קודם כל...

turbo

New member
קודם כל...

בהצלחה למנהל החדש !!! מה קרה לעמרי ??? האמת שרציתי לשאול עם מישהו מכיר הונדה סיויק טורבו ? ראיתי למכירה כזה דבר ,וזה נשמע לי ממש מוזר.

alfa33racer

New member
הונדה

שאלה טריויאלית בטח שיש בארה``ב יש כמה וכמה קיטים ולמה לקפוץ? תן לי אינטגרה שזו גרסה עם 180 כ``ס אטמוספרית מספיק לא?

אילן די

New member
האינטגרה לא מומלצת.

בקטיגוריה שלה האינטגרה אינה מככבת והיא תוחלף בשנה הבאה בדגם חדש. כתבה על הדגם החדש שאיני זוכר את שמו (3 אותיות) בקאר אנד דרייבר לא הלהיבה אותי במיוחד (מנועים). בכל מקרה בקטגוריה הזו בארה``ב ישנן שתי מכוניות עדיפות - הונדה פרליוד (שנמכרת גם בארץ) - אוטו מצויין וכן מיצובישי אקליפס ג`י טי (המכונית שלי).

OPERATi0N_iVY

New member
ACURA INTEGRA VS. HONDA INTEGRA

זה בעצם אותה מכונית רק שלאכורה יש קצת יותר אופציות באיבזור. כי סך הכל זה אותה הונדה רק שהיא מכוונת לשוק האמריקאי. אגב, יש אכורה בארץ?

alfa33racer

New member
כ``ס

בטוח שלאינטגרה יש יותר כוח מ סיויק רגילה ופנסים אחרים קדימה- עגולים

OPERATi0N_iVY

New member
נכון

ההונדה סתם מכוערת מזכירה את סיוויק אבל נראה לי שלאכורה יש מבחר מנועים קטן יותר

אילן די

New member
אקורה

אקורה והונדה - היינו הך. בארה``ב הונדה מוכרת את המכוניות היקרות תחת השם אקורה. זוכרים את ההונדה לג`נד שהיתה בארץ (לא הצליחה במיוחד). בארה``ב היא נקראה אקורה לג`נד. אקורה נמכרת אך ורק בארה``ב שכאן נפוץ מאד שיצרנים יפניים מוכרים את מכוניות הדגל שלהם תחת שם של חברה אחרת (ע``ע טויוטה - לקסוס, הונדה - אקורה, ניסאן - אינפיניטי).

OPERATi0N_iVY

New member
לקסוס

לקסוס אבל די נפוצה - עובדה גם בישראל אתה יכול למצוא כמה לקסוס ונראה לי שגם מיבאים את זה אשמית לארץ - היבואן של טויוטה

drorzi

New member
אבל פה זה מוכר כטויוטה

שם אין איזכור לשם טויוטה ליד לקסוס, זה מותג בפני עצמו והדגמים הם ה LS השונים. פה המותג הוא טויוטה הדגם הוא לקסוס, אכן מביאים אותם לפי הזמנה האמריקאים האלה חייבים מותג שונה כדי שיזהו אותם מרחוק, לא מספיק פיוניר, צריך פרימייר, לא מספיק גאפ , צריך בננה ריפבליק עוד דוגמאות ? דרור, שלפעמים לא ממש מבין את האמריקאים האלה

OPERATi0N_iVY

New member
לאאאא

מוכרים פה ממש לקסוס שום טויוטה ליד זה.... מוכרים פה את LEXUS LS400 (הדגם הכי ישן שלקסוס מייצרים כיום - מ1988) שביפן או ארה``ב זה מוכר כ - TOYOTA CELSIOR...

אילן די

New member
Lexus

הממ. לא נכון. לקסוס בישראל זה גם לקסוס ולא טויוטה למרות שאותה הסוכנות מייבאת. אבל שים לב לסמל. לא שמעתי על Toyota Celsior אבל ה LS400 הייתה מכונית הדגל של לקסוס (ויש להם מכוניות מצויינות) והיא הוחלפה השנה ע``י דגם חדש שנקרא LS430. המכונית הזו כמו קודמתה מתחרה כאן בהצלחה בבמוו סדרה 7 וכן במרצדס S. לקסוס נחשבים חדשניים במערכות לרכב. לדוגמא ב- LS430 יש חיישן קדמי ש ``רואה`` מכוניות מקדימה ויודע לחשב את מהירות הנסיעה שלהן, כך שאם אתה נוהג עם קרוז קונטרול ומתקרב למכונית, הוא יווסת אוטומטית את מהירות הנסיעה ככה שלא תתנגש בה :). יש גם חיישן טיפות גשם על השמשה הקדמית והאחורית שמפעיל אוטומטית את הוישרים ומפסיק אותם לפי הצורך.. ועוד כל מיני דברים :)

alfa33racer

New member
יפני

אני לא חזק ביפני אבל לגבי האקליפס עם ההנעה הכולה אתה צודק ואם כבר אינטגרה אז בגרסת מוגן!

למעלה