קודם כל תודה.

אישון36

New member
קודם כל תודה.

תודה. תודה לכול אילו שפנו אלי בכאב וצער על הבגידה. ברור לכם שהגב' הפרה את אחד מכללי הפורום והוא ללכת עם החלטת הצוות ובמקום זה היא העדיפה מוכה גורל (דובי?) על סף התאבדות על אישון ( שרירי ונמרץ ?). לאור זאת תחרות (נושאת פרסים) בשאלה איך הייתם מתארים את המפגש של אישון והגב' ? תיאורים מרגשים יתקבלו בברכה. אישון. יש לאן. ואנשים יקרים.....תיזרקו ...... דימיון ...... זאת הדרך להצלת השיממון.

moi24

New member
../images/Emo4.gif

מה שמת שם? אין לי רשות לצפות כי הם לא מאמינים שאני מעל גיל 18!

moi24

New member
איזה שיממון ואיזה נעליים

לא סגרנו שהאישון תפוס פלוס? מישהו פעם הזהיר אותי מאנשים שמתייחסים לעצמם בגוף שלישי. מעניין למה... moi24 כבר לא תמימה כמו פעם.

SoupNazi1

New member
../images/Emo6.gif.אה.. Moi24 צר לי להגיד לך.

את כבר הרבה זמן כבר לא תמימה...

אישון36

New member
אז מוכה גורל אחר

באימשלך....תני את התיאור של המפגש עם אישון. את יכולה לעשות את זה גם ברמת ההומור. אישון. תאמיני לי הטוב ביותר.

אישון36

New member
קשה לי.

או בעצם קשה לי זה גס.....אז לא נתייחס לזה. אבל תזקירי לי...שיט גם זה גס. טוב................אבל לא הרווחתי אותך בהצבעה כשרה של כל חברי הפורום ? אישון. בעיות זיקרון.

magenta73

New member
אם לא הבנת את זה

אני לא כזאת מתנה גדולה, ובטח לא פרס...
אולי בזמנים קשים יותר אני אבקש ממך לעשות לי טובה, בנתיים אני מסתדרת בזכות עצמי. אבל תודה לך אישון, על הנחישות והתושיה.

אישון36

New member
אם הייתי מכיר אותך

רק על המשפט הזה היית מקבלת סטירה. שני גישה תפסיקי לירות לכיוון מוכי הגורל ותגלי שאת פרס (ולא ניחומים). ואני אומר את זה בידיעה שלמה. ועוד משהו. להשיג מוכי גורל זה לא ניקרא להסתדר. אישון. הפרס נימצא בתוכך.

ד נ י ת3

New member
אחחח.. אישון יקירי, תן לי לנחש...

השם שלך (ללא ניק) הוא... דון קישוט? האם התחביב האהוב עליך הוא ללחום בטחנות רוח? האם אתה באמת מנסה לגמול את המנג'טה מ-33 שנות פולניות? ואני כן מכירה אותה... והיא הרבה יותר מפרס. הרבה הרבה יותר. מי שיצליח לפלס לו דרך ללבה - יזכה.

magenta73

New member
אם היית מכיר אותי

היית יודע שאני גם צינית לפעמים. בכל מקרה, אתה צודק, הדובי אכן היה סוג של מוכה גורל, לכן לא התקבל על ידי המג'נטה בסוף. הבחור ה"מנצח" דווקא לא מוכה גורל בכלל. בכול מקרה, תודה.

אישון36

New member
שלושתם

לפי התיאור שלך מוכי גורל במידה זאת או אחרת. או אולי שלפי המציאות אותה את רואה כולם מוכי גורל ? ודרך אגב לא היה מנצח.....מקסימום היה מי שזיין. צר לי לומר אבל אם היית תופסת אותי באופן שאת רואה אותם זה לא היה ניצחון אלא משהו אחר. אישון. שהחלום הוא טוב אני טוב....ושהו רע....אני רע.

ד נ י ת3

New member
אישון היקר,

ללא ספק מאמציך ראויים לשבח. אבל נשים הן יצורים בוגדניים. רוצה טישו? לשבת איתך בחושך? דנית משתתפת בצערך.

אישון36

New member
ועכשיו לעלילה

אישון צריך לצאת לעבודתו בקודש עוד רגע קט.....אולם ללא עלילה ? זהו הפרק הראשון במפגש הלוהט בין הגב' מנהלת מ. לבין אישון. א. וגם אתם חברים יכולים להשלים את הדוח שיח. א. שלום גב' , אז ניפגשים, דימייתי אותך לגמרי שונה........וואו, את יפה. מ. מי אתה.......אתה הרבה יותרנמוך ושמן ממה שחשבתי! א. לא יפה, אני אישון. מ. אישון ? יש לי תחושה שהתבלבלת........אתה לא דומה ...... אם זה אתה אני אומר שלום... מ. את יודעת לא חייבים. ס. סליחה, מירב ? וואו, את בידיוק כמו שחשבתי....מי זה הדבר הזה ? מ. אין לי שמץ.... ס. אתה מכיר אותה ? אז תודה רבה ומהר מהר תתחפף.....שאני לא אחפף אותך.... א. סליחה. חשבתי שאת גב' מנהלת.....מ...... ס. אמרת שלום ? א. סורי. מ (השניה). אישון אישון אני כאן. א. באתי אליה. א. אז שלום לך. מ. איזה מזל שלא קבענו לסקס ישר. א. בואינה קולם מתחילים להעליב אותי היום. מ. לא סליחה אבל....אתה ממש שונה ממה שציפיתי. תוכיח שזה אתה. א. תתפשתי. מ. טוב הוכחת, מה אתה שותה. א. ענה ערף......ראית מה קרה לי.... מ. התחלת עם הכוסית של השכונתי שלי. מ השניה. א. אז את הגב' מנהלת... וכולי תקווה שהסיפורים שלכם יציגו את המציאות הנכונה של הדברים. אישון. יש לאן.

למעלה