קובי תגיד מי מגיע מחר לרשת ג'

טיפקסית

New member
קובי תגיד מי מגיע מחר לרשת ג'

אתה וגל בטוח נועם מגיע? ביג אם? דני? מוטי? ואסיים בברכת מזוווווווווזה [מי ששמע את הראיון אצל דידי יבין]

peremen

New member
מחר בתוכנית

אני קובי ונועם..

טיפקסית

New member
../images/Emo24.gif יהההההההה נועעעם התגעגעתי

פרח| לביזון הטירון הירוק הזה
. יש מצב אתם מסדרים לי עלייה לשידור?
שבת שלום

טיפקסית

New member
וכמובן אל תשכחו ד"ש על הדרך לפורום

מחר ברדיו אני מקליטה אל תעשו פאדיחות. ותחשבו על דברים מצחיקים ומקוריים [וכמה שיחותר-יותר טוב] יאללה זזתי לפורים בקיבוץ חוזרת מחר בבוקר להית'

טיפקסית

New member
קובי וגל יש לי רעיון בשבילכם להופעה

כשההופעות יתחילו יש לי רעיון בשבילכם איך לביים את "כוסברה אשם" תעלו מישהו מהלהקה שיהיה מחופש לכוסברה [כיפה,ציצית,סינור בישול ומדי צבא] ובצד של הבמה שיהיה מין מבנה שדומה לשין-גימל,וכזה תביאו לו אקדח צעצוע כי יש בשיר את השורה "עשו אותו שין גימל וקרתה תקרית" בבית הראשון רואים את אותו מישהו שיהיה מחופש לכוסברה בתוך סוג של מטבח מאולתר חותך ירקות או משו לפי השיר. ואז כזה כל פעם שיהיה המשפט "כוסברה אשם" תצביעו עליו. בהתחלה של השיר הזה שיהיה חושך על הבמה ושיהיה ספוט-לייט [זרקור] על מי שיהיה מחופש לכוסברה ואז תעלה המוזיקה ברקע איך הבימוי שלי?

טיפקסית

New member
גל קובי ונועם היה מצוין ברשת ג'

איזה כיף להעביר אתכם שעה ולפתוח ככה את היום [בהתחשב בעובדה שקמתי ב-12:00 אז בשבילי זה עוד בוקר]. נועם לא ידעתי שאתה מגבעתיים,אחלה עיר,מסור לה ד"ש אם תחזור לשם מתישהו. חחח גל אהבתי את הקטע שאמרת לנועם בהתחלה "נועם לא שמת לי מספיק סוכר לך תשים לי סוכר"-אתה ענק אחי,ותודה על האיזכור של הפורום סחתיין גדול. איכזב אותי שהם התחילו להשמיע בסוף את "פרסומת" וקטעו אותו אחרי שתי שורות,למרות שיש לי את הדיסק אבל עדיין. היה כיף,היה מקסים. ונועם-אתה ממש חפרן כמונו מה שמראה שאתה באמת חלק מהמשפחה שלנו,ברוך הבא רשמית למשפחת טיפקס.

טיפקסית

New member
תגיד גל האירוח הבא ביום חמישי נכון?

ברדיו ירושלים אם אני לא טועה אצל ירון אילן.
ואחרי זה ב-7/4 אצל מיכל זוארץ [למה כל כך מאוחר?] יש עוד אירוחים חוץ משני אלה נכון לעכשיו?
שבוע טוב לכולנו

למעלה