קודם כל חדשה ומה חשבתי על הסדרה:)

Fangirl13

New member
קודם כל חדשה ומה חשבתי על הסדרה:)

קוראים לי פני ואני בת 13 ממודיעין,ההתמכרות שלי לערפדים התחילה מדימדומים אחר כך עברתי לדם אמיתי ואז הייתי באה כל סופשבוע לחברה שלי לראות חצויה,כי לי יש יס ולה יש הוט. אני מ-א-ו-ה-ב-ת בליאו ובסושי ומהבנות הכי אהבתי את ניקי ואת זוהר,אבל רק בתקופה של הפרקים האחרונים. בכללי זאת הייתה אחת הסדרות היפות,דרמטית ומותחת אבל גם מצחיקה ורומנטית,היא גרמה לי להתאהב מחדש ביון ולהבין שיש גם ערפדים יהודים אורגינל והם לא פחות טובים מהערפדים שבארה"ב,אבל למרות שמתתי על הסדרה היו כמה דברים שלא אהבתי או שסתם עיצבנו אותי,כי אין סדרה מושלמת. נתחיל מזה שכמעט כל דבר שם מרחו יותר מדי,כל הקטע של הליאו-טוב-רע-טוב-רע-טוב והלאה עיצבן אותי בטירוף,בפעם הראשונה ששמעתי את הדיאלוג של כרמל וליאו על דם חשבתי שהם מדברים על סמים!ואם אתה לא רוצה לשתות דם,למה אתה נותן לה להכריח אותך כמעט,ואז אתה חי ברגשות אשם ועושה םרצופים ופוף חוזר להיות הליאו המושלם שהיה בתחילת העונה. חוץ מזה,רוב הזמן עומר עיצבן אותי,כן הילדותיות שלו הוציאה כמה מהקטעים הכי מצחיקים,אבל ברגעים מסוימים פשוט הייתי יושבת מול הטלויזיה וצורחת "נו כבר אידיוט תגיד לה איך אתה מרגיש!!!" וכל הקטע עם דימה,כאילו מה?מה הוא היה קשור לשם,ולמה הייה צריך את כל הקטע הזה איתו של השומר מעיין ובלה בלה בלה,ופאתון שהוא בכלל ילדותי בטירוף ומתנהג כמו תינוק בן שנהוזה שאלה בחרה בעומר ולא בליאו,כאילו אני מבינה שבסופו של דבר צריך להראות שערפדים לא תמיד מנצחים ושלא משנה כמה הם מושלמים לפעמים אנשים אוהבים את החסרונות יותר,אבל עדיין... חוץ מזה מה שעוד היה מגוחך לדעתי הייה הקטע של השיניים,שנראו עשויות מפלסטיק זול וכנראה גם היו כאלה וגרמו לכל הפרצוף של השחקן להתעוות,לא הייתם יכולים למצוא משהו יותר טוב?וזה שהם עשו מין כחחחחח כל פעם הם הוציאו את השיניים היייה מטריד הבטירוף וקורע מצחוק,ברגעים שהכי לא היה צריך לצחוק... אבל למרות הכל מתתי על אנה זאקין,ששיחקה את ניקי-כרמל בצורה מדהימה ואת עידן אשכנזי,שגרם לי להתאהב בו פרק אחרי פרק,עם ההומור וכל ההתנהגות ואהבתי את המוזיקה ואת זה שלמרות הכל כל שחקני המוזיקלז למיניהם הצליחו להראות שהם יודעים יותר מלשיר ולמחוא כפיים והראו שהם שחקנים באמת ויודעים להוציא את הדרמה ואת המתח בסצנות שזה הכי דרש=]] סליחה על החפירה,הייתי צריכה להוציא את כל זה איפשהו ואני אבין אם לא תקראו את הכל ולא תגיבו:) חוץ מזה,אתם מקבלים אותי??=]]

