קווים סגולים...

קווים סגולים... ../images/Emo4.gif

טוב... גם יומי הגיע... מסתבר שלקו הוורוד יש... אח סגול! הלכנו ל"דודים", ופתאום קטינא מתחילה לדבר ב"לשון זכר", מה שבהתחלה היה משעשע... אבל אז היא הודיעה למארחת : "אצבע בתחת"... ו- הדגימה (על המארחת !!!) למה כוונתה... איוש... אמהות היו קבורות עמוק באדמת הבושה הטובענית...

יש משהו שהיא ידעה על המארחת

שהיא שמעה בבית ? אם אין דבר כזה, אז אין ממש סיבה להרגיש לא נעים
סתאאאאאאם (מתפרעת הבוקר, עוד לא ממש התעוררתי). ויש לי שאלה אוף טופיקית לנושא אבל גם בעניין שלא לא נעים. אתמול ברננים בתור לאוכל, ניגש מעל ראשי מישהו ושאל בקול "אוחצ´י" (מילה מגעילה אבל מספקת פרוש מיידי) לחלוטין, מהקיצוניים ששמעתי - וכשהסתובבתי אז גם מהקיצוניים שראיתי, וראיתי הרבה בני אדם בימי - כשהוא חבוש בכיפה - האם יש למסעדה תעודת כשרות . מהעייפות (שלי) שגורמת לתגובות ספונטניות מאוד ומההלם מהקונטרסת בין הבחור וכיפתו (זו שעל הראש) פרצתי בצחוק עז ומתגלגל.... הבחור נעלב (בצדק, מסכן) ואמר "מה כבר שאלתי?" אז אמרתי לו שהוא שאל בזמן שהמוכר היה עסוק איתי והוא מתבקש לחכות. אז הוא אמר "איזה טיפוס, רק שאלתי שאלה" והלך. אם הוא גולש בפורום, אני מתנצלת על גסות רוחי כי תירב ועדיין רואה חריקה צורמת בדיסוננס בין מי שהוא לבין האלמנטים הדתיים... אז...איך נראה לכם החיבור בינו לבין כיפתו וחרדת הכשרות ? האם שתי האחרונות אינן שיתוף פעולה עם מה שמראש נועד לגזול את זכותו להיות מי שהוא ?

אז יש לי קישור בשבילך ../images/Emo13.gif

התפתח דיון מקסים בפורום הנקה על איך ניתן להרוויח כסף מהבית - הנה ההודעה בנשים וקריירה בעניין. את הניירות המתאימים במדפסת כבר יש לך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=219&msgid=5883575

למעלה