קווין סמית´ נפטר. אני חוזרת - נפטר.

xena 17

New member
ווואי אני פשוט לא מאמינה !!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה פשוט לא נקלט לי!! חזרתי מלפני כמה ימים מטיול ואז המחשב היה מקולקל ורק אתמול יכולתי להכנס לפורום ופשוט נדהמתי מזה שקוין מת! הוא היה איש כל כך מתוק ומלא חיים,מה שבטוח שעכשיו אני אסתכל עליו בצורה שונה בפרקים של זינה. שינוח על משכבו בשלום ויהי זכרו ברוך

שורטי

New member
הדליקו נר ../images/Emo16.gif

אנשימים אתם לא מכירים אותי אבל בכל אופן אני מעריצה גדולה של הסדירנ המוצלחת זינה הנסיכה הלוחמת בכל אופן ארס אל המלחמה (קלווין סמית´) נפטר היום מחבלה בראש על סט הצילומים של סרטו החדש של ברוס ויליס זה עצוב שבנאדם כל כך מוכשר בגיל 38 הלך לעולמו בטרם עת אנא כבדו את זיכרונו והדליקו נר ואני יודעת שהיה לכולנו עצוב (למעריצים המושבעים) לראות היום שינה ולראות אותו בחייו יהיה זכרו ברוך- אמן

הפרטים הללו אינם מדוייקים

הסרט שצולם היה "לוחמי היושר 2", והוא נפגע לאחר שהצילומים הסתיימו ובלי קשר אליהם.
רק לידע

peace and Mor

New member
מדליקה גם נר לזכרו ../images/Emo16.gif

ועדיין לא תופסת... רק מטושטשת מהעובדה הזו....

Niff74

New member
Kevin Smith´s body coming home

ומה הכי כואב בידיעה הזו? הוא היה אמור לשחק את ה-good guy. שנים הוא צחק על עצמו וצחקו עליו שהוא תקוע ב-typecasting של dark & broody bad guys ועכשיו, כשההזדמנות הגדולה הגיעה... Arrangements being made to bring home body of Kiwi actor Kevin Smith ; died of serious injuries sustained in fall Arrangements are being made to bring home the body of actor Kevin Smith. The 37-year-old died in Beijing overnight, after suffering head injuries in a fall. Embassy staff in Beijing are helping the Smith family to coordinate his return to New Zealand. Friends, like fellow entertainer Andrew Clay, believe the actor was on the verge of an international breakthrough. His agent Robert Bruce says Smith´s ambition to break into the American market was about to be realised, in a co-starring role with Bruce Willis. He was to play the good guy on Willis´ team in the movie Man of War. Kevin Smith leaves a wife and three sons. © 2002 NZCity, IRN

צל ברוח

New member
new girl

אני לא מאמינה שדווקא ביום שאני מחליטה להצטרף לפורום, כדי לשמוח עם אנשים שאוהבים את זינה כמוני, על העונה החדשה, אני צריכה לקרוא על אסון כזה... תגידו זה באמת? הוא נפטר? ???

שלומית1

New member
לכולם!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה שתתפללו לא רק בשביל קווין אלא ם בשביל לוסי היא הכירה את קווין עוד לפני זינה והייתה בקשרים טובים איתו היא בטח הרוסה ולאישה בחודש השביעי ( אם אני לא טועה ) להריון זה לא ממש טוב להיות בדיכאון. נקווה שהכל יסתדר בסוף ושכולם יצאו מזה ויעברו את הטרגדיה הנוראה.. שלומית

ענבר1

New member
אסון אחד כבר מספיק!!!!!!

אני מקווה שלוסי בסדר ושהמשך ההריון שלה יעבור בשלום אין לי אפשרות או רצון לחשוב על טרגדיה נוספת

ענבר1

New member
בכול הסיוטים הכי גרועים שלי לא

דימיינת,חשבתי,האמנתי שדבר כזה יקרה לקווין המתוק ברוכה הבאה

shiRan WP

New member
אני מתפללת לאלוהים

שלוסי תהיה בסדר..אל תשכחו שתינוק אחד היא איבדה כבר.. לקבל בשורה על חבר שמת זה הדבר הכי כואב לדעתי, בכלל לאבד אדם שקרוב לך, זה דבר מפחיד, זה מה שהכי מפחיד אותי...אני מקווה שהחודש הנורא הזה יעבור כבר... מה שבטוח אנחנו לעולם לא נשכח את קווין וגם הקיווים לא ישכחו אותו, המשפחה, החברים, המעריצים כולנו נאהב אותו לנצח ונזכור אותו וזה מה שהכי חשוב! רק חבל שהוא נפטר לפני שקרה משהו חשוב בחיים שלו- הסרט עם ברוס וויליס, הוא בטח התרגש מאוד, ברוס וויליס שחקן גדול ומוכר, לשחק לצידו לא קורה בכל יום. גם המורה שלי לג´ז -שרון פז (דוגמנית ומורה לג´ז) נפטרה לפני שבוע התכוונה להכנס לסטודיו החדש שלה, היא כל כך התרגשה , זה היה החלום שלה, לפתוח סטודיו משלה, עוד 3 שבועות היא עמדה להכנס לשם, ואז היא מתה בטרם עת בלי להגשים את החלום שלה... אני רק מקווה ומתפללת לאלוהים שלוסי תהיה בסדר וגם התינוק, וכל משפחת טאפרט וכ-ו-ל-ם בעצם
קיוין, יהי זכרו ברוך
משירן

שלומית1

New member
וזה לא רק לוסי...../images/Emo10.gif

תחשבו על כל הצוות שעבר איתו יום יום במשך כמה שנים... איך הם מקבלים את זה אם הם הכירו אותו פי עשר מאיתנו ואנחנו פה מתים מצער.. והמשפחה והחברים... פשוט טרגדיה אמיתית..

canimal

New member
הוא השאיר מאחוריו 6 עונות של זינה

ואת פרקי הרקולס.. הוא ייזכר להרבה שנים. הוא מונצח. אם נראה אותו בעונה השישית.. וואו. בטח נתייחס אחרת לפרק.

Dafi the Mighty

New member
מה אתם חושבים על לוסי ועל הצוות?

תחשבו על המשפחה שלו! הוא השאיר מאחוריו אישה ושלושה ילדים כשהגדול מביניהם רק בן 11! הוא היה רק בן 38!

ענבר1

New member
אם אני מרגישה כול כך נורא אני

רק יכולה לדמיין עד כמה נורא לוסי הצוות והמשפחה שלו מרגישים אלה שעבדו איתו צמוד יום יום במשך 6 שנים אלה שחיו איתו בני משפחתו,חבריו וכמובן מעריציו

A Xenite cat

New member
זה באמת יום אבל לכולנו ...../images/Emo7.gif

אין לי ספק שכולם יזכרו אותו , כל אחד מסיבותיו שלו ... צריך להדליק נר לכבודו , ולהתפלל בשבילו . יהי זכרו ברוך , ושינוח על משכבו בשלום .

למעלה