קובץ משפטים הורסים- מפי הדוגמניניות

המונשרי

New member
קובץ משפטים הורסים- מפי הדוגמניניות

אתם מתבקשים לשרשר משפטים שהפילו אתכם מצחוק. קריסטין: " השאלות שמיקי שאל היו דווקא די שטיחיות" ( במקום שיטחיות). נטלי כמדומני : ..."הייתה צריכה לרדת לשופטים"...( במקום להתייצב בפני השופטים). מישל : " אמא שלי עשתה בטח ככה עם העיניים". " אמא שלי צרחה על רודריגו בטלפון"...אבל אני לא יודעת מה היא אמרה לו"..."רק אחי שמע מה היא אמרה לו"..."אמא שלי בטח הורידה את הראש" מור : ..." אנשים חושבים שאני מפונקת"... אליטה = אצולה.....אמה= משרתת ( מור מתכוננת לפסיכומטרי- למה לך חמודה להתאמץ אבא בלאו הכי יממן אותך כל החיים).

DemonicAngel

New member
אליסיה אמרה את הקטע

של הלרדת לשופטים...לפחות היא קלטה מה היא אמרה, קריסטין בטח הייתה פשוט ממשיכה לדבר הלאה.

ליןןןןן

New member
../images/Emo6.gifחחח../images/Emo6.gif

עוד אחד של כריס... "הצטלמנו אני אליסיה מישל ו.... אני" איזה קרועה

prins2

New member
וגם איך שמיקי חיכה אותה!!

אין היא כזאת חמודה "פשוט עושה חשק לקחת לה את היד ולרוץ להשתלת מוח". חחחחחחחחחחחחחח....אני ממש אוהבת את קריסטין!!

ברודי

New member
כריסטין בתא הוידויים../images/Emo11.gif

3 דקות שלמות הבחורה דיברה על הפרק עם הפיות. איך היא הצליחה?! הנה מבחר ציטוטים משובח משם- "חלק בנות כמעט כל הבנות רוב הבנות כאילו, הלכו לישון" "ואחרי זה בערב באו ואמרו לנו שיש לנו כאילו פשוט לא אמרו לנו שום דבר, אמרו תארזו תיקים עד 9 וחצי את כל כל הדברים שלכם, טוב כאילו מה אפשר כבר לחשוב?" "כאילו ארזנו תיקים והלכנו, כאילו המכוניות באו אספו אותנו היה שם מיקי בוגנים ועוד אני לא זוכרת איך קוראים לה" "כאילו כל המזוודות האלו היה רק בשביל שאנחנו נבחר בגד תוך 10 שניות כאילו 2 פריטים מהבגדים כאילו מהמזוודות שלנו בשביל זה סחבתי 6 מזוודות בשביל אהה? לבחור 2 פריטים כאילו? חולצה וג'ינס בשביל זה סחבתי?" יש לציין, לא נגעתי! זה ציטוטים מדויקים... באמת. עם כל הכאילו והכול!

יואוו גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודהההה!!!!! נקרעתי מצחוק עכשיו
הסתימות חוגגת
אבל היא כזאת חמודהההההה

ברודי

New member
ועוד כמה מפרק 6..

כי וואלה העלו קטעים מהפרק. היציאה של כריסטין- "מה, כל הבנות צריכות להתנשק עם האקס של מישל?" איך היא באמת לא מצליחה לקשר בין הדברים והיא באמת מנסה להבין למה לקחו דווקא אקס של מישל. ועכשיו לראיון!! "אמרת שבעוד 10 שנים את רואה את עצמך בהוליווד, במוזיקה." כריסטין עושה מבט של- הא? ומיקי ממשיך לנסות- "נכון? את אמרת דבר כזה?" -האסימון נופל- "יש מצב לא יודעת" מיקי מקשקש וכריסטין ממשיכה להפגיז- "לא אני לא זוכרת אם אמרתי... לא נראה לי שאמרתי. כאילו, מה קשור הוליווד ומוזיקה? זה יותר סרטים לא?" ואז הם עוברים לסבב השאלות המהירות. אפשר להגיד... "מה משמח אותך?" "לא יודעת" "מתי בכית בפעם האחרונה?" "לא זוכרת" "איך את מבטאת שימחה?" "מה זאת אומרת?" "מקסים. איך את מבטאת עצב?" *מגחכת לעצמה.. פתאום קולטת ששאלו אותה משהו* "מה?" מיקי בוגנים מבקש ממנה להגיד מה היא מרגישה כלפי האנשים שהוא יגיד לה, הבחורה מסרבת להודות שיש לה רגש כלשהו כלפי אותם אנשים [לגיטימי לדעתי] עד שהוא מגיע לספי וזוכה לקבל את התשובה: "מי זה ספי?" אולי זה הבחור שאמר עלייך שאת גורמת לכולם לרצות לחבק אותך ואז לרוץ איתך להשתלת מוח? מוכר? ועכשיו לשלב התרוצים בו אנחנו מבינים למה התשובות של כריסטין קצת אפשר לומר.. לוקות בחסר: "קודם כל הוא שאל אותי שאלות שטיחיות? שטחי..? שטחיות? ו-ב' עניתי לו, אבל לא עניתי לו עד הסוף כי זה.. כי לא רציתי יותר מדי להיכנס לפרטיות ו..כאילו." עכשיו הכול מובן...

כריסטין והכאילו../images/Emo6.gif../images/Emo221.gif../images/Emo199.gif

היא חייבת גמילה
כל מהשפט שלה מתחיל(ב"דכ) ומסתיים בכאילו(תמיד).

טוב הרוב פה כבר אמרו ..

אבל אני יכתוב מה שהצחיק אותי ויוסיף
כריסטין: "עוף זה ציפור ופרה זאת חיה" "חילקו אותנו ל3 קבוצות ואני הייתי עם נטלי אליסיה ו............ממממ..(תנו זמן זה קשה) אני
כןכן אני איך עליתי על זה? גאונה פשוט
"יש מצב,לא יודעת.כאילו מה קשור הוליווד ומוסיקה??!?!" " אני לא מרגישה אליה כלום כאילו אני לא מכירה אותה" "אתן יודעות מה הצבועים אוכלים?" "אף פעם לא היה לי צב" אליסיה: "היא הייתה צריכה לרדת לשופטים" טוב אבל זה כי היא התבלבלה..
ניראל: טוב משפט שממש הצחיק אותי.. כמה שזה רע לצחוק על זה.. "דווקא בעונה שעברה הפרחוני היה באופנה ממש":-
D
אולי בכפר... אה ואני חדשה פה בפורום
מקווה להשתלב חח
פורום שולט!!

ברודי

New member
ברוכה השווה../images/Emo24.gif

הקטע של ניראל עם הפרחוני שהיה באופנה שנה שעברה פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש אני יכולה ללכת ברחוב ופתאום משומה להיזכר בזה ולהיקרע מצחוק! והיא עוד באה עם נעלי ספורט ביחד עם זה כאילו, לא צריך להבין אפילו שליש באופנה בשביל לקלוט שהשילוב הזה לא הולך, לא ביחד ולא לחוד.

karyn

New member
דווקא מהמשפט של ניראל../images/Emo204.gif

רציתי לבכות רציני תמיד פוגעים בה וכאלה מסכנה אני במקומה היתי יוצאת מהתחרות הזאת וזהו ל-מה סתם שישפילו אותה?

למעלה