../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifנצל"ש,
[אני שוב מזכירה- שרשרתי למטה בקשה לביוגרפיות. אני רוצה חומר לחרוש עליו.. אף אחד לא ענה, אבל אני בטוחה שיש לכם. תעשו מאמץ ותגיבו עם כמה לינקים, טוב?
] ובהזדמנות זו- תרגום שלי לרפסודיה בוהמית.
אשמח לשמוע את דעתכם עליו.
האם אלה החיים האמיתיים, או שהכל חלק מהדמיון? נשאר רק להיאחז במפולת, אין שום דרך בריחה מהמציאות. פקח את העיניים, הבט מעלה אל השמיים וראה. רק ילד מסכן, שלא זקוק לרחמים, בא בקלות, והולך בקלות, פעם בעליה ופעם בירידה לאן הרוח נושבת אני אלך איתה, לא ממש משנה לאן.. אמא, הרגתי מישהו. כיוונתי אקדח אל ראשו, לחצתי על ההדק, עכשיו הוא כבר מת. אמא, החיים שלי רק התחילו. אבל עכשיו אני צריך לזרוק הכל. אמא, לא התכוונתי לגרום לך לבכות. אם לא אחזור באותו הזמן מחר המשיכו הלאה. המשיכו הלאה כאילו לא קרה כלום, לא משנה שום דבר. כבר מאוחר, הגיע שעתי. שולחת רעידות במורד חוט השדרה, והגוף כואב ללא הפסקה. להתראות כולם, אני חייב לעזוב. להשאיר את הכל מאחור, להתמודד עם האמת. אמא, אני לא רוצה למות. לפעמים, אני חושב שהלוואי ומעולם לא הייתי נולד. אני רואה מרחוק צללית של איש, [סקארמוש, סקארמוש, וויל יו דו דה פאנדאנגו- אין לי מושג אייך לתרגם..] ברקים ורעמים מאוד מפחידים אותי. [גלילאו גלילאו, גלילאו פיגרו. לבעל-זבוב יש שטן שמור בצד בשבילי.] אני רק ילד מסכן שאיש לא אוהב, (הוא רק ילד מסכן ממשפחה מסכנה) חוסו על חייו, הצילו אותו מהמפלצתיות. בא בקלות- הולך בקלות, האם תתנו לי לעזוב? בשם האלוהים- לא! לא ניתן לך לעזוב! (שחררו אותו!) בשם האלוהים- לא נשחרר אותו! (שחררו אותו) בשם האלוהים- לא ניתן לך ללכת (תנו לי ללכת מכאן) לא נתן לך לעזוב לעולם – תנו לי ללכת! לא, לא, לא, לא, לא, לא, לא. (מקורי.) מאמא מיה, מאמא מיה, (מאמא מיה, תנו לי ללכת.) לבעל זבוב יש שטן שמור בשבילי- בשבילי, בשבילי... אז חשבת שתוכל לסקול אותי ולירוק לי בעין? חשבת שתוכל לאהוב אותי ולהשאיר אותי גוסס? לא, אתה לא יכול לעשות לי את זה! פשוט חייב לעזוב, חייב לצאת מכאן. שום דבר לא משנה, כל אחד יכול לראות. שום דבר לא משנה, כלום באמת לא משנה, בשבילי. לאן שהרוח תנשב..
טוב, אני מניחה שפספסתי קצת, אבל זה מה יש.