קודם כל מברוק נשיקות וחיבוקים

unicornus

New member
קודם כל מברוק נשיקות וחיבוקים

לפורום החדש
אכן מידע נידרש מוכר וחיוני לכל איש
אני אכן, גם אני, אחטא אוסיף ואומר, שוכן צימרים סידרתי ואוכל להמליץ לכם על כמה וכמה שהייתי ראיתי, נהניתי ואוסיף להמליץ
מהו הצימר היפה והמושקע ביותר בו היתם עד עכשיו? כזה המאפשר טיפולי גוף מפנקים לבת הזוג וג'קוזי נחמד ומרגיע כזה שהוא גם ירוק ומרוחק וגם מושקע עד הפרט הקטן ביותר וענק?
להמלצותיכם אגיד תודה הסוס מהאגדה

drtrip

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא אלינו...

יש כ"כ הרבה צימרים מושקעים ויפים ושוב זה הכל עניין של טעם. אשמח לדעת עוד פרטים. כמו באיזה אזור אתה מחפש ואז תוכל לקבל תשובות עדכניות ממני והפורום בכלל... בהצלחה!

unicornus

New member
אז תקשיב גבר גבר ../images/Emo25.gif

קודם כל לגבי סטנדרט הבילוי אליו אני מוכן להתייחס (יש לי אישה בבית
) אם ברומנטיקה ופינוק עסקיינן כמו גם בבילוי נטו ובשקט ברוטו פר תמורה מלאה עבור כספי הדל, לצערי... אתן לך מספר דוגמאות ידידי היקר: בקתת המרווה באבירים- שם שילבנו גם את המסג' המפנק של צוות "חלומות" מקום ברמה גבוה אוכל טוב והרגשה של חבל שנגמר אחר כך, אומנם הרגשתי את זה טוב מאוד בחודש שבא אחר כך (יקר מאוד
) אבל בת הזוג שלי נאנחת בשלווה כשהנושא עולה אז זה שווה. לינק לאתר: http://www.hapisga.co.il/zimers/z6.php?lid=40 צימר ותענוגות שקד- מה אגיד לכם רבותיי, חבל על הזמן..... קודם כל בעל המקום, אריה, דאג לכל הפרטים הכי קטנים שבעולם אישתו בשלנית בחסד ואת ארוחות הבוקר שהיא מכינה לא ניתן לתאר במילים תארו לעצמכם שהיא ניסתה להעלות לי חמין בצהריים, חמודה כזו
הבחור מעסה מדופלם, יש לו איזה 500 תעודות הסמכה בשיאצואים וכאלה הוא בחור מסוכן ובגללו חזרנו אליהם פעמיים כבר
, המסג' הכי טוב שקיבלנו עד עכשיו, אגב, בקשו את הסוויטה היינו שם בחורף, הגשם ירד על גג העץ שלהם,כל הטבע שמסביב זרק לכל הכיוונים ואנחנורואים הכל מהג'קוזי.. סוף הדרך
לינק לאתר: http://www.weekend.co.il/galilwest/shaked/index.html שדמות דבורה- הרעיון היה להפתיע ידידה קרובה ויצאתי מופתע בעצמי, להגיע לתוך אווירה רומנטית ולהתעורר עם מוווווווו על הבוקר...
למה לא חשבו על זה קודם, מקום מפואר אבל אין מסג' וגם לא מצאתי לינק
זה פחות או יותר חתך אופציונלי וישר על הדרישות הבסיסיות שלי
אם יש לך מה להוסיף שדר

בבקשה, הדוניסט יקר...

הבית של יואב הילי בכליל אחוזת גאיה בשבי ציון אחוזת השחר כליל

unicornus

New member
א) תודה רבה לך ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

ב) מה זה "הדוניסט"?

aviro

New member
למה אני מריח ריח של פרסומת

לא יפה להכנס ככה בפול גז,עוד לא היכרנו אותך וכבר אתה בא לנו עם לשון מצוחצחת של סופר או משורר,וכבר עושה פרסומת,הפורום הזה צריך להשאר נקי ,אמין,ומשוחרר מכל פרסומאים ופרסומת עד כמה שניתן,כי מי שמחפש צימר ,לא רוצה את המלצת בעליו,אלא המלצה כנה ואמיתית,לבוא ולשחק אותה כמי שהיה בהרבה צימרים ומה שנותר זה רק להמליץ עליהם בעניי לא אמין,וגם טיפולי מסאג' החלומות שהכנסת לפרסומת לא ממש משהו(הם בנו אתר של צימרים שישנם שם רק כאלה שמזמינים אותם,מי שלא מזמין אותם לא יהיה באתר)

unicornus

New member
aviro

אני לא הייתי בהרבה צימרים, רק בקצת ועל מה שבקצת והיה שווה המלצתי, יצא לי יפה ומושקע אז תפרגן
את צוות חלומות הכרתי דרך מפעילי צימר ונהניתי מהשירות הערתי הערה אל תזמין אותם מצידי
ולגבי האתר שהם בנו שיהיה להם מברוק אני לא נכנסתי לשם עדיין ותאחל להם פסח כשר....

