קוואמי והחלבות

U G I

New member
קוואמי והחלבות

לפני יומיים חזיתי פעם ראשונה בשואו של קוואמי והחלבות. לקח לי יומיים לעכל את מה שהלך שם. כמה מופע יכול להיות מדויק? כמה ראפר יכול לשבת כל כך טוב עם להקה ? כמה רוק (אפילו כבד לפעמים) משתלב כל כך טוב עם ראפ ? שעה וחצי פלוס מינוס היישר לקרביים, לא משאיר אף אחד אדיש. מופע מעולה, מגוון, מצחיק, מכעיס. משאיר אותך בתוך ההופעה גם אחרי שהיא נגמרת. מהימים של המסכה בג'י ועד היום - קוואמי הוא אמן שאני מעריץ. בכל מובן, בכל שיר. וזהו, הייתי חייב לכתוב פה משהו על קוואמי .

הגיע זמן שקוואמי עם כל הרזומה העשיר שלו

יתן בראש.

U G I

New member
אין לי ספק

שהוא כבר כמה שנים נותן ככה בראש עם החלבות על הבמה. זה אני שלא יצא לי לראות.

dogma3

New member
אני מפחות אוהב את כל מה שהוא הוציא

מאז כולם יודעים את התשובות האלמותי

U G I

New member
אכן אלמותי

אני עף עליו עד היום. גם "מלחמת פופ" וגם "זרים במאה ה-21" , לקח לי זמן להבין אותם. זה באמת קרה לי פעמיים עם קוואמי, יצא אלבום, רצתי לקנות, לא הבנתי מה נסגר עם קוואם, ואחרי שבועיים בערך כבר הייתי מכור. שלושה אלבומי מופת בשבילי , "מלחמת פופ" הכי שינה לי את האוזן. ונחזור לנושא, קוואמי על הבמה למישהו יש דעה בנושא ?

Funky Giraffe

New member
גם אני הכי אוהב את כולם יודעים את התשובות

זה דיסק בן אלף עם הפקות בנות אלף והופעה שהייתה פשוט מפתיעה. אגב שידרו את ההופעה הזו ב"מוזיקה היום" בשידור חוזר בערוץ 1 לפני יומיים. לסת שמוטה.

Funky Giraffe

New member
ההופעה של האלבום הזה

הוא הופיע איתה גם במוזיקה היום (גלצ) וזה שודר בערוץ 1

ק ר ח

New member

"שידברו" "בת ים ניו יורק" "כשאלהים אמר בכיף" איזה שירים אלהים אדירים...

גם אני

למרות שקניתי גם את מלחמת פופ, באופן כללי לדעתי יש ראפרים הרבה הרבה יותר טובים מקוואמי אבל הוא הרבה יותר בכיוון של אמן, הוא עושה מוזיקה והוא עושה אותה טוב. מישהו יודע אם הם עובדים על אלבום חדש?

yamans

New member
חייב להגיד...

שאת האלבום השלישי שלו שמעתי ואין ביוכלתי לשמוע אותו פעם נוספת. למסירה לכל דורש (1). שני האלבומים הקודמים לו מעולים ואין ספק שכולם רוצים את התשובות עשה את שלו לגמרי! פשוט כיף גדול.

U G I

New member
תביא

שיהיה עוד עותק. אלבום מופלא. ולדעתי גם חשוב. אבל זה כבר דיון אחר.

למעלה