קודם שיר ואחרי זה וידוי

צ י ו ר

New member
קודם שיר ואחרי זה וידוי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עכשיו בתוך הסדר היומי פשוט, בתוך החדר ננסה לשוב - לאהבה אחת. מוטב, להישאר קשורים בגב החוט, להאחז במשהו לפני שכוחותינו עוזבים בבת אחת. עכשיו תהיי גלויה, כי גיליתי לך הכל, בתוך שמיכה מאוחרת טמנתי לך אותי. זה לא עניין של ים, כי הים יכול לסבול, אבל איך אשנה את עצב דעתי? אני נכנע! איך אני נכנע לך?! השמיים רחוקים מדי, לגעת בענן. עכשיו, בתוך הסדר היומי פשוט, בתוך החדר משהו קשוב אלינו, העוברים בכף. מוטב, להישאר קשורים בגב החוט, להאחז במשהו, לפני שכוחותינו עוזבים בבת אחת. עכשיו תהיי פשוטה, כי גיליתי לך הכל, בתוך שמיכה מאוחרת נרדמתי לך אותי. אפילו שנותרתי מוטל על גב החול, אפילו שזה ערב, בואי ונתיר.

צ י ו ר

New member
אני נכנע לה לאהבה ולעצמי,די../images/Emo7.gif

מה אני יכול להגיד? אני אפילו לא רוצהלעזור לעצמי,נמאס לי כבר לסבול ולרחם על עצמי כל הזמן.ולמה לי להתכחש לזה שאין לי כבר מה לעשות פה יותר? ואני גם לא רוצה שיעזרו לי שאני רק רוצה לשפוך קצת ממה שיש לי בפנים כל כך הרבה זמן,ואני אוגר אוגר ואוגר ואין לי כבר מקום שם בפנים הכל מלא! אילו רק היה בי האומץ . אני מרגיש שכבר יש לי את האומץ לעשות את הדבר שאסור לעשות אומנם אסור אך לפעמים הוא בלתי נמנע. ויש כאלה שעושים את זה כי הם נכנעו בדיוק כמוני. אין לי כח להמשיך הלאה כי אין לי רצון לכך. ונמאס לי מכאב הלב שלא מרפה ממני וכנראה לא ירפה עד אשר אניח לו וארפה ממנו. לא יודע כמה זמן אני אוכל להמשיך במצבי הנוכחי. מצטער שהפלתי את זה עליכם.

צ י ו ר

New member
../images/Emo7.gif אילו הייתי איתך ( שיר..)

לא לא אוכל לשכוח את גופך נח ללא חיים לא לא אוכל לסלוח אלוהים אין פה רחמים או אילו רק יכולתי ללכת ולמות במותך או אילו היה בי האומץ אז הייתי איתך או אילו רק יכולתי ללכת ולמות במותך או אילו היה בי האומץ אז הייתי איתך או לא אשמח אף פעם במקומך לא יהיה שני או לא יהיה שום טעם הלוואי מתתי אני או אילו רק יכולתי ללכת... כמו אבן מתגלגלת לא אמצא פשר לחיי או דרך מקוללת מי ישים קץ ליסורי או אילו רק יכולתי ללכת...

subtitles

New member
לא יקירי בבקשה לא... ../images/Emo142.gif

איך אתה מצפה שלא נדאג אחרי הודעה שכזאת. אוי יקירי.. כל כך הרבה סבלת וכבר אין כח להמשיך.. אני בהחלט מכירה את התחושה. אך אנא.. תמצא את הכח - מועט ככל שיהיה, הנמצא בתוכך וחזק אותו! עוד יבואו יומים טובים מאלה! זכור.. אתה חייב להוציא את כל מה שסגרת בפנים.. על מנת שלא תתפוצץ באמת. בבקשה תדבר! תפנה לאיש מקצוע, תפנה לחברים, תפנה אלינו. האופציה שציינת היא לא אופציה! אל תתיאש.. בבקשה

צ י ו ר

New member
אני בסדר. תודה

קצת חולה ויש לי חום בנוסף לכל הצרות. אני יהיה בסדר בינתיים

תרגיש טוב ../images/Emo101.gif

אקמול, תה חם
, הרבה שתייה ותנוח! אולי יש צורך לקחת אנטיביוטיקה מרופא המשפחה? סומכת עליך שתעשה מה שצריך כדי לשמור על עצמך.
אם תרצה בכך- ספר לנו איך אתה מרגיש.

subtitles

New member
טוב לשמוע ממך! ../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

תרגיש טוב יקירי!!

למעלה