע שיר של עמיר..עם כללללל זה ועם כל השחצנות והיחצון והפירסום והשיווק של קובי וכל הפוזה שלו ועדיין הוא לא מכר אפילו רבע מכמות האלבומים של עמיר מכר בקריירה..בלי יחצנות ובלי שיווק ובלי גלגל"צ ובלי רשת ג' ובלי מוחצנות ובלי פוזות..ולמה? כי הוא ענק ויודעים להעריך אותו ולכן הוא מוכיח שהוא כן בין הגדולים בניגוד לקובי שעם כל המאמץ הפירסומי שלו,עדיין מפגר בהרבה הרבה אחרי הגדולים באמת בכל מה שנוגע למכירות,שירי נכס והכרה ארצית.. אני ראיתי בעיניים צהובים כבדים ששומעים כנסיית השכל ורולינג סטונס,שמכירים את המילים של כל מיני להיטים של אייל גולן ושל כמה וכמה שירים של זוהר..ואותם חבר'ס לא מסוגלים לשמוע קובי בכלל..אומרים שהשירים שלו מפגרים.. אז ברור שאני לא שם עליהם ואני אוהב כמה שירים של קובי,אבל כדי להיות זמר של העם,אתה צריך שגם התפרנים בפרדס כץ וגם הטחונים בסביון יאהבו ת'שירים שלך ויכירו ת'מילים ויבואו להופעות..ועל זה קובי לא עונה כרגע.. נ.ב.: אותם צהובים? בוא נגיד שראיתי איז 1000 כאלה בשירות הצבאי כי הייתי בבסיס שנשלט ע"י צהובים מחורבנים..

גם בסביון וגם בפרדס כץ שומעים אותו.

גם ההורים שלי מתים על קובי פרץ!בכל חור ובכל מקום תשמע קובי פרץ אתה רוצה לחשוב מה שאתה רושם אבל בפועל זה לא ככה!!! לקובי יש אין סוף להיטים יפים שכולם מתחברים אליהם צעירים מבוגרים?לך לחתונות תראה מה זה,כאחת שעובדת באירועים אני יכולה להגיד לך שאין אירוע שאין לפחות 4 שירים שלו שמתנגנים וכולם רוקדים את זה.בובת להיטים?שיהיה בובת להיטים מה רע בזה הכי כיף שיש להיטים,אני מעדיפה להיטים על סתם שירים לא קליטים.עובדה לקובי יש מלא הופעות בועדי עובדים שזה קהל של 40 פלוס מה תגיד על זה.קובי ימשיך להיות מוביל במוסיקה עוד שנים ארוכות על אפם וחמתם של קנאים שכמותך שהיו מתים להיות כמוהו.

לא יגיב לך בכלל בהרחבה

"קובי ימשיך להיות מוביל במוסיקה עוד שנים ארוכות על אפם וחמתם של קנאים שכמותך שהיו מתים להיות כמוהו" הוכחת שאת לא ראויה לדיון

בשבילי קובי פרץ תותח על.

מי שלא חי את עולם האירועים לא יוכל לדעת לעולם את גודל ההצלחה וההיסטריה סביב קובי פרץ לכן אני גם לא אתווכח איתך כי אתה לא בא משם.ולמה בשבילי הוא תותח על,כי הוא לא מפסיק לייצר לנו התקליטנים להיטים,כבר שנים מאז בלבלי אותו שחשבנו שהוא יחלוף הוא המשיך להפגיז עם יופי של שירים הוא ומשה פרץ אלה זמרים שכיום הכי חזקים במוסיקה המיזרחית יחד עם אייל גולן כמובן.ולא מעניין אותי האיכות עם איכות אני לא יכול להרקיד.איכות טובה אולי לשמיעה באוטו בבית אבל לא למסיבה וזה המדד להצלחה במדינת ישראל בשנות האלפיים בעידן המועדונים דאנס ברים והתקשורת.תראה את ליאור פרחי וולידור יוספי זמרים מצוינים מוכשרים אבל עדיין חסר להם צעד קטן אחד להיות בטופ,ומה מונע מהם את זה כמובן,להיטים.זמר שאין לו להיטים לא יכול להיתקדם וקובי פרץ מוכיח לנו שנה אחר שנה שהוא איתנו כאן לעוד הרבה זמן.

