בלי לזלזל באינטיליגנציה של אף אחד
לי יותר מהיר. אתה, אישי הטוב, תעשה מה שבא לך בעבודתך על מחשב. לי יותר מהיר ונוח להשתמש ב CLI. אגב, יש מקש, Tab שמו, שמאפשר לך לחסוך המון כתיבה. הוא ואני חברים, ומסתדרים יופי. נדיר שאני צריך להקליד יותר משלוש אותיות מכל ערך בין קוים נטוים, וגם לשלוש אותיות נדיר שאני מגיע. ומכיוון שאת אורך הזמן הכולל שבו סייר הקבצים פתוח אצלי בלינוקס ניתן למנות על אצבעות יד אחת, בדקות, לשבוע (אולי אפילו לחודש), אזי תהליך הפתיחה שלו, וההגעה למקום הנכון כל כך ארוכים בהשוואה להקפצת חלון הטרמינל הסמוך (וכאלה פתוחים תמיד יש לי כמה) ותיקתוק מה שצריך. בזמן שנדרש לקונקורר להפתח, אני יכול לחזור על אותה פעולת הקלדה כמה פעמים, אפילו, ופעמים רבות (עבור קבצים קטנים), גם לפתוח אותם ממש כמה פעמים. כמובן, לא כללתי את זמן הגישה לספריה המתאימה, פתיחת ה Ark, גרירה, ציון מקום מטרה, ועוד. עניין של נוחות, אבל ככה אני רגיל, וככה טוב לי. עכשיו, מכיוון שאין ולו תוכנת חלונות אחת רצה אצלי במערכת, Wine מיותר לי לחלוטין. אני לא אטרח אפילו להתקין אותו בשביל winzip. במשחקים ביצועיו ירודים (אני מעדיף משחקים שקיימים *יעודית* ללינוקס, כמו Q3, UT2003, ועוד) ולכן ממש אין לי צורך בו. עכשיו, כשאתה מדבר על יצירת הפנייה עבור winzip, אתה גם מתכוון להתקנה שלו, נכון? עזוב אותך משטויות. דוד tar, דוד gzip ודוד bzip2 עושים יופי של עבודה בשבילי.