קוואקר

קוואקר

בתוכנית הוידיאו המצורפת בזה, ג'יין פונדה מראה סוג שונה של קוואקר, כהה יותר, שדורש חצי שעה של בישול. איזה מוצר מקביל קיים בארץ? (הערה: ניסיתי פעם "שיבולת שועל מלאה" של תלמה, שלא נראית שונה בצבע, אם כי היא גסה יותר, אבל לא מתעבה, ואולי לא בישלתי מספיק זמן. לבסוף השתמשתי בתערובת של המוצר הזה עם קוואקר אינסטנט).
https://www.youtube.com/watch?v=-i7lgEaJmAA
 
נ.ב. בינתיים מצאתי... -

אמנם רק תמונה, אבל אני מקווה שיש גם בחנות. אם יש - אודיע (אף שאין לי ענין לעשות לחנות פרסומת).
 

merav999

New member
steel cut oats, גריסי שיבולת שועל

אם אני זוכרת נכון אמרו לי כאן פעם שבניצת הדובדבן אפשר למצוא אותם.

אני קונה ב- IHERB
 
אכן קניתי שם...

והעברתי במעבד מזון, אבל במוצר הנ"ל ..(.SLEET) מדובר בתהליך עיבוד שונה, עד כמה שאני מבינה מן האתרים השונים, ולכן הצבע שונה, והטעם לא "אגוזי", כמו שהם מתארים. ההכנה דווקא לא היתה ממושכת, אבל אם - כפי שהם טוענים - אין הבדל של ממש מבחינה תזונתית, אין הצדקה למחיר ולתהליך.
 
למעלה