קודם כל...

קולאז

New member
קודם כל...

ממש שימחתם אותי שבזכות הטופיק שלי יש סקר חדש... הרגשת גאווה קטנה (אני באמת מתרגשת!-תודה). ועכשיו לשאלה חדשה... איזה דמות הייתם מוסיפים לסדרה? זה יכול להיות דמות פוליטית... דמות מסדרה/סרט אחר... או טיפוס שאתם המצאתם... או כל מה שבא לכם (סופרמן...)... ובבקשה תפרטו איזה קשר יהיה בין הדמות לתוכנית. זה יכול להשמע לכם מוזר אבל אני חושבת שלטום (ככה קוראים לחבר של דריה לא?) היה נורא מתאים שיהיה כלב שבא איתו לכל מקום... (תנסו לחשוב ואולי תחשבו כמוני שזה יכול להיות נורא מתאים...)

Dracos Love

New member
אהמ.. *מהרהרת* ../images/Emo108.gif

אני חושבת שצריך להיות שם אזה דראקו מאלפוי שכל הזמן רוצה לריב איתן (דריה וג´יין) אבל הן לא שמות עליו *** ...

Esmena

New member
אוי לא, זה נשמע נורא אבל,

התמונה שעלתה לי בראש, טל, הייתה אפצ´אק *צמרמורת*

dexter1

New member
גרי סינפלד

לא יודע מה הוא יעשה בתוכנית אבל זה יהיה מגניב

^hunter^

New member
דמויות

הולדן קולפילד כאח הקטן של דריה.. יכול להיות מצחיק
או כסתם שכן... הקשר בין הדמות לתוכנית? כל מי שקרא את התפסן כבר יידע מה הקשר... ומה עם ביוויס ובאט האד בדריה?למשל, לאחר שדריה עברה מהעיר שלהם ללונדייל אז גם הם קופצים לביקור... או להקת רוק מחוץ לעיר שמתחרה במיסטיק ספירל של טרנט.... דרך אגב, למרות שאתם בטח יודעים כמובן... ל Jane Lane יש אחות שקוראים לה פני.. פני ליין... (ולמי שלא הבין את הקאץ´ - השיר של הביטלס !!!) בכל מקרה... הדמות האהובה עליי בסידרה היא דווקא ג´ין... אתם בוודאי שואלים למה ואולי אני גם אסביר אבל זה יקרה כנראה ביום שבת או משהו כזה... נשאיר אתכם במתח. בינתיים תרשמו אתם על הדמות שאהובה עליכם...

ת´ום יורק

אבל כמה מאעפנה אתם חושבים שאני, שאני באמת ארשום את זה?! בקיצור, תשכחו מזה

המממ

New member
אל תגידו לי שלא הייתם רוצים להוסיף

את עצמכם. מי שהיתה רוצה להיות החברה של טרנט שתצביע! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

eb182

New member
הייתי הורגת את עצמי אם הייתי מצטרפת

לפאשן קלאב אבל לא הייתי מתנגדת להסתובב עם דריה וג´יין אבל במיוחד טרנט

Slayerized

New member
לא, לא הייתי רוצה.

אחרי יומיים כבר הייתי נותן להם "Trenchcoat Treatment"... הייתי חס כמובן על דריה, ג´יין ואנדראה... גם על מק וג´ודי, ואולי על מר היל, אבל כל השאר...

נכון נכון נכון נכון נכון נכון נכון!

יא! וכבר יש לי תסריטים שלמים בראש איך תום וטרנט מנגנים ביחד בגיטרה וכאלה
אני רוצה להיות התסריטאית של דריה.....:&acute

המממ

New member
טום וטרנט?

טום וטרנט?! לא נראה לי שבכלל יש להם על מה לדבר. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה