קודם כל לכל המצטרפים ברוכים הבאים

קודם כל לכל המצטרפים ברוכים הבאים

יש לנו כבר מספר יפה של חברים וכמובן שאנחנו מצפים לעוד אני רוצה לעשות רשימה של ימי הולדת ומקום הלידה אז כל מי שמעוניינת בבקשה לשרשר לפה את שם הילד, תאריך הלידה ושם הפגיה שבו אושפז. תודה

אני אהיה הראשונה-

שירה נולדה ב 25.2.01 בביה"ח שניידר רשימת ימי ההולדת מופיעה במאמרים

ארז ורותם נולדו בשבוע 33+3

(17.11.01) במשקלים 1950, 1670 בהתאמה ואופזו בפגייה בבית חולים שניידר לשבועיים.

לימורא

New member
ים נולד בשבוע 30 ב-10.12.99

במשקל 1600 גרם - גדול יחסית! שהינו כחודשיים + 4 ימים בבי"ח הדסה הר הצופים בירושלים הבחור השתחרר במשקל ( לא להתעלף) 3900 גרם מצורפת תמונה ים בן חודשיים יום טוב לימור

אורי נולד בשבוע 31+2

בבית חולים שערי צדק בירושלים, משקל 1832. בתאריך 11.7.01 שהינו שבועיים בפגיה.

גיא נולד ב-20/9/01 במשקל 677 גרם

ושהה 139 יום בפגיה בבית חולים "כרמל" בחיפה. משי

קרנושה

New member
פרטים עלינו.....

מתי, ליהיא וליאור נולדו בתאריך ה16.11.2000 נולדו ושהו בפגיה בבהי"ח נהריה .... להם אני חייבת את ה-כ-ל!!

שרהודיה

New member
הודיה נולדה ב6.5.99

שבוע 34 ממש היום בתאריך עברי !!!! (עוד כמה שעות בכ´ אייר..) ילדתי בלניאדו ושהיתי בפגיה שם (היא היתה התינוקת היחידה בטיפול נמרץ פגים.. וכן באותה תקופה היו מעט תינוקות בפגיה.)

שרהודיה

New member
משקך שכחתי לציין

היא נולדה יחסית במשקל טוב.. 2.235 ק"ג אבל בגלל שהיא נולדה בשבוע 34 היו לה סיבוכים עם הנשימה..

ozelay

New member
עוז ועילאי

עוז ועילאי נולדו בתאריך 7.7.97 בבית חולים סורוקה, שם שהו בפגיה נא לשבת..................... עילאי 315 ימים עוז 344 ימים

ואלו התאריכים לי

עומר נולד בשבוע 24 בתאריך 7.8.1998 בביה"ח איכילוב. אופירי לא פג (תודה לאל ) אבל מגיע גם לו מקום בפורום שלנו - נולד ב- 22.4.01 גם כן בביה"ח ליס.

miss jazz

New member
טוב אין לי עוד ילדים

זה בתכנון אך לא בזמן הקרוב בכל מקרה..
שמי יעל נולדתי ב19.2.85 בשבוע ה-27 בפגיית תל השומר, להם אני סביר להניח חייבת את חיי
לגבי זמן שהותי שם אני מעוניינת לברר במדוייק ואז אכתוב על כך.

זו אני יש לי סימפטיה../images/Emo18.gif

פשוט נכנסתי ממחשב של חברה ושכחתי לשנות את שם המשתמש..קורה..

למעלה