קוד"א - CODA

SEXOHOLIC

New member
קוד"א - CODA

קודיפנדנטס אנונימוס תלויי-יתר - אנונימיים קבוצת עזרה עצמית [בניגוד לקבוצת תמיכה] כלומר קבוצות שעובדות ע"ל פי תכנית 12 הצעדים\ על פי ספר מרכזי שנכתב ע"י מלודי ביטי - מומחית מס' אחת בארה"ב לענייני תלות, התמכרות לאהבה/יחסים/סקס ובקיצור - התמכרות לאנשים אחרים. יש קבוצות בחדרה, נתניה, הרצליה, חולון, ת"א ורחובות. אלה הקבוצות במרכז ויש אולי עוד קבוצות. חוק חד משמעי - מי שבא, שיבוא נקי, לפחות חמש - שש פעמים לפני שחורצים דעה, לטוב או לרע. פשוט לבוא ולבוא ולבוא. יש תמיכה עצומה בקבוצות האלה, והשוני העקרי מקבוצות תמיכה רגילות - שיש תכנית עבודה, ועובדים ברצינות וקשה לקראת החלמה וצמיחה רוחנית. אירגון "עצה" [ המספר מופיע בעכבר העיר וב 144 ] יכול לתתן לכן/לכם [ הקבוצות מעורבות, יש גם גברים המכורים לאהבה,יחסים וכו... ] את מספרי הקשר לקבוצות לפי אזור בארץ. בהצלחה.

shauligal

New member
קודא באיזור השרון

נפתחת קבוצת תמיכה באיזור השרון בנושא: מערכות יחסים ימי שלישי, שעות 20:00 - 22:00 בן-גוריון 117, הרצליה מאורגן ע"י קודא עלות מפגש: עשרה שקלים. לפרטים והרשמה: רמי, 4445542 057 מערכות יחסים עם תלות-יתר - סדרת מפגשים בקבוצת תמיכה לעזרה עצמית והדדית בנושא מערכות יחסים על-פי תוכנית 12 הצעדים.

spooni

New member
הם בטח לא עמדו במשימה ...כמוני וכמו

עוד כמה בנות שאני לא מכירה

E D G Y

New member
היו שם בעיות רציניות עם משתתפים

מסויימים. אני הייתי נוכחת בפגישה שהתפוצצה בגלל אלימות פיזית ומילולית ומאז לא חזרתי. טראומה רצינית... אני יודעת שאח"כ המשיכו קצת ואז שוב זה נגמר. הפעם לא יודעת למה. אני לא אהבתי את מתכונת הפגישות, את זה שאסור להגיב, שאין הנחיה מקצועית ואת חלק מהמשתתפים... זה מאוד איכזב אותי בזמנו כי יכול להיות לזה פוטנציאל טוב וזה התפספס בגדול.

למעלה