קווין באמסטרדם, פירנצה ורומא

אדומה2

New member
קווין באמסטרדם, פירנצה ורומא

שלום חברים, חזרתי מירח דבש בן שבועיים--- היה מושלם.
חזרתי עם 2 סינגלים של קווין, משהו שפעם היה קנייה של מה בכך- הייתי חוזרת עם הרבה יותר אייטמים של קווין מסיבוב באירופה- אבל היום האהבה היא אחרת, ולא מתבטאת בהגדלת האוסף. אבל- מה לעשות, אירופה יקרה בטירוף, והדברים שיכולתי להרשות לעצמי, הוא לקנות סינגל של קווין+פול רוג'רס, וסינגל בחנות תקליטים יד שניה מדליקה באמסטרדם (למעוניינים אשלח כתובת ושם במסר) של BoRap, עם B-Side של "With My Car I'm In Love" כפי שנכתב על העטיפה- זה שעשע אותי מאוד.
האלבום הכפול- Return Of The Champions גרם לי לבחילה- קודם כל מהשם. לא עלה לנו השתן לראש *בכלל*! יש דרך לעשות את זה ויש דרך לעשות את זה. לתת לאלבום שלך כותרת כזו כיווץ לי את הלב, ובו במקום היה לי ברור שזה ממש לא הולך להיות חלק מהדיסקוגרפיה שלי. עכשיו. למה אלבום כפול??? אני אסתפק בסינגל הקטן הזה שרכשתי לי, וזה הדבר היחידי שייצג אצלי באוסף את פאזת פול רוג'רס ושיגעון הגדלות הזו, שפקדה את מיטב בנינו. בתקווה שג'ון יבוא במהרה ויתן להם כאפה מצלצלת שתעיר אותם ותגרום להם להתאפס על עצמם ולהמשיך בקו של עשייה אישית- כפי שעשו במהלך שנות ה- 90. היה פי מאה יותר טוב. קווין חזקים שם בהולנד ואיטליה, כיף להיכנס לחנויות ולשמוע קווין.

queen man

New member
קודם כל מזל טוב

הדיסק הכפול שיצא מגעיל אותי, אני פשוט לא יכול לקנות אותו,(אבל אני חייב אני אספן שלהם..) הפול הזה מגעיל אותי אני ממש רוצה שיעיפו אותו יחזירו את ג'ון ובראין יהיה זמר ראשי ( אחלה פנזיה..) אבל זה לא יקרה.. חח אז מה שיש לנו לעשות זה פשוט לשבת ולבכות ):

יעליקה2

New member
השם באמת עושה צביטה בלב

אבל אין מה לעשות. אני חושבת על כל הסיפור הזה כמחווה לשירים של קווין, עם שניים מהלהקה.

WhiteQueen

New member
לא ממש לבכות...../images/Emo168.gif

לפי דעתי הם לא היו צריכים להוציא את האלבום הזה, כי זה מטופש ומעצבן, אבל ההופעות שלהם בסיבוב הזה היו דבר מבורך - לכל אלה שלא חיו בתקופה המדוברת ועדיין רצו לראות חלק מהאנרגיה של הקווינז על הבמה. אני באופן אישי מחשיבה את היום ההוא באחד הימים המאושרים ביותר בחיי.

queen man

New member
האנרגיה של קווין

זה היה פרדי שעשה את כל המופע הו נתן את הכי שואו שם.. מחשיבים את קווין ללהקת הופעות בגלל הכריזמה של פרדי

אדומה2

New member
עם כל הכבוד לפרדי

ויש כבוד
- לא מחשיבים את קווין ללהקת הופעות רק בגלל הכריזמה של פרדי. אין ספק שיש לה הרבה מקום, ואין ספק שאין כמוהו בכל העולם (יש אחרים שהם טובים לא פחות, אבל אחרים), אבל בוא לא ניסחף. קווין מעולם לא היו להקה של איש אחד. בראיין כגיטריסט חי על במה הוא ענק, רואים את זה גם בקווין ורואים את זה גם בהופעות שלו לבד- הוא קצת כמו 3 גיטריסטים בתוך גיטריסט אחד. רוג'ר מעולה בהופעות, עם תופים חיים ומלאים. ג'ון בסיסט מחונן, אבל אי אפשר לומר שהוא תפס מקום בולט עם הבמה. אין ספק שהסינרגיה של ארבעתם הייתה שווה יותר מכל פרוייקט שהוא שהם עשו באופן עצמאי, והם ידעו את זה יותר טוב מכולם- תמיד הם חזרו ללהקה, לא משנה מה הם עשו בעצמם ולא משנה כמה הם שיתפו פעולה עם אנשים אחרים ולא משנה כמה הם רבו- הם תמיד חזרו ללהקה, כי יחד היה להם משהו קסום שהם בעצמם לא ידעו תמיד איך להסביר את זה. סביר להניח שזה מה שהנחה את רוג'ר ובראיין גם הפעם, אבל עוד יותר סביר להניח שמה שהנחה אותם זה הרצון שלהם לעבוד יחד, לשמר את קווין ולהמשיך לנגן כמה שרק אפשר ביחד. מי שכתב פה שההופעות הן רעיון טוב אבל האלבום זה רע צדק (או צדקה).

queen man

New member
בריאן

אדיש לגמרי .. רוג'ר לא נותן ממש הופעה של מתופף גדול וג'ון משעמם... פרדי הוא היחדי שמתרוצץ בבמה צוחק עם הקהל ושהוא שר הוא תמיד זז... ואני דיברתי על הופעות של קווין לא סולאים שלהם..

למעלה