קובץ התפקדות לפי אזורים מתנצלת מראש אם יש טעויות וכמובן ניתן להוסיף פרטים. לגזור ולשמור
צ ציף שלי New member 8/8/04 #1 קובץ התפקדות לפי אזורים מתנצלת מראש אם יש טעויות וכמובן ניתן להוסיף פרטים. לגזור ולשמור
א אנונימית 1 ויחידה New member 8/8/04 #2 לא מצליחה לפתוח את הקובץ בטוח שהוא "תקין"?? אני מקווה שהמחשב שלי לא הולך לעשות לי שוב צרות!
S sipor New member 8/8/04 #3 הוא תקין פתחתי אותו אבל יכול להיות שלך יש אקסל בגירסה ישנה יותר או משהו שלא מאפשר לך לפתוח אותו.
H hagit2000 New member 9/8/04 #7 החסרת לי ילד ../images/Emo3.gif יש לנו גם את גיא, שהוא אוטוטו בן חודשיים.
Y yaelia New member 9/8/04 #12 יופי של יוזמה תוכלי להוסיף לי ולהללי גיל? אני בת 32, והלל בן 9 חודשים. תודה.
מ מעיןבר New member 9/8/04 #11 תודה רבה על היוזמה המבורכת ../images/Emo45.gif אמנם לא ראיתי את הקבובץ אבל ממש יפה מתידך לרכז עבורינו את המידע
תודה רבה על היוזמה המבורכת ../images/Emo45.gif אמנם לא ראיתי את הקבובץ אבל ממש יפה מתידך לרכז עבורינו את המידע
א אורלי1234 New member 10/8/04 #15 לא יודעת איך אני מצרפת את הפרטים שלי... מישהי מוכנה לצרף את הפרטים שלי? (אני אשלח אותם אליה במסר), או פשוט להסביר לי איך אני עושה את זה??? תודה
לא יודעת איך אני מצרפת את הפרטים שלי... מישהי מוכנה לצרף את הפרטים שלי? (אני אשלח אותם אליה במסר), או פשוט להסביר לי איך אני עושה את זה??? תודה
צ ציף שלי New member 10/8/04 #17 ../images/Emo124.gifתיקונים ותוספות...../images/Emo142.gif לפני העלאת הקובץ המתוקן- עוד הזדמנות לתקן ולהוסיף פרטים
../images/Emo124.gifתיקונים ותוספות...../images/Emo142.gif לפני העלאת הקובץ המתוקן- עוד הזדמנות לתקן ולהוסיף פרטים
P POOH* New member 10/8/04 #18 עוד פרטים עלינו.... אני בת 27 ואמא לגיא המדהימה!!! שנולדה ב- 4.11.03 והיא כבר בת 9 חוד' POOH