קודם כל אחלה פורום. מאוד משעשע.

A.L (boy)

New member
קודם כל אחלה פורום. מאוד משעשע.

מזמן כבר לא נכנסתי, ומגירות הזיכרון הדלוחות שבראשי אומרות לי שבפתיחתו פשוט טחנו כאן את הסרט, עברו להתעסק בקונספירציות ועכשיו, הופ, חזרנו לעסוק במאטריקס (אגב, IC, הקטע עם המנטרה מספיידרמן קרע אותי, כי זה באמת מה שזכרתי מהסרט). אז אם אני כבר פה - יצא לכם כבר לדבר על הקטע הזה (אחרי שניאו בוחר בגלולה הרצויה והוא מובל ע"י מורפיוס לכסא בו הוא יושב) שהוא נוגע במראה שהופכת למן נוזל כזה שמנתקת אותו לבסוף מהמאטריקס ומקשרת אותו ל"עולם האמיתי"? עכשיו, לא נראה לכם אירוני שזו ה"מראה", שכביכול אמורה לשקף את המציאות, מובילה אותו למציאות אחרת, מה שמסביר למעשה את הרעיון הכללי של הסרט - שלא כל מה שאנחנו רואים, אכן קיים במציאות (אם יש דבר כזה בכלל... וואו התחלתי להיכנס לזה
)...

Bassman

New member
הי! ברוכים הבאים.!!!

הקטע עם המראה הופיע בעוד סיפורים זה שאני חושב עליו עכשיו זה עליסה בארץ המראה ואתה טוב בזה
העלית בי מחשבה

welcome ../images/Emo24.gif

ולעניין המראה- משום מה זה תמיד התקשר לי לפיזיקה (אופטיקה) אז בקיצרור מקוצרר, לאלה שלא שמעו על זה- בשירטוטים פיזיקאים לגבי מראה יש קרני אור מדומות בנמצאות כביכול מאחורי המראה, שזה בעצם ההשתקפות, לכן מה שאני חושבת שזה בעצם העולם שלנו, אבל עולם מדומה, אין מטרה מסוימת במאטריקס לנתק מהעולם! וכמו שכתבת- מובילה למציאות אחרת! זו מין הזדמנות לעולם חומרני כמו שלנו אבל אפשרות רוחנית לשינוי. באמת נקודה מעניינת!

IC4

New member
שלום שלום בחורצ´יקו

לא זוכר אפילו מה רשמתי בהודעה על ספיידרמן אבל שמח שנכנסת לפורום כבר עם תנופה כזאת
המראה תמיד סיקרנה אותי כשחשבתי עליה גם ניאו מתלונן שהיא קרה זה סצנה שאני תמיד מאבד את עצמי בה ומקווה יום אחד להבין אותה בשלמותה המראה שמתאחה מראה לניאו שעכשיו הוא מתחיל לראות את התמונה השלמה, ולא שברירי מציאות לא ברורה עכשיו הוא יתחיל לראות את עצמו כפי שהוא באמת מתכוון להיות מסע מציאת האני העצמי? (גם את עברת את כל זה טריניטי?) AL - לא רק שלא כל מה שאנחנו רואים לא באמת קיים, אלא גם אנחנו לא באמת רואים את כל מה שקיים

מצטערת שדווקא כאן

אבל אני ממש זקוקה להסבר כלשהו- איתי, היתה כאן לפני כמה זמן טריניטי שפרשה, למה אתה ממשיך לפנות לאחת דימיונית?

IC4

New member
טוב הסבר פשוט

לפעמים כשאני אומר טריניטי זה רק לאותה דמות מהסרט לפעמים כשאני אומר טריניטי הכוונה לאותה דמות מציאותית שעוד אפגוש בעתידי אולי היא קוראת את ההודעות שלי בלי שאני אדע ? WHO KNOWS לפעמים זה אותה אחת... (שתי התשובות מתאחדות) ___ אין קשר אגב לזאת שפעם היתה בפורום הזה.

עכשיו הדברים מובנים!

מקווה שתמצא את הטריניטי שלך ושהיא אכן משרה את רוחה על הפורום ומרשמת ממך עמוקות!

A.L (boy)

New member
נו מה, כבר שכחנו את התובנה -

with great powers come great responsibility
(מעניין אם יהיה לו פלשבאקים של זה גם בסרט השני והשלישי... מה שבוודאי יכניס אותו לפנתיאון המשפטים הגדולים של הקולנוע כדוגמת: may the force be with you, או "גוטה, הפוך גוטה ה-פ-ו-ך!"). אגב, תודה על קבלת הפנים ה
, אשתדל לכתוב מידי פעם בפעם, בכל מקרה אני תמיד צופה, משהו כמו סייפר (אגב, תחפשו ת´תמונה הראשית שלו ב- IMDB עם המשקפיים הסגולות הקטנטנות האלה - אתם נקרעים!). אגב, מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומר מסך כזה?

IC4

New member
גם טריניטי צופה../images/Emo13.gif

בתחילת הסרט טריניטי בחדר מול צג מחשב עוקבת אחרי ניאו, צופה בו ושומרת עליו ואז באים שוטרים והיא שומרת על עצמה

למעלה