מה זה האבאשך הזה?

אני מצפה שתתנצל בפני כאן בפורום . כנראה אינך יודע את שארע לאבי כמו שאינך יודע כללי נימוס ושפה אלמנטריים. נהנתנות היא לא בהכרח שלילית! הדוניזם זו הגדרה ברורה לאדם האוהב את "הדברים הטובים" . תתבייש לך!

unicornus

New member
מאחר וחילופי העונות פגעו קשות ../images/Emo188.gif

להלן "התגובה" aviro ידידי, מה נסגר איתך
המלצה היא לא פרסומת ואם כך הדבר נניח אז תראה את זה כך וכך שישאר כי אם תגיע לשם תחשוב כמוני וכל קשר ביני לבין המקומות הנ"ל מקרי לחלוטין, השמות עוותו והפנים כוסו למניעת זיהויים הייתי שם כמבקר ומכאן אני קצת מבין
אמנון גופר- צר לי אם פגעתי בכבוד אביך היקר והאהוב אני בטוח שגם אתה אדם יקר וחביב ובכך אין לי ספק הדוניזם היא הגדרה שלילית מבחינתי ואם חשבת שאני לא מבין אותה אז אסביר זוהי מלה ה הנגזרת מן המילה היוונית "הדונה" (hedone) שפירושה הנאה. שלוש השקפות כונו בשם זה, אף-על-פי שהן שונות זו מזו שוני רב. מן ההכרח איפוא לעמוד על ההבדלים ביניהן, כדי להיחלץ מן הבלבול הרב השורר ביחס למונח זה. ראשית, קיים ההדוניסם בתורת - המידות; זאת השקפה מוסרית הסוברת שהדבר היחיד שהוא בבחינת טוב הוא ההנאה; השקפה זו איננה מבקשת להציע את הרעיון שאין אנו יכולים לשאוף למשהו אחר זולת ההנאה, או שיהיה זה חסר שחר ליחס את ה"טוב" למשהו שאיננו בבחינת הנאה. היא אומרת רק, ששאיפה אל משהו שאיננו הנאה או ייחוס המונח "טוב" למשהו שאיננו הנאה, הם בבחינת טעות בשיפוט. אפיקורוס (Epicurus) ובנתהאם (Bentham) הם שניים מן הפילוסופים המפורסמים ביותר אשר קיבלו את תוקפו של ההדוניסם בתורת - המידות. שנית, ישנו ההדוניסם הפסיכולוגי, היינו, התורה הפסיכולוגית האומרת שאין אנו יכולים להתאוות אלא אל הנאות בלבד; אף-על-פי שלעתים קרובות נוהגים לערבב את ההשקפה הזאת עם ההדוניסם שבתורת-המידות, הרי לאמיתו של דבר אין הן מתיישבות זו עם זו לחלוטין. כיוון שאם אין אנו יכולים להתאוות לשום דבר אחר זולת ההנאה, כי אז אין כל טעם להמליץ לאדם כי יעשה כן, בדיוק כפי שאין כל טעם להמליץ בפני אדם הנעזב באוויר כי ייפול ארצה (שהרי בלאו הכי אין לפניו כל אפשרות אחרת). תורה זו, שהיתה נקוטה לרוב בידי האמפיריציסטים הבריטיים הקדומים, הותקפה קשות על-ידי בטלר (Butler). אף-על-פי - כן היא הופיעה שוב כתורה מסייעת לתפיסתו התועלתנית של מיל (Mill). שלישית, עלינו לציין את ההשקפה הטוענת שאת משמעותה של המילה "טוב" יש להגדיר כשוות - ערך למושג "מהנה", או לפחות במונחים של "הנאה". כך למשל אומר לוק (Locke): "מה שמכונה בפינו טוב, הוא זה המסוגל לגרום הנאה או להגבירה בשעה שהיא קיימת, או לרסן את הצער שבנו". גם את ההשקפה הזאת מערבבים לעתים עם ההדוניסם שבתורת - המידות, למרות העובדה שהפסוק "ההנאה בלבד היא בבחינת טוב", אינו יכול להיות בעל תוכן מוסרי אם הוא נאמר כהגדרה גרידא. אין בתענוגים האושר האמיתי וההצלחה המקווה לאדם, כי אם ירבה האדם לשמוח ולשחוק תמיד, סוף שיקוץ בחייו ונפשו תגעל בשימחה ומכאן שהדוניזם היא הנאה ריקנית, מכאן זעמתי ומכאן השתמשתי במילים שהשתמשתי
אם נפגעת מתנצל, אולי חרגתי מגבול הטעם הטוב אך אל תשפוט אין נחמד בכעסו שיהיה לך ערב נחמד ושקט יוני קרונוס

aviro

New member
רציתי להגיב אחרת אבל....

ראיתי שיש לי עסק עם פלספן לא קטן וחבל לי על הזמן,הפורום היה רגוע עד שהגעת,וחשבתי שאם לא נתייחס יותר יהיה לטובת הפורום אז ביי עזוב אותנו בשקט

למעלה