קווין היל - kevin hill - פרטים

crafter

New member
קווין היל - kevin hill - פרטים

אז ככה, אני אחד מתוך הרבה אנשים שהתמכרו מידית לסדרה המעולה הזאתי, אני אישית חושב שזה אחת הסדרות הטובות שאיי פעם שודרו ומשום מה היוצרים והמפיקים של הסדרה החליטו לבטל אותה ולהוריד אותה מהאוויר אחרי עונה אחת! הם מסרו לכל המעריצים שאין סיכוי שהסדרה תחזור לעונה נוספת! ככה שגם לארץ העונה הבאה של קווין היל לא תגיע! אומנם אחרי תחקירים רבים וכל נסיון כושל לעזור לסדרה לעלות לעונה נוספת! לא הצלחתי , פשוט לא! אז במה נסתפק? נתבאס מהעובדה שאין מצב שהסדרה תחזור ונסתפק בעוד תוכניות מוצלחות ש YES תספק לנו! ד"א למישהו יש מושג מתי שידרו פרק מהסדרה KEVIN HILL בפעם הראשונה בארץ? חג שמח לכולם.

TheCharm

New member
לא היוצרים והמפיקים של הסדרה

למיטב ידיעתי upn היו אלה שלא אישרו עונה נוספת לסדרה.

crafter

New member
לא רק

ל UPN ול TouchStone לא היה הסכם ביניהם! ל KEVIN HILL שם לא היה רייטינג גבוה ולא נמוך! ולכן היו תחת איומים הציפיות לסדרה היו גבוהות יותר! חוץ מזה שהיה בניהים אי הסכמה UPN טענו גם שאין מספיק רייטינג, עוד לפני שהעלו את הסדרה החליטו שישדרו 9 פרקים ולפיהם יחליטו אם יש מספיק רייטינג לשדר את שאר הפרקים! ובסוף שהרייטינג היה ממוצע שדרו את כל העונה הראשונה (22 פרקים) ואח"כ כמו שציינתי היה את אי ההסכמה וTouchStone החליטו שלא להמשיך יותר את יצירת הסדרה.

TheCharm

New member
טוב, ברור למדיי ש

אתה עשית את שיעורי הבית שלך, אז אני לא אתווכח

Aviad1987

New member
מילא שהסדרה תרד

אבל כזה סיום? לא מאחל את זה לסדרות הכי שנואות עליי

TheCharm

New member
אם כמה שהסוף הזה מאכזב

הוא עוד כל כך רחוק מלהתקרב לסוף של "המירוץ לאתמול"!

snier1991

New member
ואף אחד לא מתקרב לסוף של

גואן מארקדיה סוף שכולו התחלה של משהו הרבה יותר מענין

למעלה