קודם כל איחוליי על הפורום

קודם כל איחוליי על הפורום

בנות, אני זקוקה לעזרתכן, מחר לחבר שלי יש יום הולדת ואני רוצה לעשות למענו משהו מיוחד. על מה אתן ממליצות לי לעשות? שלכן בתודה נסיכת האפלה- סנדרה

chill-chill

New member
קודם כל- מזל טוב ../images/Emo65.gif

אז ככה: יש כמה וכמה דברים שאפשר לעשות, אני לא בטוחה שהם מיוחדים, אבל בכל זאת, הנה אחד...
אפשר לארגן איזה פיקניק אינטימי באיזה פארק או גן ציבורי או כל העולה על רוחך. כדי שזה יהיה מיוחד את יכולה אולי להכין בעצמך את האוכל
זה באמת לא ממש מיוחד, אבל האווירה מאוד מאוד נחמדה ומיוחדת
בהצלחה, צ´ילי

תמסרי לו מזל טוב.....

ועכשיו לרעיונות: חוץ ממתנה שאני מנחשת שתקני לו את יכולה תמיד להכין לו דיסק/קלטת עם שירים שהוא אוהב....ועם את מכינה קלטת אז להקליט גם את עצמך עם כל מיני קטעים חמודים..... לעשות לו כמובן מסיבת הפתעה.....למרות שיש לך מעט זמן לתכנן אני בטוחה שאם יש לך את הרצון את תצליחי..... להזמין אותו לבית קפה+סרט שהוא רוצה ובקיצור יום אחד לפנק אותו.... לפדח את עצמך קצת ועם יש לכם רדיו בבית ספר להקדיש לו שיר עם הקדשה מאד רומנטית.... את יכולה לבקש מאמא שלו לסלק אותו מהבית לשעתיים שלוש ובזמן שהוא לא שם תמלאי לו את החדר בבלונים....תנפחי אותם ושכל החדר שלו הייה מפוצץ בבלונים.... להכין לו עוגת שוקולד בצורת לב ..... וזהו נגמרו לי הרעיונות מקווה שקצת עזרתי.... ליאור(ה)

למעלה