קוגל עונה 1 פרק 4 לצפייה ישירה!

• פותח הנושא wxoedIi
  • פורסם בתאריך
W

wxoedIi

Guest

קוגל עונה 1 פרק 4 לצפייה ישירה

לצפייה קוגל פרק 4 המלא לחצו פה!

דרך החוויות האלה, מצאתי גם את מקומי בעולם. למדתי שזה בסדר להיות פגיע ולחלוק את הסיפור שלי. על ידי כך, אני מתחבר לאחרים ברמה עמוקה יותר. התחברתי לאנשים שמבינים אותי, והצלחתי לתמוך בהם בתמורה. התבגרות היא באמת לא רק על הזדקנות; זה עניין של התבגרות. זה אומר ללמוד מההתנסויות שלנו ולהבין טוב יותר את עצמנו ואחרים. כשאני חוגג היום יום הולדת, אני מרגיש שילוב של התרגשות ונוסטלגיה. אני נרגש מהעתיד ומהאפשרויות שעומדות לפנינו, אבל אני מתגעגע גם לפשטות של הילדות. אני חושבת על איך פעם רציתי להישאר צעירה לנצח, אבל עכשיו אני מבינה שלהתבגר זה מסע יפה. זה משנה אותך מאוד, אבל זה גם נותן לך את ההזדמנות ללמוד דברים חדשים, לעשות שינוי חיובי בעולם, ולהיות האדם שאתה אמור להיות. אז, האם ההתבגרות רק משנה את הגוף שלך או גם את הנשמה שלך? אני מאמין שזה משנה את שניהם . הגוף שלנו גדל ומזדקן, אבל גם הנשמות שלנו לומדות ומתבגרות. כל שנה מביאה שיעורים חדשים, חוויות חדשות ודרכים חדשות לראות את העולם. אולי לא אוכל להישאר צעיר לנצח, אבל אני יכול לאמץ את השינויים שמגיעים עם ההתבגרות. אני יכול לבחור לקבל בברכה את השיעורים שהחיים מציעים, גם כשקשה לקחת אותם. אני יכול גם ללמוד להעריך את החוכמה שמגיעה עם הגיל, להבין שכל קמט וצלקת מספרים סיפור של אומץ וצמיחה. יותר מכל, אני יכול להיאחז בזיכרונות הילדות שלי בעודי מצפה לדברים החדשים שמחכים לי. כשאני מכבה את הנרות על העוגה שלי היום, אבקש משאלה - לא להישאר צעירה לנצח, אלא להמשיך לצמוח, ללמוד ולהשתנות. אני מקווה לשאת איתי את לקחי העבר שלי ולאמץ את השינויים בגופי ובנפשי. בכל שנה, אשתדל להיות פתוח יותר, מבין יותר, ואסיר תודה על המסע בו אני נמצא. מעל הכל, אני רוצה לאמץ כל רגע, כל תחושה וכל דבר שיש לחיים להציע. כי בסופו של דבר, זה לא רק על מספר השנים שאנחנו חיים, אלא איך אנחנו חיים את השנים האלה שחשוב באמת.

..

....

למעלה