קווין מהשפעת

queen man

New member
קווין מהשפעת

מהביטלס . כל מי שאני שואל אותו ממי קווין הכי מושפעים ,רובם אמרו הביטלס ואני מבין שיש פה ושם קצת השפעה אבל לא צריך להיסחף... אני שואל אותכם מה אתם חושבים על זה...

אממ

אני לא יודעת עד כמה מושפעים,אבל נראה לי שהם הלהקה האהובה עליהם. לפי מה שידוע לי,הלהקה האהובה על 3/4 מהלהקה(רוג'ר,פרדי ובריאן)היא הביטלס ,והמוזיקאי האהוב על פרדי הוא ג'ון לנון.הם גם כתבו את הסונג פור לנון-לא?

Oukami Kun

New member
ואם אני לא טועה

יש איזה שיר באחד האלבומים שממש מזכיר את I Saw Her Standing There [למרות שזה לא מקורי] ואפילו יש כמה משפטים משם... עזבו, אני דביל.

ketas

New member
פרדי אמר שהלהקה שהוא הכי אוהב

זה הג'קסון פייב
לפי אתר מומה קווין מושפעים מ: Jimi Hendrix David Bowie The Beatles Pink Floyd Deep Purple Led Zeppelin Cream Yes The Kinks The Who Elvis Presley Gary Glitter Liza Minnelli Nile Rodgers Little Richard Chic Marc Bolan T. Rex אבל מצעד שני הם גם כותבים שקווין דומים לאירוסמית'...אז אני לא יודעת עד כמה צריך לקחת אותם ברצינות

I n n u e n d o

New member
ביטלס../images/Emo35.gif

לא שמעתי שום דימיון בין השירים של הביטלס לשל קווין אצל הביטלס הם יותר קצביים כאלה אולי עם נגיעה קצת אמריקאית אולי......

Teo Toriatt

New member
שמתי לב

שתופעת "אי הערכת" הביטלס יחסית נפוצה אצל אנשי קווין....

I n n u e n d o

New member
אני לא חושבת שזה קשור איכשהו.......

לפני שהכרתי את קווין גם לא אהבתי את המוזיקה של הביטלס

ketas

New member
תאמת גם אני לא מתה על הביטלס

אני יותר מכירה את השירים היחסית מוקדמים שלהם...ותאמת שהם די מטומטים. אבל בכיף לפי שאוהב אותם. אבל ג'ון לנון לבד זה נחמד מאוד.

queen man

New member
כל השירים

המצחיקים שפרדי כתב ,בהשפעה ענקית מכתיבה ומהלחנה של פול מקארטי....

Oukami Kun

New member
אני לא מוצא את הקשר, אשמח אם תסביר.

איפה ההשפעה של פול במוסטפה? [חייב לציין- הסוף של keave on time זה הסוף החזק ביותר שקיים. אני פשוט נשפך מצחוק כל פעם שאני שומע את זה. רק רציתי לציין עובדה P:]

queen man

New member
אממ

לא במוסטפה ... בשירים דבילים כאלה עם קצב מצחיק כמו seaside rendezvous ו lazing on a sunday afternoon ויש עוד הרבה כאלה ... מעריצי הביטלס יסיכימו איתי שפרדי מושפע מאוד בהלחנה של פול

1Reebok

New member
לגמרי אלוויס פרסלי

Crazy Little Thing Called Love פשוט נשמע כמו פארודיה על אלוויס. שלא לדבר על מספר מועט של השפעות מ-The Who האליליים.

לדעתי הם לא מושפעים מהם.

אני לא מוצאת דמיון בין השירים של הביטלס לשירים של קווין [טוב אולי רק אחד או שניים].

למעלה