קודם כל מזל טוב לשוטרת שלנו

שנית, בעניין הסקס

אז אני כבר מחכה מחכה שהוא יבוא את ידי אלי אשלח ואת מכנסייו אפתח ידיים רגליים לשון אברים נעימים בלי לישון יתערבבו, ישתוללו, יתחברו מאבר לאבר יעברו שני אנשים ולהט רב רק נותר לנו לחכות עכשיו

כחולה ממתינה בצהוב...

כן, את יודעת,... בטח !!! שממתינים עולה מפלס המתח, לפני שתפתחי את המכנסיים, לפני שידך תגשש בין הרגליים, לפני שלשונך תחקור כל חלקה טובה, לפני שתעשי איתו אהבה... תחכי, תדמייני, תלטפי את עצמך, ליבך הולם, ``עור ברווז`` עורך, עיצמי עינייך וחישבי - המפלס עולה, והציון ? לא טוב מאוד....מעולה !!! שלך - הלאות הנעימה שאחרי...

הוא חזר

ואני חשבתי ששכח שברח שאותי כבר זנח אחרי שבאזניי גנח ואני זנוחה בטוחה שלי אבד לעד

חזר וכולו שלך...

ההעדרות מחייך, הליטוף על לחייך, הנשיקה על שפתייך, כריות אצבעותי על חמוקייך, הנשימות העמוקות הזכורות לי לטוב, הזכרון, שאיתך כייף לאהוב. הכל - נצור ושמור איתי ללא קשר לחדר זה או אחר, הזמן הקצוב שברשותנו, קצוב מאוד...ואין יותר. נשיקות אהובתי...

כחולה ומהנה - יושב על הגדר...

רגל פה רגל שם, ביום שבת חם, יושב וכותב, יושב וחושב. לעיתים, תשובות אין, לעיתים - רק בין לבין, לעיתים - רוצה אותך עכשיו, לעיתים - נחל אכזב. בין כל הלחצים, בין כל ה``חרוצים``, שכותבים וכותבים וכותבים, את יודעת כמוני מה הם שווים. אבל...שזה בא קשה, לאט, תרתי משמע, לא צריך לשאול, מדוע ומה, הכל מחליק אל מקומו - חלק רטוב ומשומן, מאבדים כל תחושה של זמן. לפיצוץ הזה פיללנו ובזה נחפוץ יותר מכל, ביד, בפה בנשימת אפנו - ללא מילים וקול. הפעם הראשונה שבאה מתרגשת, הפעם השניה שבאה מדדשדשת, לא מוותרת לא מוותר, פחות או יותר... (-: הלאות הנעימה שאחרי...

יושב על הגדר

עלי הוא מוותר רצף השגרה עליו גובר לאחרות חובר? מדי פעם נכנס, מילה זורק אבל מה שקורה בינינו, או שלא, פשוט חורק. היה נעים היה נחמד אבל נראה לי שהפעם זה פשוט אבד.

כחולה - הכל כל כך קטן...

בימים הנוראים האלו הכל כל כך קטן, את אותי דנה, שמי אינו דן, מפלט בכתיבה - אינו אוטם את הגולל, נותן זמן למחשבה אודות הגורל. כמובן שלך לא אטיף בנושא, בזמן שאת רכונה על הכסא, מול מסך בוהק - מקישה בלהט, משחקת במילים לדעת או לגעת. שיגרה אינה דבר שלילי, לא ``בגללך או בגללי``, מתגעגע בדיוק כמוך למשחקים ואהבות, שאין חדשות - אלו חדשות טובות. זיכרי שהמכשיר הזה גורם לבלבול לא קטן, משהו בסגנון של - גנן גידל דגן בגן, ותו לא. הלאות הנעימה שאחרי...

במשקל דן

אותך היא דנה שמך אינו דן אבל שמי הוא דינה היא משחקת במילים לדעת או לגעת אתה כינוייך הוא לדעת לגעת** ואני היא זו שיודעת לגעת... אתה מכיר ולא מכיר אותי ואולי תרצה לדעת יותר מי אני!!! בכל מקרה אוהבת בדיוק כמוך משחקים ואהבות ובעיקר להתבלבל המון לילה טוב

לדעת לגעת...(-:

לא ברור מה את יודעת, לא ברור עד כמה את נוגעת, מכיר או לא מכיר ? מסתתרת מאחורי הקיר ? מחליפה שמות כיסוי, מעלה את המיסוי, מגלה, אך מסתירה הרבה יותר, אולי אני מישהו אחר ? אם לגעת את רוצה, ביןנשיקה למציצה, בצוואר או בחלק אחר בגוף, להמריא, פשוט לעוף. כמו שאמרה ידידתי (לשעבר) הכחולה, וירטואליה זו ממש מחלה, מילים מילים מילים, מנסים לא לשבור את הכלים. אם את רוצה להזד...הות, הגיוני שתשמחי בשבועות... הלאות הנעימה שאחרי...

