קוד ל- I85 של אמיגו

ואני חפשתי עד היום לקוח של אמיגו

סתם על תיעלב, אני רוצה שתידע שיש לך אומץ רב להיות בודד במערכה ולהוות לאמיגו את לקוחה היחידי

Alchemy

New member
אז הנה הופתעת.......

תראה, בחירת מפעיל היא לא עניין של איזה מכשיר הוא מציע לך ... הכל עניין של התאמת המסלול לצרכים שלך , זה מה שהרבה אנשים במדינה שלנו עוד לא הבינו. ביררתי טוב, ונכון למצב השוק של היום , מבצע 3 מס´-0 אג´ התאים לי בדיוק ואני בטוח שאם עוד אנשים יבדקו הם יראו שכל החשבון שלהם מתרכז לאיזה 3 אנשים.... תקוותי היא שהם לא יגדלו בצורה מהירה כי נכון להיום השירות שלהם מצויין (המתנתי סה"כ משהו כמו חצי דקה לנציג שירות, ואיפה זה קורה בסלקום למשל........?) ולשאלתי , יש מישהו שיכול לעזור לי??

Nightr

New member
יתרון גדול

זה מצויין להיות הלקוח היחידי 30 שניות לחכות לשרות לקוחות במצב כזה זה הרבה. אין מה לדאוג הרשת לא תגדל בצורה מהירה (אם בכלל) ותוכל להישאר שותף לכל אנשי הקבע. יתרון נוסף הוא גודל המכשירים, בטוח שלא יקרה מצב שתשכח את המכשיר שלך. אבל דבר אחד נכון כל אחד צריך לבחור חברה עפ"י פרופיל השימוש האישי שלו. נ.ב. איך הכיסוי?

Alchemy

New member
לא מבין את הציניות..... אבל...

תשאל את כל בעלי הנוקיה 6120 (ואני ביניהם) אם המכשיר שלהם כ"כ כבד וכ"כ גדול.... אני בטוח שתקבל תשובה שזה לא כ"כ נורא , כמו כן אני יודע שאם תיקח את המוטורולה 85 עם סוללה ואת הנוקיה 6120 עם סוללה תגלה הבדל של גרמים בודדים ביניהם וגדלים כמעט זהים!!!! אנשי הקבע הם לא בדיוק מי שמעניין אותי , אבל תנסו פעם לבדוק כמה גסף בחודש אתם משלמים על שיחות לחברה/אישה , הורים, מישהו קרוב אחר... אני גילי שזה הרבה יותר מה-30 ש"ח שאני צריך סה"כ כולל הכל לשלם לאמיגו .... זה מתחיל להישמע כאילו אני סוכן שלהם , אבל תאמינו לי שאני ממש לא .... נ.ב. לגבי הכיסוי .... עד כה אין טענות וחוץ מזה , לא שמעת על פסיקת בית המשפט נגד סלקום?? אם אין כיסוי פשוט מתנתקים ללא שום התחייבויות לחברת התקשורת.

Nightr

New member
לא אמרתי שהכל רע../images/Emo8.gif

אם תקרא את תגובתי הקודמת צינתי כי כל אחד צריך לבחור מפעיל + תכנית עפ"י פרופיל השימוש האישי שלו, לכן גם לא נכון לאמר בחברה X אני משלם יותר מאשר בחברה Y משום שהמצב אינו זהה, לדוגמא: יתכן כי אצל השכן שלך X זולה מ-Y . לגבי הפסיקה, לפי הבנתי מדובר בהבטחה של נציגי סלקום לאותו לקוח על רמת כיסוי מסויימת באיזור ספציפי והיות וסלקום לא קימה את ההבטחה פסק בית המשפט נגד סלקום ובצדק. לידיעתך, חוזה ההפעלה של כל המפעילים הסלולרים איננו מחייב כיסוי של 100% משטח ישראל לכן אם תבוא ותגיש תביעה דומה ללא שהובטחה לך הבטחה שלא התממשה אז פשוט חבל לך על הזמן. לא צריך לקפוץ על כל ידיעה ולנפח אותה מעבר למשמעות האמיתית של הדברים.

Alchemy

New member
רשמים ראשוניים מכמה ימים של ...

שימוש ברשת אמיגו. אני יכול לציין לטובה שלאחר כ- 4 שעות דיבור (שאתם חייבים להודות שביומיים זה הרבה ) ו-0 ניתוקים אני מאוד מרוצה מהפריסה ומהקליטה של אמיגו. כלקוח סלקום (עדיין) חוויתי ניתוקים לרוב, ובעיות קליטה רבות , דבר שמאוד מוזר כי אני זוכר שבתחילת דרכם לא היו לי בעיות כאלה.... בכל אופן, אני דוגל בזה שלא בוחרים רשת ע"פ מכשיר אלא ע"פ מסלול לתשלום, ונראה לי שפה כל היום מדברים רק על מכשיר זה או אחר... ומה קורה עם הקוד למכשיר??????

shaby_b

New member
מידע פנימי שהגיע אלי טוען

שבעוד חודש בדיוק אמיגו מוציאה לשוק 2 מכשירים קטנים ומתקדמים. אחד דומה לסטארטק ובנוסף מכיל דיבורית פנימית.

למעלה