קודם כל מזל טוב לכן על הפורום...

hot17

New member
קודם כל מזל טוב לכן על הפורום...

ושאלה... הקטע של המקובלים ולא מקובלים לא היה אמור להתחיל בכיתה ג' ולהסתיים בכיתה ה'... מקסימום ו'?

שמחה שכך

אני לא האדם עם הניק ניים הנכון להגיד את זה אבל- למה בציניות? אי אפשר טיפה לפרגן?!

אמממ

מזל טוב על הפורום... אבל אני חושב שהמונח "מקובלים/לא מקובלים" זה ממש דבר טיפשי

הכי הורג אותי חבר שלי....

שעוד בכיתה ט עוד השתמש בזה! אלוהים ישמור! איזה קיטלוג יא אלוהים... חחח ועכשיו נראה לי שהוא מתחבר לכל מיני ילדים בשביל להיות "מקובל"...

hot17

New member
חחחחחח

אם אחד אומר לו שהוא מאוס אז הוא כבר לא מקובל יותר?

מה? לא הבנתי...

בכל מקרה הנה הסיפור... היינו בטיול שנתי, ובדרך עצרנו במקדונלדס, והיה שם את המתקנים האלה שמשחקים בהם(הילדים הקטנים)... אז ילדים התחילו לעלות ולשחק... וגם אני רציתי! זה נראה כיף! (
)!!! זה לא רק לילדים קטנים!!! אז אמרתי לו "בוא נעלה" והוא כזה עשה לי "יאאא אבל תראה כל המקובלים שם". באותו רגע כמעט התחשק לי לדפוק לו כאפה! בסוף עליתי עם מישהו אחר ואז גם בסוף הוא עלה...

לספר לך סיפור?

מעשיה, יותר נכון
. היה היו שתי בנות- נקרא להן, רק לשם הסיפור, אאא סליחה- המעשיה, צינית ותל-אביבית. צינית ותל-אביבית רצו לפתוח פורום שיהיה קשור לנושא ההקנטות החוזרות ונישנות, לנושא הרגשת הדחייה בחברה, הן רצו לפתוח מקום חם ואוהב, מן מקום מפלט, מקלט, לאנשים שמרגישים לא בנוח עם כל מיני דברים שעוברים עליהם ומעיקים עליהם, לדון בנושאים מעניינים לגבי למה הם מרגישים ככה וכו', הן התדיינו עם המנהלים הבכירים בתפוז, ובסופו של דבר החליטו לפתוח פורום בשם 'מקובלים ולא מקובלים'. בתחילה הן לא אהבו את השם כי הן הרגישו שהוא לא ממצה יפה את מה שהן רוצות להביע, אבל מאחר וזה מה שהיה [כי בתוך כל עשרת אלפים הפורומים האחרים בתפוז בערך שקיימים היה פורום לכל פלוץ
] החליטו לקרוא לפורום בשם הזה, גם כשהוא לא ממצה לגמרי את המטרה שמסתתרת מאחוריו, הן הסכימו והחליטו ללכת על זה. אז נוצר פורום בשם הזה, צינית ותל-אביבית שמחו נורא, ייפי היי הוריי הוריי יש להן פורום והן כחולות [it's a dream come true! חיחי
] ומאז קיים הפורום הזה שהתחיל לאט לאט להתפתח, והן יחיו באושר ובעושר עד עצם היום הבא. the end.

hot17

New member
ומה הפואנטה שלו?

סתם אין לי כוח מחר... אם יהיה לי כוח, ואני אמצא את הפורום הזה אני גם אספר סיפור... :|

הפואנטה של הסיפור היא

ששם הפורום נשמע כמו שם של פורום לילדים מכיתה א-ו אבל הוא לא אמור להיות ככה. תקרא את ההודעות כאן וגם את הודעת המנהל ואז אולי תבין על מה הפורום מדבר.

אההמ.....

מכיתה ג' עד ו' קוראים לזה ככה, אבל תמיד בכל חברה גם אצל מבוגרים יש תמיד את אלה שאאוטסיידרים ואלה שלא...

למעלה