קודם כל שלום !

קודם כל שלום !

אלי גוטמן ? מי זה ? מאמן טוב ? חחחח אז קודם כל אלי גוטמן אתמול הוכיח עד כמה הוא מאמן מפגר . אני הסכמתי עם העזיבה של אסי רחמים (סמל של הקבוצה??? ממתי ?) באמת אנחנו היינו צריכים שוער טוב יותר , צעיר יותר , חכם יותר . סונרע לא אשם ? אז מי אשם ? עאבס סואן ? שבעט ככה ... אנשים שוער שרק נוחת או שוער שמתאמן 30 שנה בקבוצה היה צריך לעצור את הכדורים האלה , אז אל תגידו שהוא לא אשם , הוא פשוט שוער מאעפן שחבל שלא ראו אותו קודם אפילו אחרי 5 דקות היה אפשר לראות שזה שוער ברמה של גוטמן בתור מאמן . מה שכן מכעיס אותי שדווקא אלי זינו עשה מהלך גאוני והחתים את שגיא שטראוס שב"ש עוד תצטער על זה שהוא לא משחק אצלנו . עכשיו יש לנו 2 שוערים גרועים סונרע ושוורץ . יום יבוא , אנשים סמל אחד עזב אותנו העונה וקצת קשה לראות את הקבוצה בלעדיו וזה אופיר חיים שמתייבש על הספסל ...באינסטנבולפור וחבל . וכל השאר הם סתם קקות אסי רחמים לא שווה את הדף הוירטואלי שאני כותב עליו ואתם תראו כמה צרות הוא יעשה למ.ס אשדוד !

AnakondA1

New member
בנאדם איפה היית כל השנה?!

אסי רחמים לא שווה את הדף??על מה אתה מדבר?אם תתחיל לספור את הפעמים שהוא הציל אותך השנה לא תגמור.. אסי לא סמל??אז מי סמל?שוקי נגר? אסי רחמים גדל בבאר שבע ושיחק אצלה ברוב שנותיו בקריירה אז אם הוא לא סמל אני לא יודע מי. לגבי השוער -הוא באמת לא אשם,מי שהביא אותו אשם.

סמל ?

הייתי מנוי של הפועל ב"ש ותתפלא גם השנה אני מנוי ... אני לא אוהב לעשות רעש , שייש לי מנוי ואני לא ממועדון האוהדים שאני אישית חושב שזה מועדון מפגר ,אבל זאת דעתי . את ב"A אני אוהד מהיום שנוצרתי , כשהייתי בייצית אהדתי את ב"ש . אסי רחמים בשבילי הוא סמל לטיפשות ,סמל לשוער בינוני וב"ש היתה חייבת להחליף אותו כדי להתקדם , אז משחק ראשון נפלנו על שוער לא טוב נקווה שיביאו את ניר רחמין ואולי אז תראו איך שוער צריך להיראות , להזכירך עונה שעברה היתה אחת הטובות של אסי והיא עונה בינונית מאוד לשוער רגיל . אסי עשה טעויות ששום שוער שהיה בב"ש לא עשה כולל הסונרה הזה . אסי הוא שוער בינוני ואתם עוד תיראו איך במ.ס אשדוד יקללו את הרגע שהוא בא אליהם ...ואל תנפנף לי בזימון לנבחרת זה כי 3 שוערים אחרים פשוט לא היו במצב טוב 3 אמרתי ? התכוונתי ל-4 ...וגם כשהוא זומן הוא היה שוער שני . ובקיצור סמלים באמת יש רק על מכוניות .אני אוהד את הפועל ב"ש ולא שום שחקן ואף שחקן לא יגרום לי לא לאהוד את הקבוצה ושום מאמן ושום יו"ר ב"ש בשבילי היא בלב בלי הבדלי גזע מין ודת !!!! אז תפנימו ותעבירו את זה הלאה לכל מועדון האוהדים המטופש אני אוהד את הקבוצה , לא אותכם !!!