אבל אתה מתעלם

מעובדה אחת חשובה... מכירות אלבומים זה המדד! אז בוא תסביר לי,איך עמיר בניון שלא מייצר לך להיטים להרקדה,מוכר פי 3 כל אלבום מקובי? כי אנשים לא מפגרים! תבין שהקהל של עמיר בניון הוא איכותי יותר! הם לא מחפשיפ טקסטים זולים ופוזה...הם מחפשים מוזיקה שהם יוכלו להמשיך ולשמוע גם בגיל 70 ולהנות ממנה ולהתלהב ממנה כל פעם מחדש! זה מה שעמיר מייצר וזה מה שקובי לא מייצר! אז ההבדל היחיד ביננו זה בהשקפה..לך לא משנה האיכות אלא הכמות..אתה מעדיף 10 להיטים על 3 שירים איכותיים שישארו איתך לנצח.. אתה DJ ואתה חי סביב להיטים אז אני לא מאשים אותך..אבל הנה הציטוט שלך בעצמך סגר את הסיפור לטובתי,שים לב: "הוא ומשה פרץ אלה זמרים שכיום הכי חזקים במוסיקה המיזרחית יחד עם אייל גולן כמובן" אייל גולן הכי חזק במוזיקה המזרחית כבר 11 שנים..קובי ומשה חזקים היום ומה זה אומר? שהם סה"כ זמרי להיטים וכמו שמשה פרץ הגיע משום מקום אז ככה יגיע עוד שנה-שנתיים עוד אחד משום מקום וידחוק אותם לצד.. קהל אירועים ומועדונים זה קהל מאוד אכזרי..היום הם מעריצים אותך,ומחר אם תוציא שיר חלש ומישהו אחר יוציא להיט חזק אז הם ישכחו שאי פעם שרת ויעברו ללהיט החדש שלהם..ובאותה קלות הם גם יחזרו לאהוב אותך כשתוציא להיט טוב אחר.. אז המדד שלי זה מכירות,זה כמות שנים שאתה שורד בטופ,זה המורשת שאתה משאיר אחריך.. לאייל גולן יש מורשת ענקית של שירים אדירים ומרגשים להשאיר אחריו (ואני בכלל לא מדבר על הדאנסים והפופ שהוא הוציא באלבום האחרון) וכנ"ל לעמיר בניון שלו יש מורשת של אלבומים נפלאים,איכותיים,מורכבים לאוזן ומפנקים ת'נשמה. גם לישי לוי יש מורשת אדירה וגם לזהבה בן וגם לזוהר ארגוב וגם לטעמי לסגיב כהן (אבל אני לא יתן אותו כטיעון כי הוא סותר את מדד המכירות) איזה מורשת יש למושיק עפיה,לליאור נרקיס,לשראל,לקובי פרץ,למשה פרץ,לדודו אהרון,לשלומי סרנגה,לליאור פרחי? אני אוהב שירים של כל אחד ואחד מהם ואני אפילו קניתי אלבום של משה פרץ ושל שראל אבל זהו..פה זה נגמר כי גם לי ברור שאת השירים שלהם שאני אוהב היום,אני במקרה הרע לא יאהב מחר ובמקרה הטוב יפסיק לשמוע אותם עוד כמה שנים... אז המדד שלך זה מסיבות,המדד שלי זה מורשת,זמן בטופ,איכות החומר ומכירות..כל אחד וההשקפה שלו.. וזה שאני לא בא מהעולם של הDJ'S זה לא אומר שאני מנותק מהמציאות..אני יודע יפה מאוד שקובי מושמע בחתונות המון ובמועדונים המון..(אתה יודע,הייתי במסיבות ובאירועים כבר בחיים שלי) אבל זה לא עושה אותו גדול... גם את לי פישמן חופרים באירועים ומסיבות וגם את עידן יניב..אז הם גדולים?? FUCK NO!!! הם מסריחים! ועידן יניב הוא אחלה דוגמא..(סרט הודי,את יפה,בא הביתה,גלגל ענק,חושב עליה) ים השמעות במסיבות ובאירועים ועדיין הוא כלום.. אז מה? אז בחייך..המדד שלך קצת עקום ואתה מתפשר ואתה מדרדר ת'צמך לרמת גלגל"צ..מי שיש לו להיט דאנס הוא תותח ומי שחס וחלילה אומר את המילה האסורה "איכות" בשירים שלו..הוא מבחינתך מעפן.. חבל שלשם העם הזה מתדרדר מבחינת טעם מוזיקלי וחבל שיש פה יותר מדי שמתפשרים על זבל..

מכירת אלבומים זה ממזמן לא מדד להצלחה.

