קובץ 2
ה הלן 43 New member 8/5/13 #3 הנרי .. תודה רבה עשית לי את היום אני נכנסתי לאתר של מכבי ו ראיתי שהתוצאה בצבע אדום(לא בנורמה) ו התחלתי לבכות איזה מזל שכתבת לי תגובה תודה רבה רבה
הנרי .. תודה רבה עשית לי את היום אני נכנסתי לאתר של מכבי ו ראיתי שהתוצאה בצבע אדום(לא בנורמה) ו התחלתי לבכות איזה מזל שכתבת לי תגובה תודה רבה רבה
ה הנריהנרי New member 8/5/13 #6 שמח שעשיתי לך את היום, אבל אני רוצה לבדוק. . שאנחנו מבינים זה את זה אני מקווה שברור לך ש- A1C=6 זה מצויין לסוכרתי, אבל ממש לא מצויין לאדם בריא. לאדם בריא קוראים לזה טרום סוכרת ואפילו תחילת סוכרת. לגביך זה ערך מדהים אחרי שהיה לך 10.2=A1C !!
שמח שעשיתי לך את היום, אבל אני רוצה לבדוק. . שאנחנו מבינים זה את זה אני מקווה שברור לך ש- A1C=6 זה מצויין לסוכרתי, אבל ממש לא מצויין לאדם בריא. לאדם בריא קוראים לזה טרום סוכרת ואפילו תחילת סוכרת. לגביך זה ערך מדהים אחרי שהיה לך 10.2=A1C !!
ה הנריהנרי New member 8/5/13 #7 12 שעות צום אינן פקטור ב- A1C. הן משפיעות על הסוכר הריגעי בזמן הבדיקה, כתבת שהיה 109. שוב 109 טוב לסוכרתי, ממש לא טוב לאדם בריא. אז האם את סוכרתית? איך את מטופלת?
12 שעות צום אינן פקטור ב- A1C. הן משפיעות על הסוכר הריגעי בזמן הבדיקה, כתבת שהיה 109. שוב 109 טוב לסוכרתי, ממש לא טוב לאדם בריא. אז האם את סוכרתית? איך את מטופלת?
ה הלן 43 New member 9/5/13 #8 בוקר טוב תודה רבה עבור המידע , כן אני סוכרתית כמעט 5 חודשים , אני מטופלת בכדורים (2 ביום) ו אני באמת שמחה שיש שינוי בבדיקות שלי , אני באמת מקפידה יום טוב
בוקר טוב תודה רבה עבור המידע , כן אני סוכרתית כמעט 5 חודשים , אני מטופלת בכדורים (2 ביום) ו אני באמת שמחה שיש שינוי בבדיקות שלי , אני באמת מקפידה יום טוב
ת תומרונתם New member מנהל 8/5/13 #5 כל הכבוד! 6 הוא ערך מצויין עבור סכרתיים, הערך שמכבי מציינת הוא ערך הסף לאנשים בריאים. תמשיכי במה שאת עושה, זה עובד...
כל הכבוד! 6 הוא ערך מצויין עבור סכרתיים, הערך שמכבי מציינת הוא ערך הסף לאנשים בריאים. תמשיכי במה שאת עושה, זה עובד...