קודם כל חוב ישן

מ ש כ י ת

New member
קודם כל חוב ישן

הנה התליונים שלי מהסדנא הוירטואלית, הצילום קצת מעאפן (|ררמקול|עידיתוש, אני זקוקה לתרגול נוסף...) אבל בינתיים זה מה יש.

מ ש כ י ת

New member
ועכשיו בקשה

אני מחפשת תרשימים לא מסובכים לחריזה אבל בלי חרוזי ונציה. אני עובדת עם נשים מבוגרות, מאד קשה להן עם הונציה ומחפשת דרך להקל עליהן. עוד |שאלה| חשבתי להביא להן מחט BIG EYE שיע\בדו איתה, אני מעולם לא עבדתי איתה אבל קיבלתי המלצות, העניין שאני לא ממש יודעת איך עובדים איתה והאם זה באמת יותר קל לעבודה, יש טיפים / המלצות? תודה

יופי של תליונים

את יכולה להכין איתם את השרשרת מהסדנא מס' 3 ללא הדוגמא של הונציות זה יוצא מקסים. המחט BIG EYE היא טובה אבל אני אישית לא עובדת איתה.

שש שבע

New member
את יכולה לנסות איתן שרשרת סרוגה

לא מסובכת, משחילי חרוזים על חוט דיג, וסורגים שלושה עיני שרשרת, חרוז, שלושה עיני שרשרת מעבירים חרוז ושוב שלושה, ממשיכים ככה עד שנגמרים החרוזים, מתקבלת שרשרת מסתלסלת, אפשר לקפל ומתקבלת שרשרת כפולה שמתלפפת זו על זו, ואם שמים ארבע אז בכלל. אין לי מצלמה אחרת הייתי מביאה דוגמא, מצטערת, צבעים שונים יוצרים משחקים, וגם סוגי חרוזים, יוצא מדהים עם קריסטלים בשילוב צ'יפסים.

מ ש כ י ת

New member
תודה מותק

בצניעות אני אומר שהייתי בין הראשונות שאימצו את טרנד הסריגה בחרוזים
אבל אני מחפשת השחלות כרגע, גם לסריגה אני אגיע איתן, לאט לאט...

shooli90

New member
../images/Emo6.gif יופי של תליונים

אנסה לחפש לך תרשימים מתאימים

מ ש כ י ת

New member
תודה ממוש, אמנם יצא קצת עקום

אבל אולי זה החרוזים... ד"א אלו חרוזים אקריליים שהבאתי מחו"ל, נראים מליון דולר...

למעלה