קודם כל רציתי להגיד שהפורום הזה

רינס

New member
קודם כל רציתי להגיד שהפורום הזה

פשוט מקסים , גיליתי אותו רק בשבוע האחרון ואני נהנת מכל רגע והעבודות שלכן בנות מ ד ה י מו ת !!!!!!!! כל הכבוד ועכשיו לשאלות כי אי אפשר בלי- קניתי בברוק מלא מפיות ודבק דקופאז´ והמליצו לי להשתמש בו כך: לשים שכבה של דבק וכשהמקום עוד רטוב להניח את המפית ומעליה עוד שכבה של דבק, עשיתי את זה -מפית אחת נקרעה, השנייה התקמטה ( בעצם כולן התקמטו -קימטוטים קטנים ומעצבנים) אבל יצא לא רע בסך-הכל-קראתי את ההסבר של אביבה ונראה לי שהשיטה הזו מונעת קימוטים זה נכון? ומה עושים על שטחים קטנים יותר שאליהם המגהץ לא נכנס כמו לדוגמא מתקן למפיות שיש סביבו מסגרת? אני אשמח לקבל תשובות, חייבת לרוץ ביי

lilachh

New member
מפיות - שלבי עבודה

ראשית לא צריך לקנות דבק במיוחד, בפינת העצה יש הוראות להכנת הדבק לבד.... שלבי עבודה עם מפיות: 1. לגזור את החלק הרצוי, להפריד את שלושת השכבות ולהשאר רק עם השכבה המודפסת. 2. למרוח שכבה של הדבק על המשטח המיועד.. 3. להניח בזהירות את המפית: אם המשטח ישר ועמיד בחום מניחים על המפית נייר פרגמנט ומגהצים, אם המשטח לא ישר פשוט בעדינות מדביקים את המפית על המשטח... 4. אחרי זה אפשר לעשות כל מה שעולה ברוחך, סטפ2 ו-2, משחת עיצוב וכד´. אגב: קחי בחשבון שהמפית משנה טיפונת את צבעיה..., על מנת להשאר פחות או יותר עם הצבעים המקוריים מומלץ לצבוע את המשטח שעליו תודבק המפית בצבע לבן לפני התחלת עבודת ההדבקה... בהצלחה ולדעתי גם יש מאמר בנושא, שווה לבדוק..

catwomano

New member
לגבי סטפ 1+2

קניתי לי בפנאי לי את החומר אני מבינה שסטפ 1 ימרח ראשון, וסטפ2 ימרח שני אולם לא כל כך ברורה לי הטכניקה, ניסיתי על משטח עץ קטן של מסגרת עץ ולא ממש הלך לי. יש אפשרות לקבל מידע יותר מדויק לגבי סטפ 1+2 ? מה מורחים קודם ? כמה כל שיכבה? כמה זמן להמתין לייבוש? האם יש טכניקה מסויימת? וכמה זמן עד שיווצרו פיצוצים?

psa

New member
רינס , ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif

בקרוב "יצא לאור" בפורום ריכוז כל ההצעות , רעיונות ונסיון חברות הפורום בנושא "הדבקת מפיות". מעט סבלנות
ברכות

lilachh

New member
רינס - בדקתי ויש מאמר בנושא

תיכנסי למאמרים - טכניקות עבודה - יש שם מאמר של אביבה בנושא הדבקת מפיות, הכי טוב שתלכי לפי השלבים שכתובים שם...

michal24

New member
תוספת לענין טכניקת מפיות

אחרי שמורחים את הדבק מחכים עד שהוא כמעט יבש לפני ששמים את המפית, זה ימנע קיווצים של המפית.

psa

New member
רינס , אם כתובתך נמצאת ברשימת

התפוצה שלילך הכינה אז היית כבר אמורה לקבל דואל עם ריכוז הנושא. בהצלחה

למעלה