קודם כול אני רוצה להגיד לגדעון שתוסר החיסמה

קודם כול אני רוצה להגיד לגדעון שתוסר החיסמה

שתוסר ממך החסימה רוצה שתחזור כמו גדול בשיל אלה שאוהבים אותך לא אוהב שאנשים מתייאשים מהר ומרימים ידיים תמיד יש מי שיאהב אותך ומי שלא יאהב אותך העיקר תחוזר לכתוב אל תפתח חשבון חדש אין צורך אבל בינתיים אתה חסר בינתיים זאתי הודעה שלי האחרונה שאראה אותך שוב כותב אני אחזור לכתוב כי אין טעם לכתוב כשאתה לא נמצא וחבל מאוד ליבי ליבי איתך אחי חזק ואמץ גדעון היקר בכבוד רב מרואן

mike00

New member
צודק במאה אחוז!!!

לא הייתי פה כמה ימים אבל קראתי חלק מהשרשורים והבנתי מה קרה כאן,אני לא חושב שיש הצדקה לחסימה של גדעון ואם למוחמד יש בעיה לקבל ביקורת רצוי שיפנה את מקומו מניהול הפורום אותו גם ככה הוא לא מרבה לבקר מסיבות שמובנות לי היטב,אבל עם כל השמחה בבית הוא צריך לזכור שהוא לקח על עצמו אחריות ומחובתו,לא זכותו אלא חובתו,לבקר כאן לעתים קרובות ולתת תשובות ולהשתתף בדיונים... מנהל פורום,מחובתו להוסיף לדיונים ולא להשתיק את הגולשים כאן.... אם לא היו בערך 10 מקומות שונים בהם אפשר לדון על אותם הנושאים הייתי יכול להבין את היהירות של מוחה,אבל כשיש עוד כמה מקומות שאפשר לדבר בהם על פוליטיקה כל מה שנשאר פה זה החברים,ברגע שמוחה לוקח את זה הוא מפרק את הפורום שלו במו ידיו...

אתם יודעים מה

גם אני לא אכתוב שוב אם לא תסירו את החסימה מגדעון דווקא אהבתי להיכנס איתו לדיונים ביי לכולם

THE WIZARD 55

New member
טייב גם אני לא אכתוב

עד מחר בבוקר, כי אני הולכת לישון עכשיו
חלאס יא הבולים, יש לנו אחלה מנהל, תאמינו לי והכל יהיה בסדר, אז תרגיעו... ואם אני כבר פה, אז יללה הטפות מוסר:
הדבר היחידי שאני מבקשת כאן מכולם, שאם אתם מכבדים אותי, ואני מקווה שכן...אז... אם ישנם בעיות, או טענות, לא לרדת לפסים אישים לעקוץ, תנסו לפתור בעיות במסר אישי, או לפנות למנהל. הוא ישמח לענות לכולם. שיהיה לכם אחלה לילה טוב, גם לך גדעון:)

למעלה