איפה אתה חי תגיד מי קונה דיסקים כולם מורידים וצורבים,וגם נניח קונים מי אמר לך שבניון מוכר יותר.אולי הקהל של בניון קונה כי דיסקים כי הוא יותר מבוגר,אבל מי שמוביל היום בהורדות בסלולאר זה קובי פרץ שקיבל עכשיו פלטינה מסלקום ואורנג' איך אתה מסביר את זה?לקובי יש גם להיטים איכותיים רק בגלל שהוא ממוסחר ופופולארי קל לך יותר לקטול אותו כי כל שיר שלו הוא להיט. לי פישמן?מה הקשר בכלל יש לה להיט אחד שמושמע רק בשנה האחרונה.קובי פרץ כבר 6 שנים מוביל ומפציץ בלהיטים ועידן יניב בכלל לא בליגה שלו.עמיר בניון זמר ענק אבל סגנון אחר לגמרי מקובי אז אל תשווה כל הזמן.אל תשכח שגם אייל גולן התפרסם הוא בא עם להיטים שנטחנו ברדיו כמו צאי אל החלון ולב של גבר והאלבום שלו מציאות אחרת שטענת שנכשל אני חולק עלייך זה אלבום מצוין שהניב את הלהט הכי גדול שלו וגם האיכותי ביותר לדעת רבים וזה מציאות אחרת ופלוס שני להיטי ענק שהיו ברחבות מלכת היופי ומתגעגע ועוד כמה שירים מעולים כמו לב שבור, חכי עוד כמה רגעים ,וחוף אל חוף,אתה בטח תטען הפוך אבל זה כבר עניין של טעם אני עד היום חורש על האלבום המצוין הזה.ועצה שלי אלייך תפסיק לחפש את שלילי ולהשוות כל הזמן בין קובי לעמיר בניון שהוא זמר ענק ענק ענק אבל כמו שרשמתי סגנון אחר לגמרי מקובי.קבל את זה כעובדה קובי כבר 6 שנים נמצא בטופ של הטופ בשליישית הזמרים המצליחים בז'אנר עם איכות בלי איכות איך שתרצה תקבל את זה וכן אני שומע עדיין את האלבומים שלו בלבלי אותו משוגע עלייך ואת כמו אש ונהנה מי אמר שאחרי כמה שנים מפסיקים להנות מאלבומים של זמרי להיטים.

חלק דעתך,חלק עובדתי

האלבום הראשון של עמיר בניון מכר 130 אלף..והיה לו עוד אלבום (שלכת) שמכר מעל 100 אלף.. קובי לא מוכר הרבה בטוח,ותתפלא אבל חנויות הדיסקים עדיין עובדות במרץ..אם אתה צורב שיבושם לך.. אני מעדיף עדיין דיסקים מקוריים אם זה זמר שראוי ל-40 שקל שלי.. דבר שני,אייל גולן זה היה רמה אחרת של להיטים..היה פעם מוזיקה מזרחית אמיתית..זה לא היה דאנסים או פופ או ישראלי.. בגלל זה האלבומים החדשים שלו (שהם טובים מאוד++) לא נמכרים באותה רמה.. לגביי האלבום מציאות אחרת..בוא לא נתבלבל..אני אוהב את האלבום אבל עובדתית בחנויות הוא נפל (שוב..נפל זה ביחס למכירות הרגילות של אייל ולא ביחס לזמר אחר)..אז נכון שיש בו שירים טובים מאוד ואני מכיר את כל המילים בעל פה..אבל הוא לא ברמה של האחרים לדעתי..ומבחינת להיט איכותי..לדעתי "בשבילך נוצרתי" יותר איכותי (פשוט עיבוד מדהים של איש שברור שמבין במוזיקה) אבל שוב זה עניין של טעם.. קובי מצליח ועל זה אין עוררין וציינתי את זה כבר שהוא חזק בטרוטונים ורינגטונים..אז זה שתספר לי משהו שאמרתי בעצמי,זה לא יקדם אותנו לשום מקום בדיון הזה.. ובכלל לא קל לקטול את קובי..אני באופן אישי לא רק אוהב אלא ממש אוהב את השירים "אמא","אף אחד" ו"אני אוהב אותך",אלו שירים מצוינים בהחלט שאני ישמע גם עוד 5-6 שנים...אבל רוב השירים שלו זה להיטים שעליי באופן אישי ועל חברים שלי די נמאס אחרי חודשיים לכל היותר..אני באופן אישי מעביר את השיר "אני לא בן של מלך" כשהוא מגיע לי בדיסק..ברוב המקרים אני מעביר ואת השיר "כמה אהבה" אני לא מסוגל לשמוע כבר.. אז אוקיי,קובי מאוד מצליח (6 שנים בטופ זה מוגזם כי להיט ברמות שהוא היום,הוא לא היה עם בלבלי אותו..רק שנתיים אחרי בערך הוא ניהיה מכונת להיטים..) אבל איך אפשר להגיד אותו ואת אייל או עמיר באותה נשימה? האיכות שונה,הקול שונה,ההבנה המוזיקלית מאוד שונה וקהל המעריצים חלקו שונה..אז תספיד את הדיסקים אבל תתפלא לשמוע שעדיין דיסקים נמכרים והרבה ובתור איש מוזיקה אני לא מבין איך אתה מעודד צריבה..אמן צריך להתפרנס..אז היום צורבים ומחר כבר כל אחד יכין לעצמו צלצול בתוכנה ולא יוריד כבר שזה גם פחות תמלוגים לזמר ומה נשאר לו? ועדי עובדים וגלגל"צ? בחייך..תן להם פרנסה! אז אני קונה אלבומים (יש לי די הרבה כבר) ואני הולך להופעות מדי פעם ואני מרגיש טוב עם זה ואני אומר לך שחנויות עוד מוכרות..,לך תברר את זה..

