קוד של סמוראי

leper

New member
קוד של סמוראי

אני מביט על העיר תחתי ועל גלי האנשים הזורמים בה, הם עולים ויורדים עם הגאות, עם הלבנה. אני מביט אל העיר תחתי ולא יכול שלא לחדור דרכה, אני רואה את הגבעות הירוקות אשר היו פה בעבר, את חוף השחפים ועץ נד לו בצד. על גגו של בנין תעשיה אורות הכרך פרוסים, מנצנצים, מפתים, הרוח הנושבת קרירה היא ומסמנת את שיא החורף, העלים שנשרו נאכלו עם הזמן והגשם שירד, המעיל אשר עוטף אותי מצליח להסיט את הרוח אך לא את הקפור. אני רואה אותך משתקפת בדמותה של העיר, את תוססת וחייה כל הזמן אך הריצות הן לשום מקום והחלומות מתנקזים אל מה שהיית בעבר, פורחת, פראית ולא נגועה על ידי מגע. האמת ביננו היא המקשרת ככלים שלובים אינך צריכה לומר לי את המילים כדי שאשיר עליך מבט ואדע שבכית כל הלילה מגעגועים. את אינך יודעת אך מפה אני רואה את האור בחלונך, כמדורה בלב האפלה מזמינה אורחים לגרש את השדים מתוכם. את הנביאה, האורקל, להתייעץ בתומך את מעלה, ואני חפוי ראש, נסתר תחת ברדס, בא אליך לשמוע את קולך החרוך מעשן. והיום מאוחר והאנשים רצים לצדדים ללא אמונה, ללא הכוונה, וגם אני הייתי רץ מחפש אחר דבר. לבסוף מצאתיהו או שמא הוא מצא אותי, זה היה קול כצליל בריאה אשר עלה בי כקול תופים וקרנות, מצאתי את דרכי את הקוד. ליבי חושל מחדש באש התשוקה והתישר, ראש חודד בצלילות מי המחשבה וקיבל מוסר, נפשי בורכה מעבר קווי הזמן לדעת אמת. אני ממתין לך ולזריחה, יונת דואר ממתינה בידי. בקרוב האביב מגיע ואני אלך ממך. אווזי הבר קוראים לי בשנית אל נדודי, ואני ממתין להם שיחלפו מעלי לקחתי עימם. היום אמתין למילתך, תחת מעטה גס, לראות את שפתייך מברכות לשלום את הזר שבא לברך את המקדש. ובעודך ממלמלת אוציא את פיסת הבד הלבנה ששם, מכחולי, הותיר מילה. תודה.

אההמ... ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"קוד של סמוראי"?! - אתה מתכנן התאבדות בטעות?! כל-כך עמוק פנימה חודרות המילים... אתה כותב: "האמת בינינו היא המקשרת ככלים שלובים..." ואח"כ אדון נילס מחכה לאווזי הבר? - אם היה מישהו בחיים שלי, שהייתי מתקשרת איתו ככה, הייתי נצמדת אליו ולא עוזבת...! - תעשה את טעות חייך, אם לא תגיד לה דבר מהרגשות שלך. הרי בעצמך אמרת, שאתה כותב את החוויות שלך, את הדברים, כפי שאתה חווה אותם, ואם נחוו רק בחלקם, ממשיך אתה אותם בדימיון... "היום אמתין למילתך, תחת מעטה גס, לראות שפתייך מברכות לשלום את הזר שבא לברך את המקדש."?! יש לך סיבה להסתתר מפניה? - או שאתה סתם משחק את הטיפש, שמגלה לכולם בשולחן-הברידג' את קלפיו, רק לא למי שמשחק איתו-מולו. קצת מאכזב לגלות, שהנמר הוא שפן בתחפושת...

leper

New member
אני שמח על מילותך

כי פרושך לסיפור אינו נכון, ברובו.

ועל פיסה של בד אצייר במכחול...

את תודתי.

התאבדות וירטואלית

קשה לאנשים סביב כמו התאבדות מציאותית. מסביב ישארו תמיד אנשים, והיא, יחכו לך.

leper

New member
אין בכוונתי לקפוץ אל הלא נודע,

אך האביב מגיע, ואיתו פריחה חדשה, עץ הדובדבן מצמיח פירותיו. באם אלך, יהיה זה בגאווה, ולא בגסיסה.

למעלה