קובץ ACE פגום :-(

אריה Pc

New member
קובץ ACE פגום :-(

שלום, הורדתי מהאינטרנט משחק פרוץ כהרגלי אך שהפעם היה קובץ אחד פגום. הקבצים הם כאלה: Game.ace Game.c01 Game.c02 וכו` אני צריך לפתוח את קובץ ה-Ace הראשון ואז כל הקבצים נפתחים אבל בסוף זה רושם לי CRC ERROR אז כנראה שאחד הקבצים פגם כי חבר שלי הוריד את אותו משחק וזה פועל אצלו. השאלה שלי היא - איך אני ידע איזה מהם פגום? ניסיתי כמעט הכל - ניסיתי לעשות TEST וניסיתי להיכנס לכל קובץ בנפרד אבל אני לא מוצא את הקובץ הפגום. אנא עיזרו לי לגלות את הקובץ הפגום. תודה מראש ואחה``צ מצויינים לכולם!

eYaL

New member
זה מה שקורה שעובדים פיראטי.. 8-p

אז כמו שאמרת,דרך אחת זה לעשות TEST על כל הקבצים,ולראות באיזה קובץ מתגלה הבעיה. דרך נוספת,היא פשוט לבדוק את גודל הקבצים. מן הסתם,כולם צריכים להיות באותו הגודל (מלבד האחרון,שבד``כ הוא יותר קטן) eYaL

אריה Pc

New member
כולם באותו גודל!

כל הקבצים באותו גודל חוץ מהאחרון שהוא כמובן יותר קטן. וב-TEST התוכנה לא מראה לי איזה קובץ פגום! היא פשוט רושמת את שם הקובץ המכווץ והיא רושמת עליו CRC ERROR אז בדקתי באיזה קובץ נמצא הקובץ המכווץ וראיתי שבגלל שהוא גדול אז הוא נמצא על מרבית הקבצים כך שאני חייב לגלות איזה מהם פגום ולהורידו שוב (במקום להוריד שוב את כל המשחק...) אתם מכירים איזושהיא תוכנה שאפשר לבדוק איתה איזה קובץ ACE פגום ? אנא עזרו לי. תודה ולילה טוב.

למעלה