פירנסתי מספיק את טאוור רקורדס תאמין לי.

דיסקים מקוריים שאני קניתי בחיים הרבה אנשים לא קנו תאמין לי שנים על גבי שנים עוד הרבה לפני האימיול והקאזה,ששילמתי 80 ו 90 שקל על דיסק הזמרים לא ריחמו על אף אחד תאמין לי זה היה מונופול.עד שיש לי הזדמנות להוריד ובחינם אז למה לא.למה קובי פרץ אייל גולן שרית חדד שלו שבת לוקחים 30 אלף שקל להופעה שלא לדבר על 50 אלף ששרית חדד לוקחת,אז אל תרחם עליהם תאמין לי הם מיליונרים מההופעות ועדי עובדים חתונות וגם מחברות הסלולאר על ההורדות.חנויות בקושי מוכרות דיסקים לך לתחנה מרכזית בקושי יש שם כבר דיסקים זה כבר נהיה חנויות מתנות וכמו שרשמתי מדד להצלחה זה לא מכירת דיסקים רובם מעדיפים לשמוע דרך המחשב או האם פי 4 עניין של זמן עד שעידן הדיסקים נגמר,כבר עכשיו תקליטנים עובדים עם מחשב.לי בגדול אין מה לעשות עם דיסק של זמר לא משנה מיהו כי אני מנגן גירסאות אז או שאני מוריד ומכין בעצמי או שאני מוריד כבר גירסה מוכנה. תאמין לי שזמרים ימשיכו לעשות מוסיקה עם הצריבות וההורדות אחרת הם יעלמו ושוב אני חוזר ומדגיש לך כל הזמרים מיליונרים ברמות שאתה לא מתאר ושיהיה להם לבריאות מגיע להם.

מיליונרים?

לא יודע אם עד כדי כך.. בכל זאת..זה מוזיקה ישראלית.. אבל כסף בטוח יש להם,אחרת הם לא היו יכולים להרשות לעצמם להתמכר לסגנון חיים מגעיל כמו שיש להם :) דרך אגב..אתה מפרסם איפשהו גירסאות רמיקס שאתה עושה לשירי מזרחית? או מחרוזות שאתה מרכיב לבד?

יש המון דברים שלי באימיול

עשה חיפוש תרשום עמיר כהן.לגבי הזמרים?תראה רוב הזמרים המיזרחיים המובילים חיים ברמה גבוהה מאוד.פורסם ביום העצמאות בעיתון את הסכומים שרית חדד קרוב ל 8 מיליון שקל בשנה מקום 1 אח''כ אייל גולן שלומי שבת שמרוויחים גם כמה מיליונים.חבר שלי עובד מפיק אירועים לחברות וועדי עובדים ועיריות מפיק לחברת חשמל סלקום פלאפון ארועי ענק הוא מספר לי איזה סכומים הם מרוויחים תאמין לי מה שאנחנו מרוויחים בשנה הם מרוויחים בערב אחד בודד כך שהם לא בונים על מכירת אלבומים אלא הופעות,וגם הזמרים המתחילים בונים על פירסום באינטרנט בהתחלה ולא על רווח עתידי ממכירות אלבום רז חדד דודו אהרון אלה זמרים שגדלו והיתפרסמו לראשונה ברשת.קח הכל ברוח טובה ושתהיה לך שנה טובה ונקווה להמון מוסיקה טובה בשנה בחדשה.

למעלה