קודם כל אני אקנה לי עותק

psychomoogle

New member
זה מה שקורה

כשפורום פסיכדליה הופך לפורום פופידליה. ובמקום להתעסק ברוק ובפולק ההיפי של שנות השישים
ואפילו בגל של הפסיכדליה החדשה
מחליטים לגייס ילדים שילחצו על איזה אקורד באורגן. ברקע מקשקשים איזה מתכון של חביתה.
ובשביל לחסוך בהוצאות ובחשיבה מחוץ לבוקסה החלולה. מכניסים לאולפן הביתי את הילד שיחלל את שיעורי הבית שקיבל מהמורה לנגינה

לסיכום בשלושה מילים: אנחנו דור מצויין
ובשניים: מה יהיה? (מה יהיה?)
ובמילה אחת : אויווייאיזמיר

עופר, אתה מפספס

אני קודם כל הקשבתי לשירים באלבום. אחרי שאהבתי את מה ששמעתי החלטתי לקנות. האלבום חזק ואין לי שום בעיה עם פופ על כל צורותיו. חוץ מזה לפני שבוע המלצתי על ההוצאה המחודשת של אנונימוס וחיכיתי שתגיב.

ozitex

New member
כל מילה בסלע..

הבנתי את ההמלצה, אבל לא כל כך את התוכן שלה. כל אחד והטעם שלו, אבל הדבר הזה לא רק שלוקה בחוסר טעם, הוא פשוט גם פופ גרוע ואין לי דבר וחצי דבר נגד פופ.

חבל"ז.

זהו, אמרתי את דעתי כי לרגע חשבתי שאולי אני way out.

diknis

New member
חבל ללכת על פסים אישיים

( לי אישית יש בעיה עם פופ ,חסרות לי גיטרות וכלים נוספים ) אך יש בהמלצת הדונלד הרבה רוגע שאפשר לאהוב
( לי אישית הם די קודחים בראש ) אבל יש בבלאק סבאת' הרבה עוצמה שניתן להזדהות איתה

יש משהו בדברי מוגל: יתכן שאנחנו מכירים כבר כל כך הרבה אלבומי מופת ותיקים,כך שלא נשאר הרבה מה לגלות?

ozitex

New member
לא נורא

הש/ארתי לשאר החבר'ה כאן קב אחד להתנחם בו..חח

ואם היית קורא לא רק את עצמך, היית מגלה ש ozitex כבר כתב על השבת השחורה ואלבומה החדש.

זה מה שקורה כשמאזינים יותר מדי לפופ משמים.. לא נותר זמן לקרוא את הדברים האמיתיים.

שבת שלום.

Jflyaway

New member
אני מבין את דודל

לא בגלל שזה "פופ". אלא בגלל מה שאמרתי בפעם שעברה כשאני הייתי הילד הרע שנתן לכם הטפה.... לפני שבוע: יש לי בעייה ההתלהבות הזאת מכל השטויות שיש בבאנד-קאמפ. ואשכרה יש המון שטויות! לפעמים זה לא כל כך סלקטיבי מש שקורה פה סביב הדברים האלו. .

אבל אני אומר את זה בהסתייגות מסויימת כי אפילו שבאוזניי האלבום המדובר הוא רק סתם גימיק, באופן כללי אני מאוד מעריך את יוסי, את מה שהוא עושה פה, והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לקצץ לו את הכנפיים.....

ozitex

New member
עזוב שטויות יואל..

זה בכלל לא קשור לקיצוץ כנפיים. לא צריך ללקק לאף אחד בכדי שיואיל בטובו לכתוב מילה או שניים.

גם אני אוהב את הפוסטים של יוסי בגלל שהוא באמת ובתמים מתעניין וכותב דברים מעניינים שספק אם הייתי מגיע אליהם בעצמי.

אבל, בחייאת, בואו נתבגר כבר. מספיק כבר לקחת ללב כל מילה שמאן דהוא כותב, גם אם היא ממש לא מתאימה להשקפת העולם שלך.

אז מה קרה? כתבת על אלבום שהשקעת בו 20 דולר שהוא פיסגת הפופ ומישהו אחר כתב שהוא חרא של דבר. סו וואט?

יאללה חראק טיזאק.

סופשבוע נעים.

למעלה