shoshana13
Member
קוואקר
בתוכנית הוידיאו המצורפת בזה, ג'יין פונדה מראה סוג שונה של קוואקר, כהה יותר, שדורש חצי שעה של בישול. איזה מוצר מקביל קיים בארץ? (הערה: ניסיתי פעם "שיבולת שועל מלאה" של תלמה, שלא נראית שונה בצבע, אם כי היא גסה יותר, אבל לא מתעבה, ואולי לא בישלתי מספיק זמן. לבסוף השתמשתי בתערובת של המוצר הזה עם קוואקר אינסטנט).
https://www.youtube.com/watch?v=-i7lgEaJmAA
בתוכנית הוידיאו המצורפת בזה, ג'יין פונדה מראה סוג שונה של קוואקר, כהה יותר, שדורש חצי שעה של בישול. איזה מוצר מקביל קיים בארץ? (הערה: ניסיתי פעם "שיבולת שועל מלאה" של תלמה, שלא נראית שונה בצבע, אם כי היא גסה יותר, אבל לא מתעבה, ואולי לא בישלתי מספיק זמן. לבסוף השתמשתי בתערובת של המוצר הזה עם קוואקר אינסטנט).
https://www.youtube.com/watch?v=-i7lgEaJmAA