קודם כל שלום לפורום...

She Dolphin

New member
קצת באיחור, אבל בכל זאת ברוכים הבאים

קיבלתם כאן לא מעט מידע, גם מהורים שיש להם ניסיון עם סיפורים דומים. אם נניח רגע שרגשי אשמה הם מנת חלקנו, ההורים, כמעט בכל מקרה והאתגר שלנו בין היתר הוא גם ללמוד לחיות איתם ולצמוח מתוכם, קודם כל אני מקווה שהכל יסתכם בבריאות.

האם תוכלו לעדכן אותנו כאן איפה הדברים עומדים כרגע מבחינתכם? נשמח לשמוע

ניר422

New member
תודה רבה לכל מי שהמשיך וחיזק

תודה לך ירושלמית, ריגשת ונגעת. מסכימה איתך לגמרי. אני צריכה לדעת לשחרר את רגשות האשם שבאים באופן מובנה עם צירי הלידה ככל הנראה ולהסכין עם העובדה,שכן, גם אמא היא רק בן אדם.
&nbsp
למי שתהה, החלטנו לדבוק בהחלטתנו הראשונית ולא לבצע את ההליך על הבובה הקטן.
&nbsp
כן ננסה לבצע הליך של השלמה עלינו, בעיקר עלי (נראה שלגברים קל יותר לקבל החלטות ולדבוק בהן, והם היו עושים את זה תמיד יותר בקלות, אילולא היינו אנחנו הנשים כאן לבלבל אותם כל הזמן).
&nbsp
התגובות שלכם בפורום עזרו לי מאוד! כנראה יותר מכל דבר אחר.
&nbsp
את ההורים,שלי, שלו, לא שיתפנו בהחלטה מלכתחילה. חברים סתם חושבים שאנחנו מוזרים ו"מה יהיה בצבא" זו התגובה היחידה שקיבלתי, אז הלבד היה גדול.
&nbsp
בזכות הפורום, הלבד הרבה פחות :). תודה!

She Dolphin

New member
שמחה לשמוע על החלטתכם

ושמחה לשמוע שחברי הפורום העניקו לכם את התמיכה שהייתם זקוקים לה.

נכון שלא חובה להיות כמו כולם, אבל זה לא אומר שבגלל זה צריך להרגיש לבד

זאת תזכורת לכולנו על כמה הפורום הזה חשוב, וגם בימים שהפעילות בו קצת דלילה (חם, מלחמה, חופש גדול, מערכת תפוז וכו') - הוא עדיין מאוד משמעותי עבור רבים, חלק מהם רק קוראים בו!

אני מזמינה אתכם להישאר איתנו כאן, וגם מבקשת שאם לא קשה לכם, תעדכנו על המשך מצבו הרפואי ובכלל. זה מידע שחשוב מאוד להורים שאולי יתקלו בעתיד במצב דומה.

רוב בריאות ושלווה לכולכם

ניר422

New member
תודה, בהחלט נישארים, ונמשיך לעדכן

ואין ספק שהפורום הזה חשוב ומשמעותי.
למרות שנראה כאילו אין שום סיבה לדסקס את העניין הזה, שהרי כביכול הוחלט ונגמר כבר בגיל 8 ימים, מסתבר שזה בכלל לא כל כך פשוט ומובן מאליו.
יש החלטות כבדות משקל יותר מחיתוך העורלה לתינוק, זה נכון, אבל בישראל זו החלטה קשה יותר ואמיצה יותר מבכל מקום אחר ועדיין דורשת תמיכה.
עצם קיומו של הפורום הזה, הוא כבר בגדר מתן לגיטימציה לחשיבה חופשית ושקולה ויש לו ערך בפני עצמו לליברליזם ולפלורליזם.
&nbsp
יחד עם זאת, אני מקווה שבעוד 10 שנים מהיום, קיומו של הפורום הזה יהיה מצחיק ומיותר.

למעלה