קודם תודה!

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

amb2

New member
קודם תודה!

אני כבר מזמן לא הולך עם בנים או עם בנות ולא מרגיש צורך מיני בכלל. טוב לדעת שייש עוד אנשים כמוני אני חושב שזה הכוח של קבוצה כלומר אנשים יעדיפו להיות עם אנשים כמוהם ככה העולם. ואני אשמח לכתוב פה בהמשך\שבוע מעולה לכולם!!

inbardaf

New member
ואם מפגש הפורום יצליח לצאת לפועל

אתה מוזמן להגיע

Berethor

New member
אתה צודק אבל הייתה צריך להגיב בהודעה קיימת

תצטרף אלינו אני בטוח שאתה א-מיני, זה שאתה לא רוצה למרות שיש לך אפשרות ואפילו אחרי שניסיתה זה הוכחה הכי ברורה לכך. אתה חדש גם בתפוז באופן כללי ?, כי אתה יכול וצריך להגיב להודעה קיימת רוב הזמן, לפתוח הודעה חדשה על כל משפט מציף את הפורום ומוריד נושאים מעניינים לדפים אחוריים. אני מסכים עם כל מה שאמרתה, צודק אנשים מעדיפים להיות עם אנשים כמוהם, זה טבעי, רק תחסוך בהודעות ראשיות.
"You see I cannot be forsaken, Because I'm not the only one"

amb2

New member
אני אכתוב פחות הודעות בראשי..סבבה תודה!

אני תמיד מאז שאני זוכר את עצמי היו לי חברות בהתחלה בתקופה לפני הצבא והן ניסו לעשות סקס ולא הלך להן איתי במשך הזמן ויתרתי על זה אני עושה עוד המון דברים להנאה אבל אני חושב שתיהיה לי בעיה אולי בעתיד עם העיניין הז של אמיניות וללכת עם זה עד הסוף כי אני לא אמתא מישהו או מישהי כמוני אולי...אבל הכל פתוח \ בחיים לא צריך לחשוב יותר מדי על העבר כי הוא מת ולא יחזור ולא כדאי לחשוב יותר מדי על העתיד כי הוא לא בטוח ולא יודעים מתי החיים יגמרו פתאום בגלל זה צריך יותר לחיות את הרגע קראתי שאנשים שחיים את הרגע הם המאושרים ביותר . "העבר אין והעתיד עדיין וההווה כהרף עיין" כי בעצם רוב הבעיות והמצבי רוח הרעים שייש לנו הם בגלל": א מה שקרה בעבר. ב. מה שאנחנו חושבים שיקרה בעתיד וחבל לחשוב על זה צריך להנות מהחיים כאן ועכשיו.....אתה א-מיני-תיחיה עם זה..זה מה שייש ועם זה ננצח:)

למעלה