מוצארט

New member
יש הרבה במה שאתה אומר

נכון, סמלים יש רק על מכוניות (או בגדים...). אבל אתה לא יכול להתעלם מהמושג "שחקן בית", כי אלו השחקנים שמייצגים את המועדון, ונחשבים לחלק בלתי-נפרד ממנו. אסי שיחק בעונה שעברה טוב מאוד (אולי טוב מאוד ביחס לעונות הקודמות), ואני אישית מקווה שיביאו את רחמין, כי הוא באמת שוער גדול. הבעיה במאמן וביו"ר היא, שלא ייקח להם הרבה זמן, והקבוצה תרד ליגה. את זה אנחנו לא רוצים, נכון? לכן חייבים למחות על דברים שכאלה, כשגורמים מאוד ספציפים עושים את המועדון הזה בדיחה אחת גדולה. ממש הנהלה שכונתית...

AnakondA1

New member
אף אחד לא הכריח אותך להיות חלק

ממועדון האוהדים,ואם בחרת השנה לממן את החלאה מה קוראים אותו אלי זינו,זו זכותך...ובאמת שאני מבין אותך ואת שאר האוהדים שלא יכולים שלא להיות במגרש בזמן שהקבוצה שלהם על הדשא,הבעיה שזה מה שזינו מחפש לעשות את הכסף על הגב של אותם אוהדים כמוך. אם רחמין יגיע לפה גם לו יהיה לא קל להשתלב אחרי עונה שלמה שהוא היה פצוע ולא שיחק אם אני לא טועה..וגם כשהיה כשיר רוב השנים חימם את הספסל כששוער כמו שביט אלימלך מתחרה איתו על החולצה. לגבי אסי רחמים-אולי בהתחלת העונה היה לו כמה פנצ'רים אבל בהמשך הוא החזיר לאוהדים ובגדול...אל תשכח שזה האיש שהיה איתך בליגה השנייה 3 שנים,עלה איתך ליגה והגיע עד גמר גביע המדינה..אם הוא היה בינוני כל השנים האלו באר שבע לא הייתה מגיעה לאן שהיא הגיעה.

אסי רחמים ...

מבחינתי הוא שוער מאוד מאוד אפור , אם הוא לא היה אולי היינו נראים יותר טוב , בעונה אחת שהשוער שלנו היה טוב ,לקחנו גביע והתברגנו בצמרת . בשבילי עונה שב"ש לא אלופה זה מאכזב , נכון נשמע קצת יהיר אבל ככה אני מרגיש . אלי זינו רוצה להרוויח על חשבוני סבבה מקובל עליי, אני אוהד של ב"ש ואותי לא מעניין המסביב זאת המהות של להיות אוהד . אני לא מפונק ואני הלכתי אחרי ב"ש בעונת הירידה גם כשהיינו אני ועוד 5 ,6 אוהדים ביציע . ככה זה להיות אוהד ללכת אחרי הקבוצה שלך גם בימים הקשים שלה ותפנימו את זה . אלי זינו , דרך אגב היה מוכר את הקבוצה אם היה מישהו שרוצה לקנות אותה , כולנו טובים בדיבורים עליו כמה שהוא רע וכמה שהוא דפוק, אפילו אני חטאתי במילים האלה ... אבל שוב מצד שני הוא היחיד שהיה מוכן לקחת את הפועל ב"ש ולהילחם בשבילה ! אז הוא הביא את גוטמן , כל כך הרבה יו"רים עושים את הטעות עם המאמן והוא עוד יבין את זה אבל גם בזמן קדוש צעקו לו לך הביתה (לקדוש) ככה שלא משנה מה מביאים להפועל זה אף פעם לא יהיה מספיק טוב לאוהדים שלה . תתחילו לאהוד את הקבוצה בלי החרטא ברטא מסביב ... כי אדום זה בלב ואיך שרים האוהדים ? אוהב אותך גם אם זה כואב ? תחשבו על זה !!!

רוני 2112

New member
אתה טועה במיקצת

הרבה פעמים היו מצבים שאסי היה משכמו ומעלה, נכון שמידי פעם היו לו נפילות וחטף שערים מגוחחים, אבל בשורה התחתונה לרוב בזכות אסי לא הפסנו משחקים או שניצחנו בהם היו גם שהפסדנו בגללו, אבל הוא הביא יותא תועלת מאשר נזק , ומבחינתי חבל שהוא עזב רוני 2112

למעלה