קוואקר אינסטנט

קוואקר אינסטנט

האם הקוואקר אינסטנט (זה שמוזגים אליו מיים ואחרי 90 שניות מוכן) פחות בריא מהרגיל (המבשלים אותו) כלומר האם בקוואקר אינסטנט מכניסים חומרים שאינם בריאים / מומלצים / אידיאליים ? או שאולי אין הבדל ?
 

C H 4

New member
המממ..

שמע, אני לא יודעת כמה הבדל יש בין קוואקר אינסטנט ולקוואקר רגיל. נראה לי שזה כמו אורז אינסטנט, אין כמעט הבדל גם בהכנה רק שהאינסטנט יקר יותר ויתכן שיש בו דברים נוספים (שלא הייתי מהמרת שהם בריאים) אני קצת נרתעת ממוצרים אינסטנט, ביחוד כשאין ממש הבדל בהכנה בינם לבין הרגילים. אחותי פעם קנתה קוואקר אינסטנט, אחר כך רגיל, לא עשינו שום דבר שונה עם הקוואקרים והכל יצא אותו הדבר
 

naturechild

New member
סלחו לי על הבורות

אבל אם אשים מיים חמים על הקוואקר הרגיל ועל הקוואקר אינסטנט אקבל תוצאות זהות??? כלומר סתם מיותר לקנות את הקוואקר אינסטנט ?
 
לא בדיוק

שיבולת שועל אינסטנט יהיה מוכן במים חמים (רותחים). הרגילה צריכה קצת יותר זמן בישול, וככל שהיא פחות "שבורה" כך תזדקק ליותר זמן. כשהייתי אוכלת דייסות שיבולת שועל, השתמשתי בשיבולת שועל רגילה שלמה, וזה היה עניין של 5 דקות במיקרוגל בערך (עם חלב/מים/חלב סויה).
 
למעלה