קודם כל שלום לכולם!

Shablula 88

New member
קודם כל שלום לכולם! ../images/Emo140.gif

פורום מאוד נחמד יש לכם.... אני חן, בת 20... נעים מאוד!
יש לי בעיונת קטנטונת, ואני זקוקה לעצה!! אז ככה... יש לי חבר חדש (שבועיים... צעירים...), גר במרחק 40-50 דקות נסיעה ממני... הבחור כל הזמן בא אליי (אין לי בעיה עם זה בכלל...), ואנחנו יוצאים בערב למקומות בילוי באיזור מגורים שלי... כמובן שהוא לא מכיר שום דבר באיזור, אז אני זאת שצריכה לתכנן כל הזמן... וזה קצת מפריע לי.. אני אוהבת שמפתיעים אותי, שמתאמצים בשביל שאני אופתע או אהנה... עדיין לא יצא לי להיות אצלו, אני מאמינה שאם נצא באיזור שלו אז כמובן שהוא יתכנן.. אבל בכול אופן- קצת מאמץ בייבי!! יש לכם עצה כיצד אני יכולה לרמוז לבחור שאני בחורה שאוהבת הפתעות???? קיצר... מחכה לתשובות מהמומחים שיש כאן...
מקווה להשתלב...

Zoharrr

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ובקשר לשאלה שלך... אולי זה בגלל שאני ממש דוגרית אבל אני לא רומזת לאנשים במיוחד לא לגברים עם ההבנה האיטית והמטומטמת שלהם(רמזתי למישהו שאני אוהבת אותו שנה וחצ ועד שלא רמזתי כמעט במופרש הוא לא קלט...) אני פשוט אומרת! אז תגידי לו וזהו.

ChilD SouL

New member
קודם כל, ברוכה הבאה... ../images/Emo140.gif

שנית, אני לא בעד לרמוז, אני בעד לבוא ולהגיד ת'כלס. לא כולם תמיד מבינים רמזים ועד שמעבירים אותם - סיפור ארוך קיצר. ואיך הוא יכול להפתיע אותך אם הוא לא מכיר מקומות בילוי בעיר שלך
כשתבואי אליו, אני בטוחה שהוא יפתיע אותך לא פעם ויקח אותך למקומות נחמדים, כל עוד הוא אצלך - את זאת שצריכה להפתיע אותו.

תתחילי עם מזלות....

תדברו על מזלות.... משם אפשר לנווט את השיחה לאן שרוצים...... תדברו ותדברו על המזל שלך... ותגידי בין השאר שהם ספונטנים אוהבים ריגושים הפתעות אוהבים שהחיים עם קצב ותקלטי אבל שהוא יבין עם איזה מזל יש לו עסק.......... הבנתוש.....??????? ממזלות מגיעים לאיזה נושא שרוצים לדבר עליו....................

Stripperella

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ואהבתי את הרעיון של המזלות זה ממש שווה ניסיון.... וגם הקטע של לדבר דוגרי....כי אם רמזים זה ייקח זמן אולי אפילו הרבה...........זמן!

למעלה