קובי ריכטר מבקש למחוק את נוסטרומו

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
לדעתי הצעת הרכש בגובה 30 מלשח היא נמוכה מאד, קובי ריכטר כבר מכיר את המערכת כי התקינו מערכת אחת אצלו בחברה.

חברה אחרת בתחום האנרגיה, טורבוג'ן, שאין לה קבלות כמו נוסטרומו, נסחרת לפי 80-90 מלשח, כך שלעניות דעתי הוגן יהיה אם ריכטר ישפר את המחיר לפיו קונים מאיתנו הציבור את המניות לפחות לאזור הזה של 80-90 מלשח.

אשמח אם תערך אסיפת משקיעים כדי לגבש עמדה בדבר מחיר המינימום שאנחנו דורשים כדי שנסכים שימחקו אותנו.

מה מחפשים קובי ריכטר ויונתן בן ארצי במניה הקורסת של נוסטרומו - גלובס (globes.co.il)

נוסטרומו אנרגיה - בקשה לבימ"ש לכינוס אסיפה לאישור הסדר למחיקת החברה מהמסחר בבורסה והפיכתה לפרטית בשני שלבים,פרטים | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

dw

Well-known member
מנהל
זה הליך מעניין כי גם בניו מד מבקשים למחוק אותנו הציבור לפי סעיף 350.
מה שכן אין שם אפשרות בחירה להשאר בנייר לא סחיר. תשובה רוצה להוציא את כולנו מהעסק.

THE_ENDLESS

Active member
מציע להסתכל על הסעיף הזה בהצעת רכש, ההצעה מותנת בזה ש60% מהמשקיעים מוכנים להישאר עם מניה לא סחירה של חברה דיי פח.
קיצר לא מעניין ובעל סיכויים קטנים.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2024-03-01-18-10-20-21_bc0348c3aee103697679adc22e01eac4~2.jpg
    Screenshot_2024-03-01-18-10-20-21_bc0348c3aee103697679adc22e01eac4~2.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 2

dw

Well-known member
מנהל
מציע להסתכל על הסעיף הזה בהצעת רכש, ההצעה מותנת בזה ש60% מהמשקיעים מוכנים להישאר עם מניה לא סחירה של חברה דיי פח.
קיצר לא מעניין ובעל סיכויים קטנים.
אני לא בטוח.

לי יש קצת מניות שלהם. האם להענות להצעת הרכש, הדי עלובה, ולצאת בהפסד בשער 420 (גם אם הפסד מצומצם משהיה עד לפני כמה ימים) ?
הם מציעים לקנות אותנו החוצה לפי 30 מלשח בערך, סביב ההון העצמי, כאשר בחברה כבר השקיעו לפחות פי 3 מזה, וכבר יש פיילוטים מותקנים בישראל וארה"ב (מה שעדיין אין בטורבוג'ן, הנסחרת בשווי של כמעט פי 3). קובי ריכטר לא פראייר. הוא מכיר אותם מצוין כי הפיילוט בישראל הותקן אצלו במפעל ומבחינתו יש פה הזדמנות להשתלט על הסטארט אפ במחיר מצחיק. גם שאר הקרנות לא מגיעות לכאן בשביל ציונות אלא כי הן מזהות הזדמנות למחוק את הציבור החבוט במחירי סופעונה.

מצד שני אם אבחר להשאר עם המניות הן תהיינה לא סחירות, שזה די מכה מבחינתי. אני לא אוהב שעושים לי את זה גם באגחים. נכון, זה לא דרמה בהתחשב בפוזיציה הקטנטנה שיש לי.

מצד שלישי שמים לנו אקדח ליד הרקה ואומרים שאם לא נענה אז החברה עלולה להתפרק (כשאצל טורבוג'ן הם מזמן חיים על אדי דלק, אין להם שקל, והיא עוד נסחרת לפי שווי של כמעט פי 3), ואז הלך הכסף.

בקיצור קובי תופס אותנו במקום רגיש ושוחט אותנו יפה יפה.

דילמה.

נערך לאחרונה ב:

THE_ENDLESS

Active member
אני לא בטוח.

לי יש קצת מניות שלהם. האם להענות להצעת הרכש, הדי עלובה, ולצאת בהפסד בשער 420 (גם אם הפסד מצומצם משהיה עד לפני כמה ימים) ?
הם מציעים לקנות אותנו החוצה לפי 30 מלשח בערך, סביב ההון העצמי, כאשר בחברה כבר השקיעו לפחות פי 3 מזה, וכבר יש פיילוטים מותקנים בישראל וארה"ב (מה שעדיין אין בטורבוג'ן, הנסחרת בשווי של כמעט פי 3). קובי ריכטר לא פראייר. הוא מכיר אותם מצוין כי הפיילוט בישראל הותקן אצלו במפעל ומבחינתו יש פה הזדמנות להשתלט על הסטארט אפ במחיר מצחיק. גם שאר הקרנות לא מגיעות לכאן בשביל ציונות אלא כי הן מזהות הזדמנות למחוק את הציבור החבוט במחירי סופעונה.

מצד שני אם אבחר להשאר עם המניות הן תהיינה לא סחירות, שזה די מכה מבחינתי. אני לא אוהב שעושים לי את זה גם באגחים. נכון, זה לא דרמה בהתחשב בפוזיציה הקטנטנה שיש לי.

מצד שלישי שמים לנו אקדח ליד הרקה ואומרים שאם לא נענה אז החברה עלולה להתפרק (כשאצל טורבוג'ן הם מזמן חיים על אדי דלק, אין להם שקל, והיא עוד נסחרת לפי שווי של כמעט פי 3), ואז הלך הכסף.

בקיצור קובי תופס אותנו במקום רגיש ושוחט אותנו יפה יפה.

דילמה.
זה שאתה יוצא מנקודת הנחה שכולם כמוך ובסדר עם החלופה של המניה היא בעייתית, רוב הסיכויים שתראה משהו כמו 80 אחוז מבעלי המניות יבקשו את המזומן ואז ההצעה פשוט לא תקרה.
ולנוסטורמו גם אין זמן להצעה אחרת כי המאזן שלה בעייתי מאוד, בספטמבר כבר אין לך כסף ואז גם 30M לא תקבל.

לי נראה שהסיכון סיכוי כאן לא משהו, אם הייתי אתה אז אני הייתי מוכר לתוך העליות שההצעת רכש יצרה ולוקח את ההפסד מס.

למעלה