Born To Try1

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

הצטרפתי לפורום עוד מימיו הראשונים אבל כרגע אני יותר קוראת סמויה ופחות מגיבה, אבל אם כבר אני מגיבה, אני שמחה שזה לדברים שכתבת, כי בשביל דברים כאלה במיוחד הפורום הזה קיים. בגדול אני לא מזדהה עם הדברים שכתבת על הסדרה, כי ציינת דברים שבכלל לא הפריעו לי, להפך אני חושבת שאלו פרטים קטנים ושוליים. אני מצאתי המון דברים לא ברורים אחרים ונשארתי עד הפרק האחרון עם הרבה שאלות. (אני ממש לא זוכרת כי אלו שדברים שעלו בי בזמן שצפיתי ובשיא ההתמכרות) אבל נשארתי גם עם ציפייה לעונה הבאה. הדמות שאני אהבתי מההתחלה ועדיין אוהבת היא ליאו כי מבחינתי הוא הדמות הכי מעניינת והכי מושכת, בלעדיה אני לא בטוחה אם הייתי רואה את הסדרה בכלל. נראה כאילו הכל סובב סביבו והכל מתחיל ונגמר בו (למרות שזו אמורה להיות אלה), אבל ליאו הוא משהו מיוחד בין כל הדמויות שם. (ואגב, למרות שנראה שאלה בחרה בעומר,ברור שיש שם עדיין משהו לא סגור) אני חושבת שהסדרה יחסית מאוד מושקעת, אהבתי לראות אותה והייתי גאה שהיא ישראלית, זה נחמד לראות דבר כזה לשם שינוי. וכן, גם אני מאוד אהבתי את השחקנים, במיוחד את יון תומרקין וידידיה ויטל. ויש שם חברה מאוד מוכשרים. אכן סדרה יפה, נראה מה יהיה בעונה השנייה

../images/Emo60.gifשמחתי לקרוא את מה שכתבת../images/Emo9.gif

עכשיו אמנם הפורום פחות פעיל מכיוון שנגמרה לה העונה הראשונה אבל בטח יתחיל שוב בעונה השנייה.. וכמו שכבר אמרו פה לדברים כאלה הפורום נועד! כמו כן, בכל סדרה תמיד יש משהו שמעצבן... גם לדעתי הקטע עם השיניים שבאמת נראו כמו עשויות מפלסטיק נראה זול... אבל אני בטוחה שהם עוד ישתפרו!!!
אז ברוכה הבאה והשתלבות נעימה ומהנה פה

ושכחת להוסיף משהו..

המשחק של עמית פרקש פשוט נוראי! ובאמת, אני אחת שמפרגנת לאנשים, אבל המשחק שלה? באמת היה איום ונורא. אני חושבת שאם היו מביאים שחקנית אחרת, הרמה של הסדרה הייתה עולה, אבל זה ברור כמעט לכולנו למה היא שם. עידן אשכנזי מצחיק בטירוף, הוא משחק נהדר. ליון יש פוטנציאל אדיר! ניקי (לא זוכרת את שמה) משחקת ממש טוב! ואני דווקא נורא מופתעת.. אבל היא משחקת ממש יפה. זוהר משחקת נורא נחמד. ואחרון החביב- עומר. יש לו את זה. גם אני לא הבנתי את הקטע עם דימה, מה הוא קשור לעולם הערפדים? את האמת, שזה די מטומטם! טוב, לא רק הקטע הזה. היו עוד קטעים שהרסו, אבל כרגע פרח לי מהמוח. כשאני אזכר אני אכתוב. ערב מקסים לכולם.. הא.... וברוכה הבאה!

ברוכית הבאית ../images/Emo24.gif

למרות שלא קראתי את "החפירה" שלך חייבת להגיד לך welcome to the club אני יודעת שתהני פה
ושכחתי להציג את עצמי: מאורה | 24 וחצי | רחובות.

למעלה