קודים לסמסונג 612 החדש של סלקום

Ram 20

New member
קודים לסמסונג 612 החדש של סלקום

האם למישהו יש קודים לסמסונג 612 (החדש של סלקום), אם כן בבקשה שיכתוב לי. אם למישהו אין אותם אבל יש לו מאגר מידע אז בבקשה שיגיד לי איפה אני יכול לחפש או ימצא בעצמו אני יודע שהדם הוא STH-N271, אז בבקשה אם מישהו יכול לעשות עם זה משהו. בנוסף רציתי לדעת האם אני יכול לשנות את האנימציות בפתיחת המכשיר ובסגירתו ואם כן איך. וגם לגבי צילצולים חוץ מהיוצר מנגינות יש דרך להעביר למכשיר עוד צילצולים או להחליף. בתודה מראש, דורון.

סלול

New member
קודים

אל זוכר את הקוד של המכשיר של שינוי הALPHA TAG אבל סלקום יתנו לך אותו ברצון. חוץ מזה יש לו כמובן את הקוד שיש לכל המכישירם מהראשון של סלקום, הקוד של סלקום #08470#1#* יענו סולמית אפס שומנה ארבע שבע אפס סולמית 1 סולמית כוכבית ואז תלחץ TALK. דרך הגב, זה לכל הטלפונים של סלקום אם יש לכם בעיות אז ככה מתקנים הכל ומאפסים את כל מה שאתם מבלגנים בקודים תוך כדי משחק.

Ram 20

New member
לא הבנתי משהו

הקוד שכתבת לי (זה של סלקום) הוא מאפס את המכשיר או מה בדיוק הוא עושה ?

Big N

New member
מבין גדול אתה לא

זה לא מאפס כלום. תמשיך לשחק בקודים והמכשירים שלך יגיעו רחוק כדאי ללמוד מנסיונם של אחרים ולא להתעסק בדברים שלהועיל הם בטוח לא יכולים ויש בהם פוטנציאל נזק למכשיר.

סלול

New member
האמת שזה דווקא כן מאפס

ואמרתי, זה לא שחזר הגדרות יצרן של התפריטים אלה של הקודים. יענו, שינתה את הALPHA TAG ואת הקוד מפעיל מערכת בקוד של ה#12345# אז זה מאפס את זה. זה לא שחזר הגדרות יצרן של התפריטים הרגילים.

oleg_kh

New member
עזוב את המכשיר בשקט!!!

לא צריך שום קודים חוץ מקודים שיגידו לך גירסא או מספר של המכשיר אל תתעסק בזה כי לא יהיה טוב. וחבל. (חבל על מי שמת.. ויהיה חבל עם הסמסונג הדקיק שלך ימות בגלל הקודים)

למעלה