קודם כל תודה רבה....

• פותח הנושא apoo
  • פורסם בתאריך

apoo

New member
קודם כל תודה רבה....

תודה רבה רבה, חיפשתי את זה הרבה הרבה זמן, וחשבתי איך אני יכול לתרום לפורום מעט יותר מלתרגם שירים, אז פשוט, אני רואה שיש לכם המון המון ידע, וחשבתי שאולי אני אוכל לשתף משלי, אני לומד ארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום ואני יודע הרבה על תרבויות יוון בפרט והים האגאי בכלל והייתי שמח אם תפנו אלי שאלות שמעניינות אותכם שקשורות לקשר בין הים האגאי לארץ, מתי יש פה נוכחות ותמורה תרבותית, מתי זה מתחיל, היסטורית הכתב היווני, על דמויות חשובות וכו' יש פשוט כל כך הרבה לספר, שנורא קשה לאגד את זה אבל קראתי טונות בנושא זה וגם על ההיסטוריה היותר מאוחרת של יוון (בין מלחמות העולם, ביזניון וכו'...) אני בטוח שכולכם קראתם פה ושם ספרים ואתם מכירים את התרבות מעולה אבל אם יעניין משהו על הקשר העתיק בין ישראל (החל מהברונזה המאוחרת +\- 1550 לפנה"ס) ועד היום אתם מוזמנים לשאול (לדוגמא: מה מוצא הפלשתים ואיפה וזה כפתור) אם זה לא מעניין אותכם אז לא משנה, בכל אופן אני מקווה שאוכל לתרום את האמת באף פורום בעולם לא התייחסו אלי בכזו חמימות בייחוד למתחילים :) תודה על פועלכם, נמרוד.

F a d i

New member
תאה מוזמן לכתוב מה שבא לך

(ברוח הפורום כמובן) ובלי לכחות לשאלות וכו' יש לך נושא שאתה חושב שהוא יפה ומעניין?פשוט תכתוב כל טוב

למעלה