קובץ עם שמות צמחים עברית, אנגלית ושם מדעי. את הקובץ ניתן להוריד כאן. הקובץ יעודכן כל כמה זמן.
מ מוסורסקי New member 16/7/04 #1 קובץ עם שמות צמחים עברית, אנגלית ושם מדעי. את הקובץ ניתן להוריד כאן. הקובץ יעודכן כל כמה זמן.
ב ברלהברלה של אחינו New member 16/7/04 #2 לא הבנתי איך מורידים את הקובץ איפה הלינק להורדה בתוך הדיון?
מ מוסורסקי New member 16/7/04 #3 צריך להרשם לפורום כדי להוריד קבצים. אני אנסה לראות איפה אפשר לבטל את האפשרות הזאת, אבל זה לא כזו בעיה להרשם. לוקח בדיוק דקה.
צריך להרשם לפורום כדי להוריד קבצים. אני אנסה לראות איפה אפשר לבטל את האפשרות הזאת, אבל זה לא כזו בעיה להרשם. לוקח בדיוק דקה.
מ מוסורסקי New member 16/7/04 #4 נראה לי שכעת לא צריכה להיות בעיה ניתן להוריד את הקובץ מבלי להירשם - אבל כדי להגיב (תיקונים, שאלות וכדומה) כן צריך להירשם...
נראה לי שכעת לא צריכה להיות בעיה ניתן להוריד את הקובץ מבלי להירשם - אבל כדי להגיב (תיקונים, שאלות וכדומה) כן צריך להירשם...
L La Bruja Buena New member 16/7/04 #5 נפלא../images/Emo39.gif שגיאת כתיב קטנה נפלה בתרגום של 'דפנה' . המילה השניה צריכה להיות: 'laurel' ולא 'Lauerl'. ה-e וה-r התחלפו לך. לפעמים אלו פשוט 'שדוני ה-WORD' שאוהבים להשתעשע עם האותיות, ולא תמיד מחזירים אותן למקום הנכון אח"כ...
נפלא../images/Emo39.gif שגיאת כתיב קטנה נפלה בתרגום של 'דפנה' . המילה השניה צריכה להיות: 'laurel' ולא 'Lauerl'. ה-e וה-r התחלפו לך. לפעמים אלו פשוט 'שדוני ה-WORD' שאוהבים להשתעשע עם האותיות, ולא תמיד מחזירים אותן למקום הנכון אח"כ...
מ מוסורסקי New member 17/7/04 #7 הקובץ עודכן הטעות תוקנה, נוספו עשרה צמחים. נא לקרוא את ההערות שבהודעה המקורית (הראשית).