לשעבר??

ככה נזרקתי לאשפתות הושלכתי השתמש והלך אותי הוא מעך ואליך סקרן הוא, החקרן בהצלחה לשניכם, בחיי, ביושר אני אמצא את האושר

כחולה - סוף סוף זכיתי...(-:

סוף סוף זכיתי לתשומת ליבך, לאחרונה פגשתי רק בגבך... היית צריכה לראות את החיוך הרחב, כמו פרש מיומן שרכב ורכב, הגיע אל מטרתו שליבו עולז, ישב תחת גפנו, ולך הוא חורז. מילה אחת קטנה - ואת איתי שוב, קראת מה כתבתי על החשוב לא חשוב ? אלמנה כחולה וכל כך פטאלית, ואני יודע שאת לא בנאלית, אזכיר לך שוב כי המכשיר הזה מזייף, ואני מקשיי תיקשרות קצת עייף, אז בפורום מול קהל גדול, אבקש להחזיק בידך בעולמנו העגול, לבקש שנישאר חברים טובים, בין לילות לבנים של אוהבים, ואם ירצה השם אז יהיה המשך, כל אחד לכיוונו מושך, לקבל קצת הבנה בתקופה של אימה, לעיתים גם נשיקה רטובה וחמה. האמת- את כחולה ונהדרת, עם וללא האדרת, אהבתי את ראשך ואת ליבך, ואשמח להיות ``אפילו`` חברך...(-: הלאות הנעימה שאחרי...

מאד רוצה להזד...הות!

מכיוון שהיום חג השבועות באמת מאד רוצה להזד...הות אולי לא פירטתי אבל רק התחלתי אני חדשה בקהילה ומקווה להתקבל בשימחה לא כל כך יודעת לחרוז אבל רוצה מאד ללמוד ולגבי ההזד...הות, לא אתן לך מספר תעודת זהות אבל כפי שאמרתי-שמי הוא דינה ומקווה שתתייחס אלי ברינה שוחחנו בצ`ט פעם אחת ויחידה ומאז רציתי לך להיות ידידה נכון, לא ברור לך מה אני יודעת ולא ברור לך עד כמה אני נוגעת תפעיל קצת את הדימיון ואולי תגיע לפיתרון ולגבי ידידתך הכחולה והנאה אני כולי מליאת קינאה וירטואליה היא באמת מחלה ממכרת שאותי מאד מאד מאד משכרת בוא נהיה ידידים ונכיר זה את זה מכל הצדדים לילה טוב לך וחג שבועות שמח

DIZEL X

New member
האם באמת????

את והלאות הנעימה שאחרי...????? כמו שהיא מתארת.....???????????? לא פלא .... שאת מפקפקת מגברים לא תמיד מסופקת כי תמיד עדיף חי שמיים לטעום מהכל ולהנות עד לשמיים

הכל ווירטואלי, יקירי :)

אל תסיק מסקנות ממילים אל תקפוץ מכינויים הכל על המסך כולם עוברים בסך וכולנו לבדינו מקלידים בידינו חולמים על עתידינו נשארים בביתנו לא צריך להאמין לכל מה שכותבים זה כמו טלוויזיה רק שהדמויות עונות לך.. ומי יודע מי מתחבא בצד השני - מלאך או שטן אשה מדהימה או דמות מפחידה גבר החלומות או צרות צרורות? חייך, יקירי, ותהנה מן המשחק תכתוב, ותסתכל על המסך

DIZEL

New member
חבל שרק וירטואלי!!!!!!!!!!

זה נשמע ממש בנאלי לפנטז האם מותר לי???????????????????????????????

אההה אכן :) ;-)

לפנטז... מה מציאות ומה דמיון? מה נשאר ומה יורד לטמיון? מה אמת ומהי השקר? מה באמת ומה כל היתר?? איזה משחק נפלא ורק באי מייל תתגלה המשוואה לי, לך, לכל החבורה..

DIZEL X

New member
היה פה מתחזה וירטואלי!!!!!!!!!!!

למרות השקר והדמיון מסכים עם שנכם בגדול...........................

mna

New member
אכן

אכן המייל, הוא תחילת הכל, יכול קשר לגדל, או לגרום לו לנבול

למעלה