קובץ שאלות על ספוסרשיפ במקרה של חתונה

תיז1

New member
קובץ שאלות על ספוסרשיפ במקרה של חתונה

תודה מראש על תשובות שיתקבלו,אני באפילה מוחלטת ואשמח לאור ,כולי תקווה ששאלותיותשובותכם יסיעו לי, ולאחרים גם . 1. האם המספנסר צריך להוכיח הכנסה ?ומה גובהה?{cic מצינים כי תיבחן הכנסה אולם אין ציון למגבלה} 2..במיקרה שיש ילדים בגיל בית ספר יסודי ,האם הסטטוס תייר איתו נישאר ההורה עד לשינוי סטטוס זה לא יאפשר לימודים בבית ספר קהילתי? 3, אם יש לי הון עצמי ,האם מצבו הכלכלי של האזרח משנה עבורי את יכולתו לספנסר אותי, 4האם שירותי ההגירה נוהגים לדפוק לאנשים בדלת ולבדוק מגורים משותפים ?ומה אם בוחרים לא לגור יחד ,הרי יש גם מערכות יחסים כאלה ,...עובדה.קראתי כי בנסיבות מיוחדות זה אפשרי ובתנאי שהדבר בילתי נימנע 5.במיקרה של קנית חווה ומגורים מחוץ לעיר ,בעוד בן הזוג רוצה לגור בעיר ,ואם הקשר לא עולה יפה אחרי שנתיים,מה יהיה עלי האם אגורש וכל השקעתי תיפול ?

מה זה בי"ס קהילתי?

בבית ספר פרטי תמיד אפשר ללמוד בתשלום בלי קשר לשאלה אם הילדים מחכים לספונסרשיפ או שלא. צריך לשלם שכ"ל ולהוציא ויזת סטודנט לילדים.

תיז1

New member
אופס התכוונתי לבית ספר ציבורי ובטח פרטי עולה

המון,או שאתה מכיר משהו אחר?

vhkv7

New member
דווקא יש "חיה" כזו...

בי"ס שאינו פרטי ואינו ציבורי נקרא "צ'ארטר" Charter - והוא בעצם שילוב של שניהם. לעיתים בי"ס פרטי הופך להיות כ"כ פופולארי, שמשרד החינוך מעוניין להכניסו תחת כנפיו- ולממן חלק מנושאי הלימוד. לדוגמא- בקלגרי: בי"ס פרטי יסודי - כ 5000 דו"ק לתלמיד לשנה, ציבורי- כמעט חינם, צ'ארטר- כ 500 דו"ק לתלמיד לשנה.

למעלה