קוברה עזרתך..

קוברה עזרתך..

זוכרת את ההודעה הקודמת שכתבתי על בחור מהעבודה?
הדברים מצידי הולכים מאוד לאט בגלל המסגרת ועוד דברים שאני לוקחת בחשבון.
המשיכה כלפיו מבחינתי חזקה אבל ישירה אליו ברגשותי קשה לי להיות.

ביום חמישי הייתה איזושהי פריצת דרך בתקשורת בינינו, ניצלתי באופן יזום הזדמנות בכדי לדבר איתו, זה עלה לי בדם כי קשה לי לדבר בחופשיות איתו בגלל הצפת הרגשות, אבל את המכשול הזה עברתי וזה עשה לי טוב מבחינת אישית.

משום מה אני מרגישה שהמשיכה כלפיו היא כאילו קארמתית או מאגית, לא בטוחה שהיה לי דבר כזה אי פעם כלפי מישהו. הוא תקוע לי כל הזמן בראש ולא יוצא.

אני רוצה לקבל איזושהי הכוונה לגבי המשך ההתנהלות איתו, אם יש בכלל מקום רומנטי מבחינתו עדיין.
דווקא בגלל שעברתי מכשול ומבחינתי צלחתי אותו, הייתי רוצה לדעת שכן יש מקום להמשיך לדבר, להתקרב ושזה לא היה סתם לחינם.

חשוב לי לציין

שביום חמישי אמנם יזמתי הזדמנות ושהתחלת התקשורת שם הייתה לי מאוד קשה, הייתי במרחק של מטר ממנו ומדי פעם הסתכלתי עליו, הוא זה שיצר את התקשורת איתי ואז התקרבתי אליו והשיחה הקצרה שהייתה בינינו הייתה נחמדה וחופשית.
אחרי כן הוא התפנה לחבר שהגיע ושהוא חיכה לו.

הדגש הוא שהוא זה שיצר את השיחה איתי.
בכל אופן מה שאני רוצה לדעת אם יש מקום להמשך התנהלות איתו לשם ההתקרבות.

תודה.

קוברה23

New member
התשובה שנתתי

לך בפעם הקודמת, מתאימה גם למצב הנוכחי. את צריכה לגשש, אבל הסיכוי שיצא מזה משהו רציני הוא קלוש מאוד.

איך התשובה מתאימה למצב הנוכחי אם לא בוצעה פריסה?

היו דברים ושינויים בדרך עד ליום חמישי האחרון, שלא פירטתי עליהם.
מבחינתי לא מחייב קשר רציני למיסוד, אני לא מתכוונת להתחייב בתקופה הקרובה לקשר.

קוברה23

New member
בוצעה פריסה לפני

כמה שבועות והיא תקפה. אני נתתי לך שם עיצות והן תקפות. אם את רוצה, תחכי שבוע ותשאלי שוב. את שאלת אתמול וזה לא נכון לשאול שתי שאלות יחד כי זה יכול "לבלבל" את הקלפים.

הפריסה שלפני כמה שבועות - תקפה ללפני כמה שבועות

וממש לא תקפה לעכשיו. בדיוק בגלל שחלו שינויים במהלך השבועות האלו.
לא שווה לחכות עוד שבוע כי התבצעה פריסה שעומדת בעינה מאתמול !

קוברה23

New member
בסדר

אשמח אם תפרסי את פריסת השאלה עם 5 אופציות בשאלה הבאה:
"כיצד עלי לנהוג עם הבחור בחודש הקרוב"?

תודה..

תודה...

השאלה שנשאלה:
כיצד עלי לנהוג עם הבחור בחודש הקרוב?
תוצאות פריסת השאלה:
מיקום 1 - שלוש המטבעות
מיקום 2 - מלך המטבעות
מיקום 3 - נער המטות
מיקום 4 - מלכת החרבות
מיקום 5 - אביר המטבעות
סיכום - אביר המטות

קוברה23

New member
שלום

שוב - התשובה זהה לקודמת. הבחור לא מעוניין בקשר רציני וגם לא נעים לו לדבר על זה מול העובדים למשל והוא רוצה לשמור על דיסקרטיות לגבי העניין ויש גם רכילות סביב הנושא. הוא מחפש דברים לא רציניים ולא שווה להילחם על זה.

נדרשת כאן הבהרה דחופה

"לא נעים לו לדבר על זה מול העובדים למשל והוא רוצה לשמור על דיסקרטיות לגבי העניין ויש גם רכילות סביב הנושא".

יש רכילות סביב הנושא מצד העובדים????? אני יושבת בצוות עם אנשים שמכירים אותו אישית, הם יודעים על זה? איך נודע להם אם לא נעים לו לדבר על זה מולם? אני בטח שלא פתחתי את הפה.
זה מאוד חשוב לי לדעת, קוברה, כי אני יושבת יום שלם עם צוות של 12 עובדים שכנראה יודעים וחושבים עלי משהו שאני לא יודעת עליו. הכבוד שלי חשוב לי מאוד ולכן ההבהרה כאן מאוד חשובה.

קוברה23

New member
אני לא מתקשרת

אני מקבלת מסרים בקלפים שאני ראיתי. כל אחד יכול היה לראות משהו אחר. אל תקחי את הדברים שלי כתורה מסיני, אבל תשימי לב מה קורה סביבך, אל תהי תמימה. בכל מקרה, קשר רומנטי דרך מקום עבודה לא מומלץ בכלל..

אפשר לברר על קונספירציה דרך הקלפים?

לפני כמה ימים הייתה התנהגות רכילותית כלפי וכלפיו (הוא לא בארץ כרגע) בעקיפין מצד העובדים שאיתם אני נמצאת בחדר, שגורמת לי לחשוד באיזושהי קונספירציה שנעשתה מצדו יחד איתם.
האם שאלה כזו יכולה להתאים לשאול את הקלפים, האם יש עלי קונספירציה במקום העבודה?

אני שבה ושואלת על דבר כזה כי זה מאוד חמור במסגרת עבודה ויכול להוביל לתביעה משפטית. מבחינתי אם אדע על דבר כזה שנעשה כלפי אני אעזוב את מקום העבודה, אך בכדי לשקול דבר כזה אני רוצה לברר קודם.

קוברה23

New member
אני אמרתי לך

אני לא מתקשרת, אני רק מוציאה רעיונות דרך הקלפים.
את יכולה לשאול שאלה יותר נכונה שתועיל לך.

אשמח אם תשאלי את השאלה הבאה שיותר נכונה:
"האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה הנוכחי"?

תודה!

פריסת ה-S.O.S

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה הנוכחי?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - שלוש הגביעים
תשובה - שמונה המטות
תומך/חוסם - חמש הגביעים

קוברה23

New member
שלום

לא. לא נכון לעזוב את מקום העבודה. אבל את צריכה לרדת מהעניין הרומנטי איתו שרק פוגע בך. תתעלמי ממנו כמה שניתן.

תודה קוברה, כך מתכוונת לעשות

עזרת לי מאוד להכנס לתהליך שבו אני מבינה שלא טוב לי בו ומה שאני צריכה לעשות זה לרדת מזה לגמרי ואכן להתעלם ממנו כמה שניתן.

תודה רבה על הסבלנות הרבה והפירושים המדויקים.

למעלה