קודם לא הצליחה לי הבקשה אז אני מאוד רוצה ללמוד להכין שרשרת ספירלה האם יש הוראות להעביר לי תודה מראש
ש שלולית3 New member 25/3/06 #1 קודם לא הצליחה לי הבקשה אז אני מאוד רוצה ללמוד להכין שרשרת ספירלה האם יש הוראות להעביר לי תודה מראש
W wildspirit New member 25/3/06 #2 לגבי הספירלה../images/Emo43.gif בעיקרון את יכולה לראות את הקובץ שהעלתה לנו nunuart בהמשך העמוד הנוכחי אני מצרפת לך את הקישור לקובץ שלה ועוד שני אתרים של ספירלה בהצלחה
לגבי הספירלה../images/Emo43.gif בעיקרון את יכולה לראות את הקובץ שהעלתה לנו nunuart בהמשך העמוד הנוכחי אני מצרפת לך את הקישור לקובץ שלה ועוד שני אתרים של ספירלה בהצלחה
C coral chan New member 25/3/06 #3 אני לא מצליחה להבין איך עושים ../images/Emo210.gif את זה! חו8בה בשביל זה מחט? באיזה חוט בכלל משחילים את זה?
אני לא מצליחה להבין איך עושים ../images/Emo210.gif את זה! חו8בה בשביל זה מחט? באיזה חוט בכלל משחילים את זה?
W wildspirit New member 26/3/06 #4 לא חובה מחט המחט פשוט מקלה למי שקשה, כי לפעמים קשה להשחיל את החוט על החרוזים במיוחד אם את משתמשת בחוט רקמה.תפירה בעיקרון את משתמשת או בחוט ריקמה או בחוטי נמו או בחוטי דיג
לא חובה מחט המחט פשוט מקלה למי שקשה, כי לפעמים קשה להשחיל את החוט על החרוזים במיוחד אם את משתמשת בחוט רקמה.תפירה בעיקרון את משתמשת או בחוט ריקמה או בחוטי נמו או בחוטי דיג
C coral chan New member 26/3/06 #6 תודה רבה! ../images/Emo210.gif שווה לי לנסות את השיטה הזאת בחוט דיג וונציות לבד? או שיש מצב גדול שאני לא אצליח..?
תודה רבה! ../images/Emo210.gif שווה לי לנסות את השיטה הזאת בחוט דיג וונציות לבד? או שיש מצב גדול שאני לא אצליח..?